Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
ewulkana2

Była chce wrócic

Polecane posty

ewulkana2 Jestem ze swoim facetem prawie 4 lata. W przyszlym roku planujemy slub. Oboje jestemsm po przejsciach. Kiedy poznalam go byl strzępkiem nerwow, zrezygnowanym, zakompleksionym facetem. Byl po rozstaniu z zoną. Zostawiala go wczesniej dwukrotnie i szukala szczescia gdzie indziej. Wracala On ja przyjmowal. Trzeci decydujacy raz i jej trzecia wielka milosc. Przeniosla sie doslownie z mieszkania do mieszkania ( zabrala nawet paprotki ) Zostawila go w runie psychicznej i materialnej- karty kredytowe i zyla promieniejąc u boku nowego. Ich wspolne dziecko do nowej milosci mamy mowilo i mowi tatus Powoliu wracal do siebie, ja tez swoje przeszlam, wiec lizalismy sobie ranki, przyszla milosc, zaufanie. calkowice stanął na nogi ( finansowo również- 3 lata splacalismy kredyt) Stworzylismy szczesliwy, stabilny zwiazek. Kilkakrotnie zycie pokazalo, ze mozemy na sobie polegac. I nagle tel od bylej zony" zaluje, w2iem juz ,ze mi zależny, chce wrocic. szok!!! a najlepsze jest to, ze dzwomiac do niego nadal mieszka u swego kochanka do ktorego odeszla!! 20 minut przed tym tel wraz z tym kochankiem odbierala corke, ktora byl z nami w kinie. Gwiazda nie pracuje. Utrzymuje sie z alimentow na dziecko i z tego co kochanek zarobi. Mieszka u niego, żre za jego, spi z nim w wyrku, a po kątach wydzwania do bylego męża! w pale sie nie miesc! Moj facet grzecznie wyjasnil, ze to niemozliwe, ze jestem wazna osoba dla niego, ze planujem slub i, ze teraz mogą byc tylko0 znajomymi. Na co ona: a ja nie mysle o slubie bo go nie kocham( kochanka) Czasami nie rozumiem kobiet. Co ona w ogole myslala?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować