Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość złota kaczka

Macie juz prezenty co kupujecie??

Polecane posty

Gość złota kaczka

Macie juz prezenty świąteczne co kupujecie chłopakowi, tesciowej czy rodzicom??

Gość fdsdfs
suchary

Gość progressive
mamie telefon, tacie zegarek, chlopakowi jakis pierdolnik do kompa+ latarke czolowa, tesciowej pewnie jakies kosmetyki. mam problem z siostra :O

Gość światełko*21
mam ten sam problem chętnie skorzystam z pomysłów

Gość złota kaczka
ja dla chlopaka mam sweter kosmetyki i muszkę bo lubi siostrze ksiazke a mi pewnie nic nie kupia aha a mamie kosmetyki i sweterek

Gość złota kaczka
a ile wydajece srednio kasy na prezent dla jednej osoby?

Gość od Tygryska =*
jestem z facetem już X lat i skończyły mi się pomysły sweterki zdjęcia ksiązki itp... czy myślicie że mogę mu pod choinkę kupić jakiś trunek ?

Gość kevlarowa głowa
facet dostanie replikę broni, matka zestaw płyt i jakieś kosmetyki, ojciec zegarek (ale to już składka rodzinna), a siostra najnowsze call of duty. zazwyczaj kupując prezenty ograniczam się do dwóch stów, ale wcześniej odkładam na to pół roku :o jedynie na te święta mój facet będzie miał bonus w postaci wydania przeze mnie kupy kasy, raz na pięć lat mu się coś należy :P

Gość złota kaczka
200 zl to nie wydaje ale tak po 50 zl ale chyba lepiej jednak kupic cos porzadnego niz pare pierdolek ale kazdy kupuje jak go stac. a trunek bardzo dobry pomysl pod choinke, a wy co byscie chcialy dostac? ja nigdy nie dostalam prezentu takiego zeby mi dech zaparlo raczej bylam rozczarowana. chcialabym raz zeby to byla niespodzianka cos czego sie nie spodziewam ale moj facet to ma zero fantazji.

Gość prezenty echhh
bratu - tequilla i kilogram limonek do tego (żeby było śmiesznie) bratowej - książkę ZAFONA córce - tablet bamboo mężowi - zegarek rodzicom - komplet filiżanek chodzież

Gość Kasiek20
ojcu kupiłam porządny skórzany portfel i austriackie piwa(lubi zagraniczne wynalazki) babci małe radio, takie podręczne i proste w obsłudze. a narzeczonemu słownik wymowy niemieckiej (studiuje germanistykę) do tego paczkę jego ulubionych cukierków i piersiówkę:) ja wydaje około 100-150 zł na osobe

Gość od Tygryska =*
mój facet też nie ma fantazji... wiec jego prezenty też jakoś nigdy nie zrobiły na mnie większego wrażenia... ale zawsze gdy otwieram prezent to myślę sobie, ze nie ważne co to będzie, tylko fajnie ze o mnie pamiętał ;-)

Gość vnm
ja nic nie kupuję....nie robimy sobie prezentów...

Gość makeda200
a sa tacy co wcale prezentow nie kupja?

Gość makeda200
to co ci kupuje tygrysku?

Gość kevlarowa głowa
mnie to chyba jedynie mój facet potrafi zaskoczyć aczkolwiek truję mu 24/7, on z tego wyciąga najważniejsze rzeczy, a potem przerabia je na prezent. nawet nigdy nie pamiętam, że mu zdradziłam swoje zachcianki. rodzina jak dojebie prezentem to nie wiem czy się śmiać, czy płakać i tylko kombinuję gdzie to sprzedać :P

Gość od Tygryska =*
w zeszłym roku dostałam 20 cm świeczkę... która wypaliłam w święta a dwa lata temu kubek z maskotką... wiec sami widzicie ze prezenty mają wiele do życzenia

Gość prezenty echhh
na allegro jest pełno nietrafionych prezentów :D

Gość ojojoj z tymi prezetami
na razie mam 1 siostra - sukienka 2 siostra - bluzka 3 sostra - bluzka 1 brat - koszulka z nadrukiem zdjecia zrobionego przez kolejnego z braci (pamiatka, bo autor nie zyje :(((( ) 2 brat -bukiet roz na pomnik (to wcale nie jest smieszne) mama - ciuch albo perfumy tata - perfumy faceta brak, klopot z glowy

Gość od Tygryska =*
a kto krótko przed świętami i zamówi prezent na allegro ?

Gość prezencikowa
od paru lat nic :D liczy sie dobre slowo i szacunek w calym roku, mniej marketingu wiecej ludzkosci tak po prostu i nie jest zle:)

Gość angelika098765
zegarek mojemu mężczyźnie :)

Gość hula hoppp
ja zamówiłam i dostane już za dwa dni :) jeszcze jest duzo czasu wiec spokojnie paczki dojda

Gość metaamorfoza
oo ten kalendarz rewelacja:D

Gość makeda200
ja juz prezenty mam od dawna kupowalam po trochu i teraz lezy, moj facet napewno bedzie myslal na ostatnia chwile. a jakie dostalyscie najgorsze prezenty od meza chłopaka?

Gość a ja czuję się zawiedziona
bo mój facet nie kupuje mi nic, nigdy

Gość złota kaczka
cos kupic powinien czemu nie spytasz czemu nie ma dla ciebie czegos a ty mu cos kupujesz??