Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pracaaaa

Praca magisterska. Pomóżcie!

Polecane posty

Gość pracaaaa

Hej. 15 grudnia mam obronę pracy magisterskiej. Problem polega na tym, że moja promotorka nie sprawdziła tej pracy dokladnie, a jednak podpisala mi ją i zapewniła, że wszystko już jest w porządku. Teraz gdy sie tego uczę zauważam pewnie niedociągnięcia. Błędy, literówki itp. Czy recenzent może mi postawic ocene niedostateczną? Tak sie boję tej obrony, nie mogę spac w nocy tylko cały czas myślę o tym. Studiuję filologię polską i wiem, że to do czegos zobowiązuje, ale przeciez takie błędy mogą sie każdemu zdarzyc...Pomóżcie dziewczyny.Błagam was.

Gość nie ma takiej mozliwosci
:) nic sie nie martw - taka opcja nie wchodzi w rachube:) na 100%

Gość pracaaaa
dziękuję za odpowiedź:)

przeciez liczy sie tekst i idee,a nie literowki.mialam taka kumpele na studiach ktora az sie poplakala jak zauwazyla blad w tytule-ale 5 dostala:) swoja droga promotor nie musi sprawdzac literowek,to twoje zadanie-dokladne przeczytanie pracy

Gość pracaaaa
Ja wiem, że to moje zadanie. Ale skoro nie pomogla mi w niczym, tylko utrudniała to mogła chociaż dokladnie sprawdzic tę pracę- od tego chyba jest.

wystarczylo wlaczys slownik podczas pisania :) u mnie na uczelni byly takie przypadki, ze recenzent nie zaliczal pracy albo oddawal do porpawy i obrona sie przesuwala

Gość pracaaaa
Mialam włączony słownik:) Koleżanka mnie pociesza, że każdy jakies błędy ma. Wydaje mi się, że mam już napisaną recenzję tej pracy, bo oddalam ją dosc dawno. Może odezwaliby się do mnie,gdyby było cos nie tak. Chyba, że na obronie sie dowiem, że moja praca nie nadaje sie do niczego:(

Gość Princessitaee
ee tam nawet jakbys czytala ta prace 100razy to i tak sie wszystkiego nie zauwazy ja moja czytalam a i tak potem juz po oddaniu i przyjeciu czytajac wersje do nauki jeszcze znalazlam drobne bledy i nikt sie do tego nie przyczepil

Gość pppppppffffffffffffffff
"mogła chociaż dokladnie sprawdzic tę pracę- od tego chyba jest." No, mogła pewnie ją jeszcze za ciebie napisać...:/

Gość pracaaaa
Po pierwsze- od nikogo nie wymgam żeby za mnie pisał :/ Napisalam sama od początku do końca. Więc bez przesady. Od czegos chyba do cholery jest ten promotor:/

Gość o matkooo kochannka
wiesz co powiem ci tak generalnie jest tak ze jak promotor sie z recenzentem lubia to wpisuja takie same oceny jesli nie to recenzent bardziej przyglada sie pracy... niestety ale mgr to tez pewnego rodzaju rozgrywki miedzy nimi skoro obrone masz 15 to moze masz juz ocene. Zadzwon ładnie do sekretariatu i podpytaj - moze akurat ci powiedza:) Głowa do góry ja dopiero po obronie przegladajac prace zauwazylam "mikro" błędy.... ;)

Gość pracaaa
Mam nadzieje, że będzie dobrze. Został już tylko tydzień...

Gość uchhhh
a jak wygląda obrona? zna sie wczesniej pytania? i czy zdarza sie, ze oblanie obrony? czy to raczej niemolziwe?

Gość pracaaa
Dostajesz trzy pytanka: jedno od recenzenta i dwa od promotora. U mnie nie podała żadnych zagadnień. Nie słyszałam żeby ktoś sie nie obronił- jeżeli pisze sie prace samodzielnie to raczej nie ma na to szans.

Gość pracaaa
Pamiętam,że obrona pracy licencjackiej to była bajka:) Żeby teraz tak było...

Gość że co że jak
Nic się nie bój!!! Znam sytuacje że promotor w ogóle nie czytał prac!!! a recenzent stawiał 5 za prace!! Bo Prawda jest taka ze nie każdy ma czas to wszytko czas i nie każdemu się chce!!! Więc głowa do góry!!! Będzie dobrze!! W końcu gdyby recenzent postawił Ci złą ocenę to jednocześnie wystawiłby tym samym ocenę promotorowi!!!

Gość pracaaa
Oby tak było:)

Gość pracaaa
Witajcie:) Chcialam się tylko pochwalic,że z pracy dostalam 4.5,a z obrony 5:) Dziękuję za pocieszanie! Pozdrawiam:)

Gość ja mam w styczniu obrone
gratuluje! gdzie sie broniłaś?

Gość pracaaa
Podszywom dziękujemy:) Uniwersytet Wrocławski.

Gość Elektronikełe ausf.II
prace z kierunków inżynierskich też robi? projekty mechaniczne, maszyn lub budowlane?

Gość Werciaa
Witam wszystkich Jestem studentką studiów II stopnia edukacji wczesnoszkolnej i potrzebuje waszej pomocy. Musze wybrać temat mojej pracy magisterskiej, niestety ten który miałam już upatrzony ma inna osoba a tematy nie mogą się powtarzać;///. Stąd prośba do was, kolejnym moim pomysłem jest napisanie o ocenianiu opisowym ale nie mam pojecia jaki problem badawczy bym mogla w tej pracy umieścić. Mam nadzieje że Wy mi pomożecie, naprowadzicie na coś. Z góry dziękuję

Gość Pisanie prac mgr lic i in
Oferuję profesjonalną pomoc w pisaniu prac magisterskich, licencjackich, dyplomowych i innych. Napisałem już wiele prac, zdanych na 4-5:) Mam wielu zadowolonych klientów a przede wszystkim wieloletnie doświadczenie. Zainteresowane osoby proszę o pisanie maila na: zbyszek.walc84@wp.pl Pozdrawiam

Gość gość
Profesjonalna pomoc przy pisaniu prac magisterskich, licencjackich, zaliczeniowych i doktoratów. Głównym obszarem mojej wiedzy są kierunki ekonomiczne: Ekonomia, Szeroko rozumiane Finanse, Stosunki Gospodarczej, Handel Zagraniczny, Analiza Ekonomiczna i Finansowa, Zadania z rachunkowości finansowej, zarządczej, Rachunek kosztów, Marketing i Zarządzanie. Na co dzień jestem analitykiem finansowym w sp. z o.o. i szkoleniowcem z zakresu zarządzania finansami i audytem. Każdą pracę piszę indywidualnie, od początku do końca sam zgodnie z sztuka pisarską prac dyplomowych. Jako profesjonalista zapewniam gwarancje jakości, nigdy nie podejmuję się zleceń z dziedzin, z których nie jestem ekspertem. Współpraca ze mną to gwarancja solidnie wykonanej pracy stały, miły kontakt, konsultacje, dyskrecja i profesjonalizm. Tomasz Romanowski dobrapraca33@o2.pl