Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie-krowa

durna peeezda

Polecane posty

Gość nie-krowa

wczoraj na kolacji u moich tesciow bratowa mojego meza zaczela nas wypytywac, dlaczego jeszcze nie mamy dzieci. moj maz jej nie trawi, wiec widzialam, jak sie szykuje zeby jej odpowiedziec cos odpowiedniego. chcialam zalagodzic wiec powiedzialam, ze najpierw skonczymy budowac, a potem pomyslimy o dzidzi. na to ona, ze niektore kobiety sa bezplodne i marza o dziecku, a niektore moga ale sa za wygodne. moj maz zrobil sie czerwony, a ja mkyslalam ze ja pizne w gebe:/na to moja tesciowa-dyplomatka- ze niektorzy chca najpierw zapewnic byt dziecku, zeby potem nie bylo problemow(brat meza ma 3 dzieci). a ona na to, ze to i tak niesprawiedliwe, niektorzy czekaja latami, a ja pewnie nawet bym nie zauwazyla, jakbym byla bezplodna. moj maz nie wytrzymal i ryknal, ze ambicja nie kazdej kobiety jest rola krowy rozplodowej. obrazila sie. Brat meza i ta pizda zabrali dzieci i wyszli. Ponoc ona czeka na przeprosiny!!!!!!!Nigdy , nigdy w zyciu jej nie przeprosze! musialam sie wygadac:)

Gość nie-krowa
jestem chrzestna jej syna, ciekawe czy mnie zaprosi na jego urodziny za tydzien:/

Gość olej babę
taktu za grosz nie ma, to chociaż Ty okaż klasę.

Jeśl zaprosi to w trakcie całej imprezy będzie słychać chrzęst lodu :) W sumie Ty nie powiedziałaś niczego nistosownego.

Gość nie-krowa
tak sobie mysle, ze jak maly bedzie mial urodziny to wpadne na chwilke, dam mu prezent i zloze zyczenia. w koncu dziecko nie jest winne, ze ma tak ograniczona matke...:/

Gość nie-krowa
wogole skad sie takie babska biora? czy ja ja pytam, dlaczego ma 3 dzieci??

Gość bravo dla Twojego męża
:-) To się nazywa facet z jajami :-) Dosadnie jej wytłumaczył , więcej pytań pewnie nie usłyszycie w tym temacie ;-)

Gość prezent mu daj
i wyjdz z tamtąd a jak zapyta z grzeczności czemu idziesz już, to powiedz że jesteś za wygodna żeby z dziećmi siedzieć:)

Gość nie-krowa
tak po cichu to strasznie dumna bylam z mojego meza, oczywiscie powiedziala mu to, jaki to z niego rycerz:D ale nie bylabym taka pewna, czy to juz koniec pytan. ona jest ciezkomyslaca i na 100% za pare miesiecy, a najpozniej jak juz bede w ciazy uslyszymy jakis durny komentarz:/

Gość nie-krowa
no nie wierze!wlasnie dzwonil brat meza, zaprosil mnie na urodziny, ale BEZ mojego meza! Ta pizda stwierdzila, ze jej dzieci nie powinny przebywac w jego towarzystwie, bo naucza sie tylko chamstwa!!matko co za baba!

Gość bravo dla Twojego męża
Ja bez małża bym nie poszła...

lipa troszeczkę bo to święto dzieciaka i nie za bardzo mozesz się odgryźc żeby dziecku przykrości nie wyrządzić . . . Najwyżej zostaw riposte na opłatek :D

Gość prosze o pomoc bardzo prosze
jak napisac po angielsku: Ty wygladasz zupelnie jak.... ??? prosze o pomoc!!!

Gość nie-krowa
nie pojde bez meza.zaniose malemu prezent i zloze zyczenia, ale zrobimy to obydwoje. nawet plaszcza nie sciagne!a i tak wiem, ze to wszystko odbije sie na bracie meza, bo moja tesciowa zrobi mu pieklo za ta akcje. a on to taka dupa wolowa, ehhh...

Gość jezeli ktos tu sie zachowal ja
k cham i prostak to tylko ty i twoj maz!

