Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewela rozbawiona

fotka dnia

Polecane posty

Gość gumcyngiel
w stanie wzwodu tez facet moglby cie niezle zaskoczyc :P

ale ma malego hahhahah ja lubie grube a ty??? ale tak naprawde lubie kobietki

Gość Adelaaa1212121
zacznijmy od tego glupie baby ze penis nie jest we wzwodzie. Mialam dwoch partnerow ktorzy w spoczynku mieli naprawde miniaturowe penisy (podobne do tych) ale w stanie pelnej gotowosci byly idealnych rozmairow. Jakbyscie nie byly takie puste i tępe to wiedzialybyscie, ze penis mniejszy w stanie spoczynku powieksza sie bardziej niz penisa wiekszy. Jest facet ma duzego penisa gdy jest on" oklepniety" to on mu urosnie jakies 3-4cm, natomiast u faceta z malym penisem powiekszenie moze byc nawet o 10cm. Pozdrawiam wszystkie niedosztalcone tępaczki

Gość uuu włąsnie takiego ma
nasz jaruś:D

Gość do Adeli
aleś wykształcona i elokwentna :P

Gość Krasnal24
Adela - w końcu jakaś wykształcona babka.

Gość Pamela 625242
A nie pomyślałaś Ewela o tym że ten facet ma najprawdopodobniej mikropenis i należy mu współczuc a nie się śmiać z niego? A ta kobieta widocznie dostrzegła inne jego zalety i jest z nim pomimo tej strasznej przypadłości... nalezy ją podziwiać. Nie sądzicie dziewczyny?

Gość Adelaaa1212121
a mi podczas podniecenia powiększają się piersi, hihi

Gość dsadsa
jaka fotka ? Na tym zdjeciu nic nie ma poza jakąs parą .

Gość wuj
Adelaaa1212121 szacun i 100% racji :)

Gość Ewela rozbawiona
Dziewczyny co to jest mikropenis? to jakaś choroba? to ten facet myślicie że właśnie to ma??? nie wiedziałam że to ma swoją nazwę w medycynie hi hi hi :)

Gość do idiotki Ewela rozbawiona
dobra jestes jak zwiazek i mezczyzne okreslasz po wielkosci ptaszka .

Gość Monia nowa
No Ewela faktycznie chyba troszkę przeginasz... Zgadzam się z koleżanką co współczuje temu chłopakowi, to precież nie jego wina. Ale ja tez nie wiem co to mikropenis... to to co ma ten chłopak ze zdjęcia?

Gość Cała prawda o kobietach
Co wy tu za bzdury piszecie... W odczuciu kobiet wielkośc penisa zalezy od grubości portfela. Widac ten facet ma konto 8 cyfrowe, więc podoba sie każdej lasce

Gość jak wyjde z morza
zwłaszcza bałtyckiego to mam jeszcze mniejszego ... A normalnie w wzwodzie mam 20 cm. Tu sie chyba wypowiadają same gimnazjalistki, co penisa widziały co najwyżej na filmikach z serii "podrywacze"

Gość maja Z
...MÓJ CHLOP JAK MU NIE STOI TO MA MOZE ...2 -3 CM... JAK STOI : TO 20 CM-JAK CUKINIA NIEMALŻE

Gość dr monika
penisy dziela sie na 2 typy, jesli dobrze pamietam jamiste i miesiste. penis jamisty jest w stanie spoczynku maly, moze miec okolo 4cm czyli cos jak u tego faceta, podczas erekcji powieksza sie kilka razy, wiem pomnoz te 4cm 4 razy i wyjdzie ci 16cm - tak tak, z takiego malca robi sie niezla palka sa tez penisy miesiste ktore w stanie spoczynku maja prawie taka sama dlugosc jak w wzwodzie, rosnie wtedy tylko kilka cm. koncowa dlugosc obu penisow wynosi srednio tyle samo, wiec glupie cipy nie pierdolcie glupot jesli penisy ogladacie tylko na zdjeciach

Gość kama kama
A mi się bardzo podoba ten facet. To jest takie słodkie, on taki duzy i umięśniony a ptaszka ma takiego... no chłopięcego:) Bardzo podniecające jak dla mnie:)

Gość Marzenka rano
hmm... cóż mogę powiedzieć po obejrzeniu tego zdjęcia... Nasz 9 letni synek ma dokładnie takiego samego penisa:) Dla mnie to trochę dziwne jak widzę coś takiego u dorosłego mężczyzny. Może nie mam racji?

Gość nocnazmiana
o rany....ale śmieszny maleńtasek :) :) :)!!! nie to chyba jest normalne;)