Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gorssssssssssssssssss

czemy dziewczyny o siebie nie dbają?

Polecane posty

zauważyłam ostatnio że dziewczyny stały się mniej kobiece ;D co rusz nawinie się jakaś co nie myje głowy odpowiednio często :P zębów czy nie goli nóg :( no co się dzieje z tym społeczeństwem? nie mówię że wszystkie... kobieta powinna być schludna (w moim mniemaniu również wysoka pewnie dlatego bo sama mam 177 ;)) i atrakcyjna. atrakcyjna nei znaczy zatapetowana czy wygłodzona :D albo dlaczego dzisiejsze dziewczyny nie wezmą dupy w troki i nie spalą tych nadmiernych kalorii? co nimi kieruje że wolą siedzieć przed tv i wpieprzać chipsy niż wyjść na spacer, albo (dla starszych) pouprawiać trochę miłości :D - chyba że niektórym dziewczynom wcale nie przeszkadzają te nadmierne kg ale jak słyszę rówieśniczki które uskarżają się na wielkie dupska i brak zainteresowania płcią przeciwną to co ja mam im powiedzieć? "nie przejmuj się to nie twoja wina" jak nie jej skoro sama się spasła :( wiem że większość osób skrytykuje mój post ale ryzykuję ;) DZIEWCZYNY DBAJCIE O SIEBIE :D

Gość jestem tłustą dupą
i tak jest bo jestem leniwa i kocham słodycze.

Gość Pysiaq
:) a czemu uwazasz ze powinna byc wysoka? ja mam 162 a mój mąż 188 :) moja znajoma ma 174 i co ubierze buciki na obcasie jest wyższa od wiekszosci facetow:> no nie wiem czy tak masz sie czym cieszyc:)

U mnie na uczelni są pasztety ale z innego powodu- mają obrzydliwe cery i pełno dziur po syfach.W dodatku w ogóle się nie malują i wali je to jak są ubrane.

Gość poka fote joo
daj fote to sami ocenimy czy taka piekna jestes

dodam, że sama mam ryj jak odbyt po rzadkiej sraczce :(

ja nie pisze że wysokie dziewczyny są najładniejsze :D ciesze się że jestem wysoka i uważam to za swój atut, a co do niskich dziewczyn to śliczne są filigranowe ;)

no własnie dlatego piszę dlaczego dziewczyny nie dbają o siebie :D już więcej faceci spęzają czasu nad wyglądem niż tzw "płeć piękna"

a ostatnio jak wyciskałam syfsko na dupie to mnie odrzuciło na 5 metrów tak, że walnęłam głową o ścianę dlatego takie z dupy pytania zadaję sorki :O

jej nie potrzebnie napisałam o tym wzroście ;)

ja bym nie chiala miec 177 cm., najwiecej moglabym miec 174 .Bo jednak faceta wysokiego trzeba by miec, a u nas to wiecej kurdupli.Poza tym fajnie jak dizwczyna jest wysoka, ale jak jest za wysoka to neizbyt fajnie wyglada - taka przerosnieta krowa. Moze Ty same takie widzisz, ale ja nie :) a wrecz przeciwnie, wiedze same tapeciary, solary, tipsiary itp. Niby dbanie- dupa bo niszczenie.

Gość do twórcy tematu
:) masz rację, wiele kobiet- młodych wiekiem także włącza olewkę na dbanie o siebie,, wiem bo patrzę i obserwuję, wyciągając wnioski,, ciekawa jestem tylko czy głównym powodem takiego stanu jest tylko lenistwo? sama jestem mega zadbana i uwielbiam dbać o siebie:) i to dbanie to nie jest solarium,,, tylko dobra dieta, sport, fryzjer, kosmetyczka itd,,,czyli zawsze i wszędzie na wysokim poziomie estetycznym :):)

Gość hs84
a ja mam 162 a mój czubek 196 :P i wcale nie mamy z tym problemu, wzrost akurat nie ma tu nic do tego ,czy sie dba o siebie badziej czy nie, jesli jest sie wyzszym :X po czesci zgadzam sie z autorką,bo sama widze strasznie duzo zaniedbanych dziewczyn, ale to z lenistwa wynika lol

nie chodzi mi o tapeciary czy tzw "lansiary" ;) chodzi mi o kobiety/dziewczyny które mogą wyglądać czuć się lepiej a nie chce im się nad tym pracować... ostatnio na zajęciach podeszła do mnie dziewczyna z pytaniem jak otworzyła usta to myslałam że zwymiotuję... kobieta powinna być kobieca, ponętna :)

