Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

midi28

szpital w cieszynie

Polecane posty

czy sa jakies mamy ktore rodziły w cieszynie lub planuja tam porod? jakie sa wasze opinie na temat tego szpitala?

Gość effka26
Cześć mam zamiar rodzić w szpitalu śląskim, planujemy z mężem poród rodzinny, tez chętnie poczytałabym jakieś opinie na ten temat.W sobotę jesteśmy umówieni z położną pracującą w tym szpitalu, mam nadzieję że czegoś się dowiem a wtedy chętnie podzielę się informacjami na forum:)

ja tez planuje aby moj facet był przy mnie;-) no i moj termin dzis juz mija a tu nic;-/ słyszałam ze podobno duzo sie tam poprawiło no ale nie wiem ile jest w tym prawdy...jak wiadomo szpital w cieszynie nie miał nigdy dobrej opini;-(

Gość effka26
też słyszałam że się poprawiło, podobno da się przeżyć:) mój synuś ma się urodzić 29 stycznia

oj no to chyba sie nie spotkamy;-) moja kuzynka urodziła tam 2 coreczki rok po roku.. młodza w kwietnniu tego roku i była bardzo zadowolona, ze opieka super jak i podczas porodu i potem także;-)

Gość effka26
w lecie leżałam tam na patologii ciąży i muszę przyznać, że opieka była bardzo dobra, pielęgniarki sympatyczne, mam nadzieję że teraz też wszystko będzie ok