Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

siuneczka

plamię już 9 dzień...co jest ?

Polecane posty

witam opisze po krotce moj problem.,cykle mam zawsze jak w zegarku 28 dni, tym razem sie skrocil bo okres dostałam 4 dni wczesniej, byl jak zwykle obfity, ale trwał 6 dni...a dzisiaj 9 dzien i nadal plamię, jest to ciemne, brzydkie plamienie,czy to mozliwe ze tak długo mam wycieki po okresie?czy to byl normalny okres >? dodam ze pobolewaja mi z lekka jajniki ...myslałam ze to moze objawy nadzerki ?ktos tak mial?

Gość idz do lekarza

pojde jak sie skonczy to plamienie .,... nigdy nie miałam tak dlugo ...jak juz max 1 dzien i koniec... podejrzewam albo ciaze albo nadzerke?

wydaje mi sie ze przy ciazy raczej to plamienie trwałoby max 3-4 dni i byłoby skąpe...hmm wiec moze to nadzerka?

"nadżerka albo nie daje objawów, albo klinicznie objawia się krwawieniem kontaktowym (po stosunku płciowym) lub upławami (patologiczną, obfitą wydzieliną z pochwy)"

nie rodzilam pierwszy raz mam takie długie plamienia...moze miałam poronienie ?samoistne? dlatego okres 4 dni wczesniej ... czyli kwawienie obfite ?

najlepiej idz do lekarza jak skonczy sie to plamienie bo nic tutaj nie nagdybamy;-( moze to byc chyba kazda z podanych tutaj opcji;-(