Gość Tionee
to jest przykre, młode dziewczyny, z tłustymi herami, grube, fatalnie ubrane-zero gustu.A co gorsza-niemiło pachną, cuchną po prostu. Dla mnie to jest nie dopuszczalne. Kiedy widzę że przychodzi panienka która szuka pracy- dziekuje jej na dzien dobry, bo niby co mnie obchodzi ile umie, jak jedzie jej z ust,że nie chce mi sie z nią gadac.

po raz enty piszę nei chodzi mi o wzrost ;) każda kobieta jest an swój spsób ąłdna ale musi dbac o siebie :D kobiety wzrostu 160-170 muszę być proporcjonalne jak każda :)

Gość Tionee
i wzrost nie ma tu nic do rzeczy.jestem niska , ale mam idealną figurę( i to nie moja opinia) zawsze wyglądam tak,że faceci sie ogladaja, idealny makijaz, fryzura, ubranie nie byle jakie, to podstawa.Nie wspomnę o higienie osobistej.

Gość Tionee
gruba- niska wygląda jak pączek, a wysoka jak enerdowska plywaczka.Mam szwagierkę, sliczna, młodziutka dziewczyna, ma dopiero 19 lat, wysoka, nie jest gruba, ale trzy wałki na brzuchu zamiast brzucha, i kita jak filar PALACU KULTURY -TRAGEDIA.

:) najbardziej mnie denerwuje jak dziewczyny uskarżają się na samotność :) a inne je pocieszają że to nie ich wina :P jak nie ich jak ich :D

"chodzi mi o kobiety/dziewczyny które mogą wyglądać czuć się lepiej a nie chce im się nad tym pracować... ostatnio na zajęciach podeszła do mnie dziewczyna z pytaniem jak otworzyła usta to myslałam że zwymiotuję... " Bo po prostu są kobiety, które się tym nie przejmują - tzn. mają większe zmartwienia albo zainteresowania... Dbanie o wygląd pochłania wiele czasu. Ale niektórym się to widocznie nie mieści w głowach, że można mieć inne hobby niz papiloty...

Gość Tionee
mnie zastanawia inna rzecz-jak facet , fajny facet może zostawic piękna kobietę, zadbaną, dla przyslowiowego paszteta? bo znam taki przypadek.

kobiety wzrostu 160-170 muszę być proporcjonalne jak każda Ja mam 153 cm... To nie muszę być proporcjonalna?

Gość Tionee
dbanie o wygląd nie pochlania tak wiee czasu, jesli sie dba regularnie.ja mam męża, dziecko, ale wygladm jakbym nigdy nie była w ciąży, po ciązy zadnych pamiątek, no może prócz blizny po cesarce, ale pomimo pracy, rodziny mój wygląd jest bardzo ważny i nie wyobrażam sobie pójść na spacer z synkiem w tłustych włosach, a takich mamusiek spotykam masę.to przykre.kobieta powinna zawsze nienagannie wyglądac dla samej siebie przede wszystkim.

Gość
czyli jak mam 160 cm to jestem nieatrakcyjna i mam sie powiesic? u mnie to nawet nie geny bo w rodzinie sa raczej wysocy ale cvale dzicinstwo chorowałam i ciesze sie ze uroslam chociaz te 160

jak zwykle szukacie dziury w całym ludzie ja nie pisze o pustych blondynkach, tapeciarach czy 154 cm kobietach. pisze ogółem, a wy czepiacie się szczegółów takich jak wzrost czy makijaż. kobieta dbająca o siebie to kobieta higieniczna, która wie że idąc do ludzi musi umyć twarz zęby i jezeli zakłada spódnice sukienkę musi ogolić nogi :D

Gość m7456
a chuj Ci do tego jak kto wyglada? jak ktos sie dobrze czuje to co Ci do tego? a dla mnie kobieta powinna byc kobieca a nie meic 177cm, toc Ty musisz jak mutant albo babochlop wygladac

dodam ze jem namietnie smarki z nosa a syfy tez lubie zasmakowac a potem mam dziury na ryju na odbycie i nie wiem znacie jakies dobre rady na te dziury? chcialabym tez zakleic dziurke piczą bo wole jak mi wsadazaja palce w doope a potem daja mi te gówno lizać mmmmm pychotka:)