Gość gtggdgfes
ale wy macie durne problemy :OOO ludzie, zdystansujcie sie troche, zamiast szczekac na siebie i pluc jadem... babka jest jaka jest, ale po co z tego powodu sie az tak wkurwiac? :| jak czytam takie akcje to mi sie smiac chce z waszego braku zdystansowania do zycia i innych ludzi:)

Gość gtggdgfes
i jeszcze teraz te fochy "dam mu tylko prezent, nie zdejme plaszcza!!" Boże... ;)

Gość krytykant pospolity zza wisly
Zgadzam sie z wypowiedzia wyzej/ więcej dystansu autorko, bo z twojej wypowiedzi zieje brak kultury, a twoj mąż jest nadpobudliwy i to porządnie ;)

Gość nie-krowa
aha, z mojej wypowiedzi zieje brak kultury? to ciekawe co zieje z jej zachowania. ciekawe czy potrafilibyscie zachowac dystans, gdyby ktos przy kazdej okazji wytykal wam, ze nie macie dzieci i posadzal was o wygodnictwo. mam dosc, ze przy kazdej okazji, czy to swieta czy urodziny czy przy rodzinie, czy przy znajomych ona wyskakuje z tym tematem. Sami zachowajcie sobie spokoj i badzcie cierpliwi. to chyba moj wybor czy mam dzieci czy nie i kiedy je bede miala! a moj maz jest najwspanialszy na swiecie.

Gość nie-krowa
poza tym wiedzialam, ze zaraz zleca sie tu wojujace matki polki. poprostu nie rozumiem, dlaczego musze sie tlumaczyc z mojej decyzji. Na moich urodzinach latem narobila mi wstydu przed znajomymi, bo oczywiscie musiala rzucac komentarzami w stylu: "latka leca, to kiedy sie w koncu zdecydujecie na dzieci?" odpowiedzialam, jak zwykle, jak skonczymy budowe. a ona "wiecznie plodna nie bedziesz a do murow sie nie przytulisz" boze co to za argumenty...

Gość ja pier....
a co to dzieci jakiś przymus, masz głupią bratową która lubi się wpieprzać w nie swoje sprawy (jak ja nienawidzę takich ludzi), ale trzeba było powiedzieć, że owszem, jest wygodniej i gówno ja to obchodzi. Daj dzieciakowi prezent i olej pisde. Twój mąż dobrze się zachował, wścibstwo trzeba tępić :)

Gość nie-krowa
Nawet moja tesciowa nie zadaje nam takich pytan i dobrze rozumie nasze postepowanie. Jesli dla nich priorytetem jest posiadanie dzieci i tloczenie sie w 5 osob w 3 pokojowym mieszkaniu w bloku to prosze bardzo. ja chce moim dzieciom zapewnic jak najlepsze warunki. Czy to grzech?

Gość nie-krowa
no wlasnie, na temat wscibstwa to juz sie nie wypowiem....

Gość wiecej dystansu ludzie
Kobieto, zdystansuj sie, a nie mniej pochlebne komentarze przypisujesz matkom polkom :D Też nie lubię takich ludzi jak twoja bratowa, ale nazywanie jej przy całej rodzinie krową rozpłodową, czy jak to tam było to przegięcie ;))) Z mężem zdystansujcie sie do sprawy, po co sie tak denerowac?

Gość nie-krowa
nie przy calej rodzinie tylko przy tesciach. po drugie nikt jej nie nazwal krowa rozplodowa. moj maz powiedzial, ze "ambicja nie kazdej kobiety jest rola krowy rozplodowej". jesli poczula sie dotknieta to na wlasne zyczenie. Ona nazywa mnie wygodnica materialistka przy znajomych i rodzinie i nie mam prawa sie bronic. ale jej trzeba wybaczyc, bo jest przeciez matka a to zwalnia z odpowiedzialnosci za wlasne slowa.

Gość wiecej dystansu ludzie
JAk zwał tak zwał, kobieto NIE PRZEJMUJ SIE TYM a zycie bedzie piekniejsze:D

Gość nie-krowa
nie bede sie przejmowac ale nie pozwole jej wsadzac nosa w moje sprawy i przy kazdej okazji robic ze mnie czarna owce tylko dlatego ze planuje swoje zycie z rozsadkiem.

Gość a ja tak powiem
pytanie kiedy zamierzacie mieć dzieci jest nie stosowne i nie ważne kto je zadaje matka, teściowa, siostra, brat, bratowa, ciotki czy cała reszta niech każdy patrzy swojej d u p y !!! takie mam zdanie

Gość nie-krowa
dokladnie jestem tego samego zdania. nie wiem jak ona smie wogole z takimi pytaniami wyjezdzac. Pomijam fakt, ze w zeszlym tyg bez uprzedzenia "podrzucila" mi mojego chrzesniaka. Mam wolny zawod, dlatego czasem jestem w domu, gdy np. robie projekt. w srode tydz temu wpadla do mnie bez uprzedzenia, zostawila malego i stwierdzila, ze to po to zebym sie "wprawiala". lubie mojego chrzesniaka, slodki z niego maluch, ale ja nie siedzialam w domu, jak to ona stwierdzila, tylko pracowalam!i do tego bez uprzedzenia. zanim zdarzylam sie sprzeciwic juz siedziala w aucie i tyle ja widzialam. malego odebral po 2 godz brat meza, przeprosil za ta malpe i tyl.