Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sddddds

plis,, haslo gg jak zlamac??

Polecane posty

Gość sddddds
JAK ZNOWU ZACZNE GO WYPYTYWAC CZEMU ZALOZYL HASLO NA GG I INNE NA POCZETE TO SIE WKURWQI. JA NIE MOGE JUZ NZORMALNIE FUNKCJONOWAC, NIE MYSLEC O TYM, ZANIEDBUJE DZIECI SIEDZAC TU I PRAWIE JESTEM BLISKA PLACZU

Gość sddddds
mam juz dosc, nie umiem tego zrobic chyba, boje sie ze sie skapnie jak calego programu nie usune z kompa, nie dlugo wraca z pracy o ile sie z nia nie spotkal, jak okaze sie ze mnie zdradza to sie powiesze, niewiem co zrobie, zal mi dzieciaczkow,, siedze i wyje juz prawie. powiedzcie mi prosze teraz dokladnioe co zrobic zeby zlamac haslo, a potem odczytac skasowane arhiwum... wiem ze juz pisaliscie ale juz sama sie poogubilam, najlepiej jakis prostyn program ktory na pewno usu w calosci z kompa

Gość sddddds
a moze wiecie jak zlamac haslo na poczte??moze nie skoasowal tam wiadomosci i ma tam haslo do gg?normalnie wysiadam juz. do wczoraj jeszcze znalam jego haslo a dzis juz nie

Gość sddddds
kuzwa, takie malzenstwo jak z bajki bylo.... niogdy o nic go nie podejrzewalam dopuki nie pojawila sie ta suka. znam ja nawet ale co z tego, oboje mnie oklamuja

Gość sddddds
pom prostu wyje, niewiem jak se poradzic z tym, niewiem!!!!!!!!!!!!!!!!chce sie zabic, prosze pomozcie mi ztym haslem do poczty

Gość amelciaaaaa
jejku to mowie Ci zebys zalozyla nowego uzytkownika i wkleila tam ten plik archives

Gość sddddds
a jesli sie myle to chyba bwede najszczesliwsza na swiecie... ale chyba raczej sie nie myle, wszystkie znaki pokazuja na to

Gość sddddds
tzn jak nowego??a nie moze byc na moim koncie gg???

Gość amelciaaaaa
no mozesz tez w miejscu swojego pliku arcives wkleic ten plik, ktory znalazlas, ten z tymi znaczkami

Gość sddddds
NO OK, ALE GDZIE JE WKLEIC??NA MOIM ARHIWUM W GG

Gość sddddds
NO ALEJAK JE ZDOBYC TO HASLO DO POCZTY CZY GG, W MIARE SZYBKO I LATWO I ZEBY SLADOW NIE BYLO

Gość amelciaaaaa
c/documents and settings/twoj profil/gadu gadu i tam powinien byc Twoj plik archives, zastap go tym drugim znalezionym na kompie i bedziesz miala na swoim koncie jego archiwum, ale lepiej wczesniej skopiuj swoje w inne miejsce jesli bedziesz chciala do swojego wrocic

Gość sddddds
`NO ALE JAK Je ZDIOBYC LATWOM I SZYBKO, ZEBY SLAdow NIE BYLO

Gość amelciaaaaa
jeju prosciej juz chyba sie nie da :/ taka ciemnota z Ciebie? :P

Gość Olaf

Tyle czasu cisza... pewnie nic nie było. Albo było i koleżanki już nie ma.