Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podła świniaaaa

zdradzilem

Polecane posty

Gość podła świniaaaa

w niedziele zdradzilem swoja narzeczona. ona pojechala do rodziny a ja do znajomej ktora poznalem na necie :/ kurde,nie mielismy sie kochac,to mialo byc tylko spotkanie :( wieczorem w domu nie moglem jej spojrzec w oczy :( jestem zalamany bo sie zachowalem jak debil i...mam wraznenie ze zrobe to jeszcze nie raz :/ nie wiem co robic,kocham moja partenrke ale kurde co am seks do kochania :/ echhhh czy wy baby ,musicie to traktowac jak zdrade?????

Gość totalny palantt
zostaw ja lepiej, odcierpi swoje ale moze znajdzie sobie lepszego i wart jej faceta a nie bydlaka !

Gość Xeniaaaasw7878
osobe ktora sie na prawde kocha -nie zdradza sie taka jest prawda ,nie kochasz jej nie ma takiego odzdzielenia seks a milosc ,pomysl sobie jakby ona przespala sie z twoim kolegom i powiedziala to tylko seks a ciebie kocham ABSURDmasz pusty leb i tyle

Gość podła świniaaaa
w dodatku nie powiedziałem żadnej partnerce o moich chorobach wenerycznych...Czy ja naprawde jestem taki zly, czy to wy, baby wszystko na serio bierzecie?

Gość młody kawaler
z ta szmata laczyl mnie tylko seks,swoją narzeczoną kocham. nie chce jej zostawic

Gość młody kawaler
i nie nazywaj mnie bydlakiem bo mnie nie znasz. jestem dobrym czlwoiekeim

Gość młody kawaler
ok juz jestem czarny bo sie bydlo robi

Gość tomasz t.
zminilem jednak nick na tomaszt. bo tamten brzmi głupio

Gość cxxsdsdsd
hehe koles , skoro tak traktujesz seks, to mam nadzieję że nie bedzie ci przeszkadzac jak twoja zona bedzie sie bzykać z kumplami....ale kochac tylko ciebie bedzie1

d upek c huj jak ich malo z jebany s kuwrysyn idz sie powiesic bo nie zaslugujesz na swoja kobiete j ebany fr ajerze !!

1. a na czym opierasz twierdzenie o własnej dobroci??? 2. jesli tamta jest szmatą, to kim ty jestes??? 3. rozumiem, że nie bedzie ci przeszkadzać sex twojej kobiety z innym facetem???

Gość no wlasnieeee
oby twoja panna też bzykała się z innymi!

A jakby Twoja partnerka zdradziłaby Cie i myjac naczynia powiedziła przy okazji, ot tak od niechcenia... " A, wiesz... przespałam sie wczoraj, z tym facetem, którego spotykam często w skepie. Ale to nei ma nic wspólnego z miłościa :) I wiesz... mam jeszcze chrapke na naszego dozorce. Nie masz chyab nic pzreciwko..." Traktowałabyś to jao zdrade, czy doradziłbyś jej, jaka bielizne am zalożyc, gdy pójdzie uwodzić następnego?

Gość no wlasnieeee
głuuupi to jestes ty ! ludzie zadaja ci proste pytanie a ty nie potrafisz odpowiedzieć. Czy nie bedzie ci przeszkadzać gdy twoja miłośc bedzie robić loda innemu albo bzykac się z super przystojniaczkiem????? ale kochac tylko ciebie....odpowiedz frajerze

Gość tomasz t.
e tam, to nie zdrada. Tylko nie wiem, czy jak im powiem, ze jestem chory na hiv to siuę wkurzą, ze dopiero teraz im mowie.

nie ty pierwszy i nie ostatni. Świat na zdradzie stoi tak było jest i będzie. Nie martw sie za drugim razem jest lżej :D

Gość grrrrDD
zeby cie zdradzala regularnie i d i o t o!!a Ty zebys zlapal wenere i zebys gnil od srodka !!!!!!!!! hahahaha:D:D

kawaler, mówić może :) Podejrzewam, że Ty też tak mówiłeś, ona zapewne ma do Ciebie zaufanie. I co? Jedno wielki kłamstwo, nic więcej. Oszukujesz ją.

Siebie też oszukujesz wmawiając sobie, że nic złego nie robisz, bo przecież robi to wielu ludzi. Ona na pewno się nie dowie, a jak dowie to wybaczy... :O

na pewno mowi prawde bo: jeste jej pierwszym chlopakiem a ona jest dosc brzydka i wiem,ze bpoi sie mnie zostawic. wczesniej bezemnie nie wychodzola nawet z domu. po 2-ufam jej bo nigdy mnie nie oklamała

Gość no wlasnieeee
buahahahaha tak naprawdę to jestes jeszcze prawiczek! i nigdy kobiety nie miałeś, ptaszka masz małego i leczysz tu kompleksy buahahahahahahahahaha