Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co zrobić aby nie....

co zrobić a by się nie stresować przed obroną pracy mgr

Polecane posty

Witajcie - co robiliście aby się nie stresować przesd obroną pracy mgr??;P Wiem że większość zdaje, ale boje sie że sie np strasznie zestresuje i nic nie powiem W ogóle to wczoraj złożyłam prace i dowiedziałam się że już w ten czw mam się bronić - co mnie bardzo zaskoczyło i ani za bardzo nie ma zcasu na "uczenie się" ani na nic. Pytań z zakresu studiów nie ma być, tylko z pracy, no ale mimo wszystko.....Miałąm od rana wydrukować najważniejsze rzeczy z pracy i tak mi zlatuje przez ten stres że zamiast coś czytać to zaczełam szukać na allegro kremu dla mamy jako przeent i tak mi minął już prawie cały dzień:/ Bo nie mogę się jakoś skupić.. W ogóle też denerwuje sie bo nie weim co z przentami, czy kwiaty czy co bo w komisji będzie 3 facetów, to kwiaty wg mnie są bez sensu co myślicie lepiej jakieś czekoladki, a promotorowi jakaś whiskey czy coś??? wiem że chyba 1 chłopak ze mną się ejscze będzie bronił, ale to nie jest pewne

jeżeli sama pisałaś pracę, to lajcik, nie ma co się stresować :) tak ja podchodzę do mojej obrony i będzie git :)

sama nie sama - rozdz. praktyczny sama obliczałąm na podtawie różnych bilansów , no ale na podstawie wzorów których na pamięc nie znam, a inne rozdziały, sama je "przepisywałam" tylko z różnych książek internetu itp bo przecież sama teorii nie wymyśliłam;P no bo wiadomo że to umiejetne przepisywanie dopowiednich źródeł, a nie nasza autorska praca......

Gość co zrobić aby nie.//.
próbuje sobie wmawiać że na pewno się uda:D ale chyba mam dzisiaj jakiegoś pecha, spadłam z ost. schodka( na szczęście nic sobie nie zrobiłam tylko troche bok obtłukłam:D), a dopiero stłukła się moja ulubiona szklanka, którą niedawno co dostałam. Podobno to na szczęśćie - oby:D bo głupawki łapie z tego wszystkiego.