Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gorssssssssssssssssss

czemy dziewczyny o siebie nie dbają?

Polecane posty

Gość Tionee
a na naszych ulicach w 90% skrajnosci- albo spalone solarium tipsiary, włosy tlenione na wszystkie odcienie żółtego, to nic ze suche, zniszczone, matowe, trzy piórka na krzyż, ale długie:D albo model okapujacy smrodem i tłuszczem:(

Tioneee dziękuję za zrozumienie :)

Gość śmierdzące i tłuste
a to ich pipa smakuje jak Fishmac ?

tione- dziekuje ze rozumiesz moj wyglad ja tez jestem tipsiara gruba i mam tluste ale zdrowe wlosy

Gość Tionee
gorssssss rozumiem jak najbardziej, ale na tym lepiej topic zakńczyć bo własnie zaczał sie atak któregoś z powyższych opisanych przeze mnie gatunkow. oba mają wspólna cechę-brak mozgu. bo inteligentnej i mądrej kobiecie takich rzecz nie trzeba uświadamiać.

chyba kogoś bardzo zbulwersował ten post :D nie wiem czemu się podszywasz ale musiało cię nieźle zranić moje zdanie :)

Tionee dzięki za miłą pogawędkę ;)

Gość Tionee
poza tym, ten temat miał na celu racjonalne wyjasnienie dlaczego kobiety o siebie nie dbają- niestety0na to nie ma wyjasnienia.

Gość Tionee
nie ma za co-pozdrawiam.

Gość grosssss mala
ale Ty masz problemy .Zajmij sie soba. Wez do reki dobra książkę , bo napewno juz lata minely od czasu kiedy cos sensownego przeczytalas:-P..obejrzyj jakis film , albo idz do teatru,bo to co tu wypisujesz tak ogolnikowo i dziecinnie , nie ma juz uznania.

Gość przygnębiające to
przygnębiło mnie Wasze podejście, szkoda,że na tym świecie nie ma prawdziwej wolności :( ... że nie można sobie po prostu spokojnie żyć :( mam nadzieję,że chociaż na tamtym będzie inaczej... co z tego,że któraś nie goli nóg albo ma trochę nadwagi, szkoda w ogóle,że na to się zwraca uwagę. Tak sobie pomyślałam jaki fajny był by ten świat, gdyby każdy mógł po prostu być jaki jest. Rozumiem takie sprawy jak bardzo tłuste włosy,czy brudne ciuchy... ale bez przesady. Poza tym nie każdą stać na kosmetyczki,fryzjerów i innych specjalistów itd. A są też inne problemy,gdzie wygląd schodzi na dalszy plan.Bądź rzeczy,których nie mozna z jakiegoś powodu zmienić.