Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie-krowa

durna peeezda

Polecane posty

Gość a ja tak powiem
moja bratowa jak kupiliśmy sobie psa labradora do domu to stwierdziła "no tak zamiast drugiego dziecka wolicie psa i będziecie go traktować jak drugie dziecko " to dopiero pizda ale są tacy bezczelni ludzie

Gość małpe małpe
małpa :classic_cool:

Gość nie-krowa
jak bede chciala to sobie kupie malpe i bede ja traktowac jak dziecko a jej nic do tego. chodzi o to, ze ja ani razu nie powiedzialam, ze dzieci miec nie chce. poprostu chce poczekac, az bede na to gotowa finansowo i psychicznie. a ona traktuje mnie tak, jakbym sobie podwiazala jajowody. masakra:/ dosc mam tej pizdy, jej ciaglych uwag na widok czegos nowego u mnie w domu albo ciuchow "myslalam, ze wy na dziecko oszczedzacie". uwazam ze i tak za dlugo ja tolerowalam..

Gość tak trzymaj nie- krowa
Jestem kobietą i w pełni Cię popieram i rozumiem. Dodam, że podziwiam za opanowanie, bo nie wiem , czy wytrzymałabym uwagi takiej durnej peeeeezdy. A męża gratuluje, mam nadzieje( w sumie jestem pewna) że mój zachowałby sie tak samo! Nienawidzę Matek- Polek co wtryniają się w posiadanie bądź nie przez innych dzieci i czynia z tego priorytet życiowy Wrrrrrrrrrrrr

Gość a ja tak powiem
według mnie zazdrości wam swobody, pewnie macie więcej czasu dla siebie, pewnie macie ładniej w mieszkaniu, więcej pieniędzy a ona ciągle zagoniona, zatroskana, może sobie nie radzi z obowiązkami jestem pewna że wpadła przynajmniej z tym trzecim i się wścieka, że wy jeszcze nie wpadliście stąd te głupie docinki

Gość nie-krowa
dziekuje bardzo, w koncu ktos mnie rozumie. ona mysli, ze skoro jest ode mnie 8 lat starsza i ma 3 dzieci, to ma prawo mowic innym jak maja zyc. gdyby nie to, ze zal mi bylo dziecka, to po tej akcji, kiedy to bez uprzdzenia podrzucila mi synka, powinnam byla zadzwonic na policje i tam malego zostawic...moze nauczyla by sie czegos. ale nie zrobilabym czegos takiego malemu, nie jego wina ze ma robnieta mamusie.

Gość a ja tak powiem
ostatnio moja bratowa urodziła drugie dziecko po 5 latach i sąsiadka powiedziała do mojej córki "ale ta twoja mama jest chytra (czy coś w tym stylu) nie chce ci kupić siostry ani brata a ciocia kupiła swojemu synkowi siostrzyczkę" jak to usłyszałam to myślałam że rozerwę pizdę na strzępy

Gość nie-krowa
tez mi sie czasem wydaje, ze to zazdrosc. Ale nikt ich przeciez nie zmuszal!!pierwsze dziecko urodzila dopiero 3 lata po slubie. a pozniej to juz rok po roku. Nie wiem, czy to ostatnie -moj chrzesniak- to wpadka czy nie. Nie wyobrazam sobie swiat. Nie mam ochoty ani na jej komentarze ani na falszywe zyczenia.

Gość nie-krowa
o to widze, ze takich nadgorliwych pizd jest wiecej...chyba bym nagadala tej twojej sasiadce. albo podesle ci mojego meza:p na wigilie jadziemy do moich rodzicow, a potem powiem tesciowej ze przyjdziemy do nich w 1. dzien swiat, jak bratowa pojedzie do swojej rodziny.

Gość majencia
A ja uważam, że takie pytania są nie na miejscu! Ileż można słuchać w kółko o tym, dlaczego się jeszcze! nie ma potomstwa!Takie pytania -wg mnie - dotyczą prywatnej, wręcz intymnej sfery życia człowieka...co mają zrobić pary, które mają problemy z poczęciem??? Tłumaczyć się z tego każdemu podczas zjazdów rodzinnych, przypadkowych spotkań na ulicy, na zakupach itp. ??!!?? A zresztą -to czy ktoś może, a nie chce mieć dzieci albo nie może,a chce -nie powinno popychać innych ludzi do zadawnia pytań na ten temat własnie..przecież takie pytania mogą komuś sprawić przykrość...

Gość a ja tak powiem
ludzie są po prostu w ścipscy a przede wszystkim kobiety ! nie zdarzyło mi się żeby jakiś facet pytał się mnie kiedy urodzę dziecko ludzie widzą cudze pod lasem a nie widzą swojego pod nosem moja sąsiadka ma 3 wnuczki i wszystkie są panny z dziemi i nie widzi siebie tylko kogoś

Gość nie-krowa
normalne:/ ona nie widzi, ze jej maz charuje na nia i na dzieci, tylko wynajduje co rusz nowe wymowki, zeby nie pojsc do pracy. i jeszcze narzeka, ze sama jest z dziecmi, a on nie pomaga. Masakra. Zal mi brata mojego meza, ale z drugiej str mysle, ze on chyba chetniej spedza czas w pracy niz z ta czarownica.

