Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chorobliwie zazdrosna.........

chorobliwa zazdrosc..........................

Polecane posty

Witam,mam problem ale chyba sama ze soba:( jestem bardzo zazdrosna o mojego meza i chyba az za bardzo:( zaczyna mnie to sama doprowadzac do szalenstwa:O Jestem wkolko zazdrosna o niego,choc zdaje sobie sprawe ze on wsumie nic takiego niezrobil(teraz) dzis np zrobilam mu powazna awanture dlatego ze napisal do znajomej''hej madziu co u ciebie'' i zamienil z nia kilka slow, wiem ze to niby nic takiego ale szalu az dostaje na sama mysl ze on pisze z inna kobieta:O Ja nie ufam mu wogole,tyle razy naduzyl mojego zaufania ze poprostu mojego zaufania wobec niego wogole nie ma, flirty ktore kiedys i tak niedawno urzadzal zostaly mi w pamieci i boli mnie to bardzo:(:(:( jak spojzy na jakas kobiete ot tak poprostu to juz na niego krzywo patrze,a nie daj boze jak by z ktoras rozmawial to lojezu,boj sie boga:( zaczyna mnie to przerastac bo sama juz nie wiem co z tym robic

czy powinnam udac sie z tym do jakiegos specjalisty? prosze pomozcie:O

a jeszcze dodam ze sama go sprawdzilam czy bylby zdolny do jako takiej zdrady:O:(

oj pomaranczowy:Oprzstan bo ja naptawde mam problem taka zazdrosc to chorobliwa zazdrosc i to jest choroba niestety:(

Gość sama sobie odpowiedziałaś
skoro to choroba- to wymaga leczenia. I pomocy specjalisty.

mowisz baby:O a chlopy co ?moga flirtowac na boku:O

tylko jakiego?gdzie sie z tym udac:(

wsumie nie bez powodu mu nie ufam tyle ze ja muz przestaje nadtym panowac

tyle tu ludzi a nikt nie potrafi mi pomoc:(

Gość sama sobie odpowiedziałaś
psycholog? Jak myślisz?

kochana zazwyczaj nic się nie dzieje bez przyczyny,ale........nie na wszystko jest usprawiedliwienie. a jak sprawa zaufania do niego miała się zanim je do niego zupełnie straciłas? i co właściwie zrobił,że tak się stało?

jest kilka takich spraw pierwsza to taka ze kiedys jak jeszcze nie bylismy malzenstwem zapoznal sobie taka blondyne a byl umowiony zemna,olal mnie powiedzial ze zaraz przyjdzie i stal z nia i rozmawial sobie i ponoc powiedzial ze zemna nie jest to bylo 9 lat temu ale tak strasznie mi w pamieci zostalo. zawsze byly jakies niewinne flirciki, nie tak dawno przegladalam jego gg i znalazlam w archiwum ze pisal do kogos kilka smsow typu ''jak wroce do polski to umowily sie na jakiegos drinka'' sposalam sobie ten nr i wpisalam w tel,wybierajac ten nr wyswietlilo mi sie PPP(kiedys zmienialismy sobie karty w tel i jego nr zostaly w moim)puyalam sie go kiedys kogo to nr ale stwierdzil ze to nowy nr do jego kumpla piotra wiec napisalam na ten nr smsa jako facet i spytalam co to za nr itd a odpisala mi jakas paulina,po wymianie kilku smsow z ta paulina, zorietowalam sie ze to jest ta malolata ktora on zarywal unas na osiedlu o ktorej mi syn powiedzial(ze tata rozmawia z jakas pania) powaznie sie wkurzylam bo nie dosc tego ze mnie oklamal to jeszcze filrtowal i umawial sie na spotkanie ostatnio nawet go sama sprawdzilam na gg:(podawalam sie za magde by sama przekonac sie czy jest zdolny do tego:(

jest tez wieleinnych spraw inaczej jest opisac a inaczej samemu przezyc jak ja mam ufac komus kogo kocham jak mozna zyc z tym ze nie ma sie zaufania do tej osoby da sie zyc ale wkoncu doprowadza to do szalenstwa:(

wiem ze on mnie kocha ale wiem rowniez to ze facet nawet jesli kocha moze dopuscic sie zdrady i dopiero po fakcie bedzie zalowal:(

dzis już nie mam siły,ani możliwości na pisanie(dziecko mi nie śpi idą mu trzony:O:O) ale jutro tu zajrzę:)