Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alex_m

Zamieszkałem z dziewczyną i...

Polecane posty

"czy powinnam odejść od męża bo korzysta z wanny na stojąco....??? hmmmm....." - jeśli miał kiedys katar to zdecydowanie tak! :D Albo nie daj Boże zjadł bułkę z makiem i ten mak został mu między zębami! Autor chyba się obraził, że nie rozumiemy jego problemów egzystencjonalnych :classic_cool:

Katar i bułka z makiem mają tu małe znaczenie MS. On korzysta z wanny na stojąco - to wystarczający powód! Więc jeżeli koleżanka się szanuje to powinna odejść od męża i to migiem!

Sukienka, nie bagatelizujmy kataru. Ludzie dbający o higienę na pewno go nie mają! I od makowca czy innej buły też trzymają sie z daleka! Aczkolwiek stanie w wannie czy siedzenie pod prysznicem to już totalna wieś... :D

Gość nananananananananaaa
a bułka z serem może być ? ser między zębami również atrakcyjnie wygląda :D

'Aczkolwiek stanie w wannie czy siedzenie pod prysznicem to już totalna wieś...' Zgadza się. Takie fundamentalne rzeczy powinno się sprawdzać u potencjalnych partnerów zaraz na początku znajomości. Nie byłoby potem płaczu i pretensji. :)

Gość juz nie wspomne
o salacie ,tez zostaje w zebach :-)))))

"ser między zębami również atrakcyjnie wygląda" - bardzo słuszna uwaga! W zasadzie najlepiej odżywiać się tylko płynami. Optymalnie byłoby tylko przeźroczystymi. Wiadomo oczywiście, ze w takiej sytuacji kobieta nie moze pozwolić sobie na seks oralny w finałem w ustach... Chyba że wyciągnie spod poduchy szczotę i natychmiast umyje ząbki. Ale nawet wtedy - sperma to bądź co bądć takie gluty... No dorosła kobieta i gluty? I to w ustach? Bleee... :P

Gość apropo maku
Chłopak się całuje z dziewczyną na dyskotece ale co chwile dziewczyna coś wypluwa i dłubie w zębie więc koleś się pyta, co ona tak wypluwa i tak dłubie. - Mak - odpowiada dziewczyna - Skąd mak - pyta - No bo przed chwilą robiłam loda Jaśkowi, Jasiek wcześniej posuwał Magde w dupę, a Magda wczoraj jadła makowca :D

Gość juz nie wspomne
ja tutaj sie nalewam,a wychodzi na to,ze tez powinnam zostawic meza ,bo ten siusia na siedzaco,:-))))))))czy obecni tutaj faceci tez tak maja?

Gość olcia1301
ja tez sie myje w brodziku na siedzaco:)nie bede pol godziny sterczec na stojaco.czlowieku normalnie zalamka,biedna ta twoja dziewczyna

'ja tutaj sie nalewam,a wychodzi na to,ze tez powinnam zostawic meza ,bo ten siusia na siedzaco' I Ty sie jeszcze pytasz??? Uciekaj!

"Zgadza się. Takie fundamentalne rzeczy powinno się sprawdzać u potencjalnych partnerów zaraz na początku znajomości. Nie byłoby potem płaczu i pretensji" - płakanie powoduje powstawanie glutów, więc radziłbym się powstrzymać... :)

Gość LosCiulos
Mnie zastanawia jedno.Skoro zamieszkałeś z dziewczyną to znaczy że jakiś czas się już znaliście? I nigdy nie wiedziałeś o jej sposobie życia?zwyczajach?Teraz ma gile w nosie a jak się z Tobą spotykała zaraz po pracy to ich nie miała?No chyba nie chcesz mi powiedzieć że zamieszkałeś z zupełnie obcą dziewczyną?!

"ja tutaj sie nalewam,a wychodzi na to,ze tez powinnam zostawic meza ,bo ten siusia na siedzaco, czy obecni tutaj faceci tez tak maja?" - Wstydź się za niego!!! Jak tak można?! Ja nawet gdy mam eee.. dwie potrzeby naraz to najpierw siusiam jak na mężczyznę przystało a potem dyskretnie siadam, broń Boże z książką czy gazetą, jakby kktoś to zobaczył byłoby po mnie! Na wszelki wypadek gaszę światło, żeby wsi nie robić...

'Teraz ma gile w nosie a jak się z Tobą spotykała zaraz po pracy to ich nie miała? No chyba nie chcesz mi powiedzieć że zamieszkałeś z zupełnie obcą dziewczyną?!' Pewnie się wtedy dobrze maskowała oszustka. Wydało się dopiero jak razem zamieszkali :)

"juz nie wspomne - ja tutaj sie nalewam,a wychodzi na to,ze tez powinnam zostawic meza ,bo ten siusia na siedzaco" mój też. nie wiem jak Ty ale ja jutro lecę złożyć pozew rozwodowy. swoją drogą - ciekawe co by w sądzie powiedzieli na taki pozew? :D

Gość juz nie wspomne
moj sie chyba tez maskowal,przed slubem nigdy go nie widzialam siusiajacego na siedzaco,a tu prosze,ale jedno mnie pociesza drugie danie na szczescie robi w prawidlowj pozycj,znaczy sie na siedzaco:-))))))))

Gość juz nie wspomne
oj na Malysza owszem ale tylko w miejscach publicznych lub u znajomych,:-))

Gość juz nie wspomne
no to moge liczyc na rozwod z orzeczeniem o winie,ale tak bez swiadkow?:-))))))))))))))

bez świadków nie ma mowy. musisz mu znienacka wpaśc do kibla z co najmniej trzema osobami....

Gość a tak powaznie to czy ludzie
nie maja juz powaznieszych problemow...ech

Gość juz nie wspomne
no nie wiem ,nie wiem,zastanowie sie ,bo mimo wszystko,ze z tym siusianiem ,to takie malo meskie ,ale za to w lozku to prawdziwy ogier z niego:-)))))))

Gość do frufru
hehe rozwalilas mnie :D P.S. moj też siusia na siedząco, ale dopiero teraz uświadomiłam sobie, jaki to problem w związku, dziękuję Dziewczyny , dzięki wam przejrzalam na oczy !

Gość dla mnie to tragedia
koleś sikający na siedząco i dziewczyna robiąca z prysznica brodzik to wieś i dno!

Pewny jesteś,że to mak ma miedzy zębami?Może to ubytki?Dziury tak zwane. A poza tym prysznic na siedząco nie jest niczym odrażającym.Gorzej gdyby sikała na stojąco.

Ja mam alergie i ciągle muszę mieć przy sobie chusteczki bo katarek mnie męczy :o to znaczy że mój facet ode mnie odejdzie??