Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sddddds

plis,, haslo gg jak zlamac??

Polecane posty

Gość sddddds

jak zlamac haslo gg??musze sie dostac na gg faceta, jestem wredna wiem ale p[podejrzewam go o zdrade ale nie mam dowodow. musze zlamac jego haslo, plisssss!!wie ktos jak to zrobic???jest opcja tylko padaj haslo, ok i anuluj, zadnego nawet przypomnienie hasla niema

postaraj się bardziej skoro już taka wścibska jesteś. Google nie gryzą...

Gość nie znam sie ale
gg hack....albo ggpassword.....czy cos takiego:> poszukaj w google:>

Gość to jest bardzo prosteee 1 minu
ale nienawidze wscipskich zakompleksionych pojebanych bab i na pewno Ci nie powiem

Gość sddddds
no prosze,na google nie znalazlam nic konkretnego,ktio pomoze??tak jestem wscibska ale mam powody,i to nie jeden wszystkie symptomy mowia ze mnie zdradza,a ja chce dowody

a te symptomy to co , ma obcy śluz na kutasie , który wyczułaś robiąc mu loda , gówno za napletem ( wskazuje na geja) ? :classic_cool:

Gość sddddds
no prosze, maz ma zdjecia w telefonie jeje, ukrywa sie z smsesami jak do niej pisze, zalozyl nowe hasla np wlasnie do gg, i mi klamie w zywe oczy, przylapalam go na klamstwie nie raz

Gość to jest bardzo prosteee 1 minu
nie ma szans abym Ci powiedzial, a powiem tylko ze byłabys w stanie zrobic to w minute, ale jak juz napisałem nienawidze wscibskich bab i takim nie pomagam najwyzej je rucham ale tak z nienawiscia

Gość sddddds
bardzo was prosze, no jak to zrobic, powiedzcie mi prosze.mamy dwojke dzieci barsdzo mnie to boli i nie moge normalnie funkcjonowac

Gość zamiast wchodzic na jego gg
pwoeidz mu wprost o jego zdradzie i ze tam weszlas , wszystko wiesz, jak bedzie pytal o szczegoly to odpoiwedz wymijająco, zobaczysz jak sie bedzie zachowywal , jezeli jest "czysty" to rozegra to spokojnie, jezeli ma cos na ukryciu mozesz dostac nawet wpierdol :P

Gość sddddds
a on mnie moze oszukiwac,tak???klamie mi w zywe oczy, przylapalam go na tym nie raz i glupio sie tlumaczyl, co dzien odnajduje cios nowego cos co daje mi bardziej do myslenia

Gość sddddds
juz nie raz gadalam z nim na temn temat no czywiscie sie nie przyznal, mowil ze sie czepiam, ze ma dosc tego mojego czepiaklstwa, zapewnial ze nie zdradza, i za kazdym razem mu wierze ale kazdego kolejnego dnia wychodzi cos znowu na jaw... oklamal mnie nie raz choc obiecywal ze tego robic nie bedzie. prosze was, jak to zrobic, da sie wogole?

Gość sddddds
przeczytalam tamto, dzieki ale nic nie rozumiem,alnbo nie umiem. Prosze, na kompie jest takie cos ARHIVES i zajmuje sporo miejsca tzn ze ma tam jakies arhiwum, bo na gg nie mial wcale wykasowal, sprawdzilam jak jeszcze nie zmienilm hasla, ale nie moge tego otworzyc. Plisss, pomozcie!!!!blagam was, jak to z tamtego odczytac, jak otwieram to wyskakuja mi jakies znaczki dziene

Gość gdugadu do obiadu
a znasz chociaz jego poczte i haslo do poczty ?

Gość sddddds
no wlasnie znalam ale zmienil, czy to nie dziwne??tzn on wczoraj dopiero zmienil bo widzialam ze cos tam robi, a to bylo po naszej rozmowiem ze go podejrzewam. i mial inne haslo na gg wczesniej ktore tez znalam, no ALE tez zmienil jak widze, bo wczesniej wykasowal arhiwum na gg ale jestb wlasnie w tym innym pliku na kompie. Ja sie nie znam na kompach zbytnio, pomozcie. widze ze tam arhiwum zajmuje 13kb

Gość gdugadu do obiadu
mam jeden program, ale on nie zawsze odczyta wszysko, no ale mi sie kiedys udalo :) No tyle ze musisz go zainstalowac na jego kompie ;/

Gość sddddds
czyli ze cos tam pisal a mowil ze nie uzywa gg wcale... bardzo prosze, jak to odczytac. mamy dwojke dzieci, malzenstwo mi sie wali z dnia na dzien przez jedna sucz,jestem w reozsypce

Gość sddddds
ale jak to zainstaluje to nie do konca jeszcze usunre i on sie skapnie

Gość amelciaaaaa
załóż nowego użytkownika gg i pusty plik archives zastąp tym, o którym pisałaś, że zajmuje dużo miejsca

Gość informatiques
zainstaluj keyloggera i bedziesz znala wszystkie hasla, ktorych uzywa, a takze rozmowy, czaty, okna i strony, ktore otwiera. sa darmowe wersje tygodniowe fajnych, prostych i skutecznych programow. w tydzien chyba dasz rade zgromadzic wystarczajaca ilosc dowodow.

Gość gdugadu do obiadu
po 1 przestan dramtyzowac jak narazie i nie zaawracja mu glowy, udawaj, ze Cie to juz nie intersuje ... Zajmij sie soba, zrob cos dla siebie, wyjdz gdzies z kolezanka wieczorem, zostaw mu dizcko neich sie czasem poczuje ojce. Wystroj sie , badz kobieta. I dopuki nie ebdziesz maila konkretow to radze Cis ie nei odzywac , poniewaz sama doprowadzisz do tego, ze wszystko prysnie ! On ma sie nie dowiedziec o tym programie, o tym, ze cos tam szponcisz- kapujesz? Moge wyslac Ci go na poczte jesli chcesz, podaj tak z kttorej praktycnzie nie korzystasz i do ktoerej on nie ma dostepu. Po tym jak sprawdzisz co masz sprawdzic, muszisz program calkowiecie usunac z komputera, by nie wiedzial-ok ?

Gość oj tam................
czuję że ci wpierdooooli jak sie dowie:-P

Gość sddddds
wlasnie wole wiedziec jak odczytac to arhiwum z pliku na kompie, bo na gg pewnie skasowal jak kazde esy od niej ale jak dokladnie to zrobic???moge uzyc moje gg do tego??

Gość gdugadu do obiadu
najpierw musisz znac jego haslo

Gość googo
gg reader

Gość sddddds
no alwe z tego pliku dA SIE JAKOS PRZECZYTAC??OTWIERAM GO A TAM MI WYSKAKUJE TEKST JAKIS ZASZYFROWANY, DZIWNE ZNACZKI I LITERKI. JAK TO ODCZYTAVC, BARDZO BARDZO WAS PROSZE. BO WCZORAJ JUZ SIE POGODZILISMY I MU UWIERZYLAM A DZIS WIDZE ZE ZNOWU MNIE KLAMNIE