Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tragediaa

chłopak mojej przyjaciólki się zabił ...

Polecane posty

Gość tragediaa

jakieś dwa miesiace temu moja przyjaciolka chciala zerwac z chlopakiem bo stwierdzila ze nie daje jej w ogole luzu ani swobody, ze kontroluje ja na kazdym kroku i chciala odpoczac od niego... napisala mu że to koniec... on dzwonił do niej co chwile, pisał ,no nie odpuszczal... ona na to nie reagowała... jakies 2tyg pozniej napisala do niego ze potrzebuje spokoju teraz i zeby dal jej odpoczac.. zaczelo jej juz go brakowac jednak.. ale postanowila jeszcze troche poczekac... powiedziala mu ze go kocha ale jeszcze do niego nie wroci bo chce jeszcze odpoczac.. a on powiedzial jej ze ja kocha jak cholera i ze nie moze bez niej wytrzymac... (ona mowila mi caly czas ze tez go kocha ze jest dla niej najwazniejszy ale juz bylo za slodko ) tydzien temu dostala smsa : ,,żegnaj na zawsze i pamietaj jak bardzo cie kochalem'' ona to olala... a 2 dni pozniej jego siosta napisala jej że on nie zyje... zabil sie... nie moglam w to uwierzyc i juz nie wiem jak ja pocieszac :(:( straszne to jest :(

Gość tragediaa
ona już moją przyjaciólką nie jest. jędza to ona go psychicznie do tego kroku doprowadziła

Gość yyyyyyyyyyyyyyyy
moge spytac skad jestescie? tzn napisz chociaz jaki region Polski?

przykre ale z chłopakiem musiało być coś nie tak ...myślę ze nie koleżanka była powodem jego śmierci...on chciał skończyć ze sobą i skończył a to było tylko pretekstem i wytłumaczeniem...szkoda że taki wpływ wywarł na psychikę tej dziewczyny...

Gość tragediaa
ten wpis u gory to podszyw ;/

Powiedz,że to nie jej wina.. przecież chciała do niego wrócić.. pewnie miał inne problemy..

Gość tragediaa
oni tak naprawde bardzo sie kochali ale on ja chyba az za bardzo z taka obsesja :(

Gość tragediaa
możliwe , że wraz z nim kochali ją wszyscy jego koledzy?i on tego nie wytrzymał...

Trochę szacunku do człowieka,który nie żyje.. :O A najwyraźniej musiał mieć inne problemy lub jakąś chorobę,bo zdrowy człowiek nie zrobiłby czegoś takiego.. Szkoda dziewczyny ponieważ teraz będzie żyła ze świadomością,że to jej wina.. choć to nieprawda..

Gość ktosktos174
ile miał lat?

Gość tragediaa
dlaczego ktos wypowiada sie pod moim nickiem?! ;/

Gość tragediaa
miał 21 lat...

Gość HYZIA GYZIA
Jedno jest pewne, chlopak mial problemy z psychika, jakby nie zabil sie " z powodu Twojej kolezanki" to kiedys zrobilby to z innego powodu. Mysle ze musial miec stany depresyjne i Twoja kolezanka nie byla winna temu co sie stalo. A teraz . moze to brutalne, co napisze, ale z dwojga zlego, lepsze to ze sie zabil , niz mialby zrobic kzywde kolezxance, bo czesto osoby z takim zachowaniem{ osaczanie, chorobliwa zazdrosc} po tym jak dziewczyna go odsunie, mszcza sie na niej. Potrafia przesladowac, grozic, sledzic, czy tez nawet zagrazac sobom z ktorymi taka osoba sie spotyka.

Gość tragediaa
podszywacz nie wie a pisze. chłopak nie miał pracy a się dowiedział o tym , że zostanie ojcem. dodatkowo wcale jej nie kochał a wystraszył się , że skoro dziecko to wiąże go to na dłużej jeżeli nie na całe życie

Gość ja bym chyba też
sie zabiła jak by mnie moj ukochany chłopak zostawił... za bardzo go kocham i nie dalabym rady sobie bez niego...

Gość to JEST wina
przyjaciolki. Miala wszystko a jak sie znudzilo to postanowila zrobic brazylie. I tak to sie skonczylo. Nie mozna bawic sie uczuciami innej osoby bo jest "za slodko". Tez znam dziewczyne ktora chlopak kocha nad zycie a jak jej brakuje emocji to z nim zrywa i czeka az on przyjdzie z kwiatami i odegra ckliwa scenke. Masakra, tak wlasnie to sie konczy, szkoda tylko ze facet wybvral smierc zamiast kopnac w dupe ta glupia dziewczyne i znalezc kogos normalnego.

Gość tragediaa
ludzie jestescie wredni ! czemu wypisujecie takie rzeczy pod moim nickiem ?! on mial prace, kochal ja ! darujcie sobie te wasze glupie zarty