Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pi pi pi pi pi

sukienka z dzianiny

Polecane posty

Gość pi pi pi pi pi

kupiłam fajną sukienke/tunike z dzianiny, białą, zakrywa tylną część ciała, ale jednak jest krótka.. do czego ją nosić ? z czym ?

Gość pi pi pi pi pi
do samych rajstop ? widziałam , że niektóre dziewczyny tak chodzą, do czego wy nosicie takie sukienko tuniki modne w tym sezonie ?

Gość pi pi pi pi pi
no właśnie ale jak grube one mają być ? jakie poprosić w sklepie ?

Gość pi pi pi pi pi
chciałabym wyglądać normalnie,nigdy nie nosiłam legginsów,wiem jak wyglądają ,ale czy one mają stope tak jak normalne rajstopy ?

Gość pi pi pi pi pi
ale normalnie są ze stopa jak rajstopy ?

Gość pi pi pi pi pi
no widzisz takich nie chce, bo na tą porę roku za ximne są, a rajstopy takie najbrubsze do takiej tuniki byłyby ok? tyle dziewczyn chodzi w takich sukienkach troszke dłuższych niż za pupe ciekawe co one do nich nosza, grube rajstopy czy te legginsy.. przecież zimno w noge jest

Gość pi pi pi pi pi
ok, dzięki więc tak zrobie :) a jeszcze zapytam rajstopy pod leginsami dziwnie nie wyglądają ,oczywiście chodzi o czarne ,ładnie się to komponuje ?

Gość No Kurde no
kurde dziewczyno troche wyobrazni !!! jak ubierzesz czarne rajstopy pod czarne leginsy to oczywiscie ze nie bedzie widac pozniej raczej tez musisz doapasowac kolor a jak cos to nos cieliste ;)

Zgadzam się ze najlepszym rozwiązaniem były by rajstopy ponieważ fajnie się zgrają z tym wszystkim. A Jak nie to możesz sobie coś uszyć , kup sobie jakaś dzianinkę na przykład tutaj http://www.azteca.com.pl/

Gość gość
Kupić sukienkę z dzianiny nie jest łatwo, ja ostatnio się naszukałam materiału, dzianiny do uszycia mojej sukienki i w końcu znalazłam w firmie Tom-Tex - posiadają niesamowitą jakość dzianin, sami zobaczcie ich ofertę.. http://www.tom-tex.pl