Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość złota kaczka

Macie juz prezenty co kupujecie??

Polecane posty

Gość a ja czuję się zawiedziona
kupowałam przez pierwsze 3 lata ale tak nie można, bez wzajemności nie ma przyjemności :)

rozmawiałam z nim na ten temat (tak delikatnie oczywiście) i na temat jak miło jest coś dostać i że kobiety lubią kwiaty:) zero efektu on stwierdził, że nie wie co mi kupić (akurat dla kobiet jest ogromny wybór) Nie wie, w porządku, przy kolejnych świętach powiedziałam co mi się marzy (prawdziwy drobiażdżek, nic wielkiego ani drogiego). Efekt? Jak zwykle :(

ale w sumie myślę że coś w tym roku znowu mu podaruję :) może w końcu pójdzie po rozum do głowy :) Tylko co? Żadne perfumy, kosmetyki i rzeczy użytku codziennego nie wchodzą w grę Książki też nie, bo on sam nie potrafi określić swojego gustu Może ktoś ma pomysł na coś uniwersalnego, tak do 700zł?

Gość ja ze swoim jestem
pare miesiecy i mikolajki to byla pierwsza okazja kiedy dajemy sobie prezenty. no byl jeszcze dzien chlopaka, wiec dostal ode mnie prezent. a na mikolaja nie dostalam nic. ode mnie dostal prezent. powiedzial, ze mial taki zamiar, ale cos tam nie wyszlo i ze to nadrobi. i nie nadrobil. nie daje prezentow , zeby czekac na wymiane, ale tak troche przykro mi sie zrobilo, ze olal sprawe

chyba masz to samo co ja:) Będzie nadrabiał ale nie nadrobi, chociaż mój niczego nie obiecywał:)

Gość ja ze swoim jestem
mam nadzieje, ze gosc sie opamieta do swiat:)

Gość złota kaczka
moze cos wam kupia jest tyle zestawow kosmetykow fajnych czy jakis szak moze perfum? a moze oni kasy nie maja?

Gość złota kaczka
kto ma jeszcze kupione prezenty i co to takiego??

Gość magmardo
My z siostrą razem kupujemy prezenty dla rodzinki, a ze względu na to, że obie studiujemy dziennie i nie pracujemy, nie są to jakieś kolosalne sumy. W tym roku mama dostanie mały odkurzacz samochodowy, tata matę na tylne siedzenie do przewożenia psa (żeby nie została sierść w aucie), dla babci kubek termiczny (siostrze też taki kupiłam, na jej własne życzenie), wujkowi myślałyśmy żeby kupić taki przyrząd, który stawia się na desce rozdzielczej w samochodzie i co się na tym postawi, to się trzyma, a nie jeździ po całym samochodzie przy każdym zakręcie. Niestety w dalszym ciągu nie mamy pomysłu dla trzech cioć, no i ja dla narzeczonego :(

Gość i po co
sie wysilać ja zawsze co roku kupuję mu upominek a w zamian nic nie dostaje nie wspomne już o dniu kobiet , dniu zakochanych , urodzinach i imieninach nic kompletnie nic nawet zyczeń. to co dostaję to jedynie wpierdol ze chodze cała w siniakaco całe szczęście że nie bije w twarz bo tego nie dało by się ukryć , tak na marginesie mam już dosyć takiego małużeństwa :( :(

Gość Mężatka 29
A co kupić 17- letniemu chłopakowi???? . . . . .

Gość Mężatka 29
A do mnie mąż tydzień temu na moje imieniny przyjechal do mnie do pracy z wielkim bukietem róż :)

Gość i po co
tylko pozazdrościć szanuj go masz szczęście że nie trafiłaś tak jak ja na damskiego boksera

Gość PROWOKACJA z wczoraj
Jakie macie tesciowe? Pamietaja o was? 1 2 3 | nast. » 09:38 złota kaczka Zazdrosze innym tesciwych ktore sie ineresuja synowymi w sensie czy im czegos nie brak moja tesciowa w niczym nie pomoze tylko sama by cos chciala pozycza kase i nie oddaje a prezenty jesli da to bezndziejne. Wiem ze kolezanki maja inne tesciowe.

Gość PROWOKACJA z wczoraj
Jakie macie tesciowe? Pamietaja o was?

Gość nie masz zajęcia
13:34 [zgłoś do usunięcia] złota kaczka w sumie moj blad byl taki ze kiedy poznalam mojego faceta to w pierwszy dzien poklocilam sie z tesciami, bo troche sie napilismy i ja nazwalam ją starą k**wą która nie umie zadbać o syna.

Gość Bawi cię zaśmiecanie
Forum - strona główna » Dyskusja ogólna Spis tematów | Dodaj nowy temat » | Szukaj | Dodaj do ulubionych! | Moje konto Odpowiedz na ten temat » Jakie macie tesciowe? Pamietaja o was

witajcie, ja co roku przeżywam niezły stres zwiazany z wymyślaniem KTO/CO powinien dostać. Uwielbiam dawać prezenty i zdarzało mi się eksperymentować. Od dwóch lat po kilku nieudanych prezentach, postawiłam na kosmetyki - które nam kobietom zawsze się przydadzą. W tym roku zamierzam skorzystać z oferty GLAZEL - mają piękne zestawy kosmetyków kolorowych w super opakowaniach i naprawdę przyzwoitych cenach> http://www.glazel.pl/index.php/pol/O...awy-Swiateczne natomiast problem z prezentami dla facetów - zostawiam mężowi

Gość gość
witajcie,ja np mamie i teściowej kupuję to samo ostatnio zakupiłam im po komplecie filiżanek koszt ok 40zł, czajnik na gaz ok 25zł, zestawy blach do pieczenia ciast 30zł, pościel 40zł,komplet ściereczek lub ręczników i byłabym wdzięczna gdyby ktoś mi podrzucił fajny pomysł