Gość a ja tak powiem
też tak sądze a ona uziemiona w domu no i nie ma się na kim wyżyć całe szczęście że nie musisz jej oglądać w święta pewnie życzyłaby ci łamiąc się opłatkiem rychłego zajścia w ciążę :)

Gość nie-krowa
A tak wogole myslalam, ze padne, jak przy ciotce meza-jest stara panna- porownala feministki do zgnitych jajek!!!!!Myslalam, ze ciocia zawalu dostanie. :/

Gość a ja tak powiem
widać ma kobieta kompleksy a jej mężowi tylko współczuć

Gość nie-krowa
maz wrocil z pracy i strescil rozmowe z bratem. jego "inteligentna" zona nie chce miec z moim mezem kontaktu, bo uznala, ze dzieci nie powinny widywac wujka, dla ktorego priorytetem sa pieniadze. poza tym gleboko zaluje, ze mnie wziela na chrzestna, bo co to za chrzestna, dla ktorej budowa domu jest wazniejsza niz dzieci.....wsciekla jestem. Nic do tego babsztyla nie dociera. Zadzwonila do mojej tesciowej, zeby jej powiedziec, ze nie wie jak to mozliwe ze jej synowie sa rodzenstwem. padlam jak mi o tym mama mojego meza powiedziala. :/

Gość krropeczkaaaa
z tego co piszesz to wydaje mi sie ze ta laska jest zadrosna o ciebie, ty masz prace, budujecie dom, nie masz jeszcze dzieci wiec masz czas na male przyjemnosci(pewnie dlatego podrzucila ci dziecko). a ona ma male mieszkanie,gniecie sie z trojka maluchow, ciagle z dziecmi, nie ma pracy, ma mniej pieniedzy niz wy. poprostu zadrosc a do tego wredny charakter. nic z ta baba nie zrobisz bo nawet jak konatk z nia ogarniczysz to zawsze na jakims rodzinnym spotakaniu sie spotakcie. poprostu ja olewaj, jej uwag nie sluchaj, nie wdawaj sie w nia w glupie rozmowy. mozesz tez sama jakies glupie krepujace pytanie jej zadac.

Gość też uważam że
on jest zazdrosna.Powidz jej tak: Nie życze sobie takich uwag, pod moim adresem,a ty nie masz prawa ani wtrącać sie w moje życie ani tymbardziej go oceniać.Ja nie oceniam ciebie choć też bym mogła ale to nie jest na poziomie.I daj jej czas na przemyślenie,czy chce dawać głupie uwagi i się kłucić czy żyć w spokoju.Powodzenia.Ps ja mam taką sąsiadke zmora wstretna (jeszcze obgaduje wszystkich nie zadaje się z nią to mi wiecej dupe obrabia, nic do niej nie trafia,a ja z debilami się nie zadaje=)

Gość biedaku
Jak Cię jeszcze raz zapyta, to powiedz: "już ci mówiłam. Weź sobie zapisz i jak będziesz chciala wiedzieć, to przeczytaj i nie pytaj ciągle o to samo. Albo kup lecytynę, bo pomaga na pamięć".

Gość Cała prawda o kobietach
Większość szczęście pojmuje jako piękny dom, ładne meble, ekstra samochód, ...itd. A potem gdy jest za późno to żałują....

Gość 123456789....
ewidentnie widac ze ona jest zazdrosna i probuje ci dopiec w najlepszy mozliwy sposob. kobieta zauwazyla ze wkurza cie poruszanie tematu o potomstwie wiec specjalnie bedzie ci wiercic dziure w brzuchu. udaje jej sie wyprowadzic ciebie i twojego meza z rownowagi i pewnie jest tym zachwycona. nie wierze ze sa ludzie ktorzy wpierdalaja sie w zycie innych i w dodtku w takiej sprawie jak posiadanie dzieci. nie liczylabym na twoim miejscu ze po urodzeniu dziecka bratowa sie od was odczepi - podejrzewam ze odczepi sie wtedy kiedy juz urodzisz trojke. a kiedy urodzisz czworke dziciakow to z pewnoscia zmieni taktyke dogryzania ci na przypominanie jak to sie bardzo rozmnozyliscie :D i mysle ze bedzie to robila z taka sama delikatnoscia jak teraz. moge ci jedynie powiedziec ze ci wspolczuje autorko. po prostu masz w rodzinie idiotke-zazdrosnice i nic na to nie poradzisz, mozesz co najwyzej zerwac z nia kontakty zeby nie wysluchiwac tych fanaberii. ja rozumiem ze czasami rodzice czy tesciowie dopominaja sie o wnuka, ale kiedy to twoja bratowa wypytuje caly czas kiedy to zajdziesz w ciaze to chyba nie musze mowic ze kobieta ma nierowno pod kopula :D nastepnym razem jak ci walnie takim tekstem to odpowiedz jej zeby sie nie martwila bo na pewno bedzie miala okazje zajmowac sie twoim dzieckiem i to nie raz :D dzieciak bedzie wrecz stalym bywalcem u niej. ciekawe co na to powie :D

Gość nie-krowa
Tak, bo dla mnie dom, ładnie urządzony jest wazniejszy niż bachory, a ona mi zazdrości, bo musi sie użerać z gromada rozwrzeszczanych dzieciaków

tez jestem ciekawa. nie mam poprostu ochoty na ogladanie jej geby:/ zreszta narazie to ona czuje sie wielce obrazona, wiec dzieki bogu sie nie odzywa(!) do nas :D nie musze mowic, ze jest mi to na reke:)