Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewulkana2

Była chce wrócić!

Polecane posty

Jestem ze swoim facetem prawie 4 lata. W przyszlym roku planujemy slub. Oboje jestemsm po przejsciach. Kiedy poznalam go byl strzępkiem nerwow, zrezygnowanym, zakompleksionym facetem. Byl po rozstaniu z zoną. Zostawiala go wczesniej dwukrotnie i szukala szczescia gdzie indziej. Wracala On ja przyjmowal. Trzeci decydujacy raz i jej trzecia wielka milosc. Przeniosla sie doslownie z mieszkania do mieszkania ( zabrala nawet paprotki ) Zostawila go w runie psychicznej i materialnej- karty kredytowe i zyla promieniejąc u boku nowego. Ich wspolne dziecko do nowej milosci mamy mowilo i mowi tatus Powoliu wracal do siebie, ja tez swoje przeszlam, wiec lizalismy sobie ranki, przyszla milosc, zaufanie. calkowice stanął na nogi ( finansowo również- 3 lata splacalismy kredyt) Stworzylismy szczesliwy, stabilny zwiazek. Kilkakrotnie zycie pokazalo, ze mozemy na sobie polegac. I nagle tel od bylej zony" zaluje, w2iem juz ,ze mi zależny, chce wrocic. szok!!! a najlepsze jest to, ze dzwomiac do niego nadal mieszka u swego kochanka do ktorego odeszla!! 20 minut przed tym tel wraz z tym kochankiem odbierala corke, ktora byl z nami w kinie. Gwiazda nie pracuje. Utrzymuje sie z alimentow na dziecko i z tego co kochanek zarobi. Mieszka u niego, żre za jego, spi z nim w wyrku, a po kątach wydzwania do bylego męża! w pale sie nie miesc! Moj facet grzecznie wyjasnil, ze to niemozliwe, ze jestem wazna osoba dla niego, ze planujem slub i, ze teraz mogą byc tylko0 znajomymi. Na co ona: a ja nie mysle o slubie bo go nie kocham( kochanka) Czasami nie rozumiem kobiet. Co ona w ogole myslala?

Gość suka5555555555
widzi ze stanal na nogi i chce jego kasy,,,,,skoro 2 razy jej sie udalo to mysli ze 3 tez bedzie

Gość rzuc w mojego balwana
kosmos... zal mi takich kobiet, naprawde, ale nie ma co tu gdybac, skoro on Cie kocha to sie nie przejmuj a ona niech sie teraz cmoknie ..

Gość nic nie wiem o kobietach
Kobiet nie należy rozumieć , należy je kochać :) W sumie z byłym mężem ma dziecko , był powód dla którego się rozstali ale mają wspólne dziecko powinni się kontaktować . Zdradę można wybaczyć , ale to chyba nie ten przypadek. Piszesz zbyt chaotycznie i nie wiadomo o Co ci chodzi ;)

ale szlag mnie trafia, jak smiala! Mnie juz nie chodzi o mnie, ale o Niego! Myslala, ze kim On jest? Jakim trzeba byc zadufanym w sobie czlowiekiem, zeby wchodzic i wychodzic w czyjes zycie, kiedy sie zechce! Gwiazda

Gość frentii
Ona nie stanowil problemu jezeli Twoj facet na pewno juz wyleczyl sie z tej toksycznej znajomosci. Czesto tak jest, ze faceci wiaza sie na nowo, niby wszystko jest ok, a tak naprawde caly czas odchorowuja po cichu poprzedni zwiazek i mimo iz zostali skrzywdzeni, to i tak kochaja. Jestes 100% pewna, ze on jest w 100% Tobie oddany?

Jesli chodzi o kontakty w sprawie dziecka to zawsze byly w miare normalne. Czasami ja cos napadalo i nie pozwolila na widzenia pod jakimis smiesznymi pretekstami, ale on czekal, az jej przechodzilo i sytuacja sie normowala Co do powodow rozstania to raczej oczywiste zamienila jedne mieszkanie na drugie. Pisze moze chaotycznie bo mam w glowie 1000 mysli i ciagle próbuje ją zrozumiec,ale sama nie wiem juz jak ja usprawiedliwic

frentii za bardzo kiedy zostalam skrzywdzona, by byc pewna na 100% Poki co On nie daje mi powodow do zmartwien. Wygląda jakbym to ja bardziej przezywala ta historie z tel.W naszych relacjach nic sie nie zmienilo. Doslownie nic. Ani na lepsze, ani na gorsze. A ja ciagle o tym mysle. Boje się ?

Gość starawygaaaa
stara miłość nie rdzewieje nietety taka prawda , miej sie na baczności, bo jk bedzie tak mu cukrowac to go nakreci zobaczysz, znam ten ból

starawygaaaa Rózne ewentualnosci biorę pod uwage. Jestem chodzącym pechem, wiec, gdyby zostawiil mnie po 4 latach i w taki sposob podziekowal mi za to wszystko co razem przeszlismy to chyba to daloby mi rade... A do slabych ludzi nie naleze. On nie chce o tym w ogole rozmawiac. Rozmawialismy zaraz po. Dlugo, wygadalam wszystkie swoje watpliwosci. On skwitowal rozmowe, ze nie umialby zyc beze mnie i powiedzial,ze nigdy juz nie chce slyszec o tym i o tym rozmawiac Ale z szacunkiem dla wszystkich panów tu obecnych, to tylko facet...

starawygaaaa Rózne ewentualnosci biorę pod uwage. Jestem chodzącym pechem, wiec, gdyby zostawiil mnie po 4 latach i w taki sposob podziekowal mi za to wszystko co razem przeszlismy to chyba to daloby mi rade... A do slabych ludzi nie naleze. On nie chce o tym w ogole rozmawiac. Rozmawialismy zaraz po. Dlugo, wygadalam wszystkie swoje watpliwosci. On skwitowal rozmowe, ze nie umialby zyc beze mnie i powiedzial,ze nigdy juz nie chce slyszec o tym i o tym rozmawiac Ale z szacunkiem dla wszystkich panów tu obecnych, to tylko facet...