banmon 0 Napisano Listopad 22, 2010 ja właśnei Avent kupuje, butelki też (mam nadzieję że podejdą), ja się raczej spotkałam z opiniami że dzieczyny sobie te elektryczne bardzo chwaliły... ale trochę szkoda mi kasy - to po pierwsze, a po drugie - nie iwem czy bede wogóle uzywała .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Listopad 22, 2010 Gzela tyle,że to nie to samo wyslać meża na takie zakupy...Tez chcialabym w nich uczestniczyc:) Ja o laktatorze nie mysle na razie..najwyzej w szpitalu jak bede i sie okaze potrzebny to wtedy R. mi kupi. Wczesniej chyba sie nie zdecyduje.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gzela 0 Napisano Listopad 22, 2010 Moja szwagierka kupowała butelki firmy Avent jest bardzo zadowolona, jej mały ma prawie 2 latka a ona nadal je użytkuje:) Co do laktatorów ile dziewczyn tyle opinii:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gzela 0 Napisano Listopad 22, 2010 Smile nie martw sie na zapas:) Bądź dobrej mysli:):) Wszystko będzie ok i bedziesz szalała na zakupach- zakupy to przeciez nasz żywioł ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Listopad 22, 2010 Smile pewna jestem, ze sie nauczestniczysz w zaku[ach i jeszcze będziesz miała ich dosyć ;) chyba jakoś w grudniu się do Ikei karniemy za jakąś komoda.... tylko musze dobrze pokoj pomierzyć, bo byc może mi sie tylko wydaje że się to da tak poustawiac jak ja mam to w głowie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gzela 0 Napisano Listopad 22, 2010 Co do zakupów... Macie jakis pomysł co mozna kupic 7-latkowi na prezent choinkowy?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gzela 0 Napisano Listopad 22, 2010 Właśnie wróciłam z wc i zauważyłam że mam jakis dziwny śluz, białawo-przeźroczysty?? Co to może oznczać?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Listopad 22, 2010 słaba jestem jesli chodzi o prezenty... nie mam w rodzinie żadnego 7-latka niestety i nie wiem czym się takie dzieci zajmują.... ja bym pewnie na jakąś fajną grę planszową postawiła ale to tylko dlatego że sama lubiłam w cos takiego grac ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Listopad 22, 2010 w sumie nic takiego, taki sluz w tej fazie cyklu może sie pojawić.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marzena87 0 Napisano Listopad 22, 2010 Ola - Gratulacje!!! Ja po 15 jadę po betę i nie wiem czy dzisiaj robić kolejną, czy jutro... A tak w ogóle to bardzo się martwię, w nocy słabo śpię, brzuch mnie prawie nie boli, piersi coraz mniej, boje się, ze to zły znak :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Listopad 22, 2010 W poczatkowej ciąży ja miałam śluz biały i duzo go bylo,zreszta teraz tez..az czasem lece do lazienki i sprawdzam czy to nie krew:/ A dzisiejszym 7-latkom ciezko dogodzic..mój brat w tym wieku juz sie zabawkami nie interesował kompletnie..teraz ma 10 i najbardziej sie cieszy z nowej gry na ps3..no cóz takie czasy nastały:) Chociaz my z siostrą teraz kupowałysmy mu prezent na Mikołaja i wymysliłysmy torbe ciuchów:D Ale sie ucieszył wczoraj..az w szoku byłysmy:) Chyba to juz wiek,gdzie sie chce dziewczynom podobać:D Bo tak to zawsze sie krzywił na nowe ubranie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Listopad 22, 2010 Marzena! Jak by cie bolało to tez byś sie martwiła;) Luz i bedzie ok wiem...łatwo mówić mi teraz jak sama to przezywałam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Listopad 22, 2010 Taka nasza natura,że bedziemy sie martwic na kazdym etapie ciąży... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marzena87 0 Napisano Listopad 22, 2010 Ech, wiem, ze jak boli źle, jak nie boli - też niedobrze, mam nadzieję że beta mnie uspokoi na chwilę Mój brat też ma 10 lat i jemu to najbardziej pasuje jakaś książka o zjawiskach nadprzyrodzonych, gra komputerowa ... Także każdy jest inny, nie wiem co lubi "Twój" siedmiolatek :) Może model do składania, albo właśnie gra planszowa fajna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Listopad 22, 2010 marzena ja bymna twoim miejscu zrobiła jutro badanie, co by 72godz minęły ;) zobaczysz jaki będziesz miała wynik - jesli niski tzn taki ponizej 6000 to mogłabys dzisiaj zrobic a jak wyższy to ja bym zrobiła jutro.... uczynisz jak zechcesz ;) i nie zamarwiaj się :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marzena87 0 Napisano Listopad 22, 2010 To zrobię jak mi radzisz - jutro po południu, pytałam to niby nie trzeba być na czczo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Listopad 22, 2010 no pewnie, że nie trzeba :D tutaj jedzonko nie ma nic do rzeczy ;) trzymam kciuki za ładny przyrost :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Listopad 22, 2010 jak już jestesmy przy prezentach to ja mam problem bo nie wiem co dla M kupic :( miałam juz cos umyslonego ale dostał to na rocznicę a teraz kompletna pustka. Z facetami to zawsze jest najciężej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gzela 0 Napisano Listopad 22, 2010 Ja mojemu B kupie płytę z koncertami Depeche MOde:) Bardzo ich lubi:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gzela 0 Napisano Listopad 22, 2010 Masz rację ja co roku mam problem z tym co mu kupić... Z kobitkami jakos łatwiej:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gzela 0 Napisano Listopad 22, 2010 A co twój M lubi?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Listopad 22, 2010 no i własnie tu jest problem bo on jakoś specjalnych zainteresowań nie ma :( kiedyś był zaciętym metalowcem i nadal lubi tego słuchac, na pewno by się ucieszył z jakiegoś biletu na koncert której z grup metalowych...no ale nie mam takiej mocy sprawczej żeby mu koncert zorganizowac ;) :P nie ma pojęcia, co jakies okazje to mam ten sam problem. Z kobietami ejst zancznie łatwiej, jakiś ciuszek, bizuteria, jak dla mnie książka może być.... jest co wybierać :) a facetowi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gzela 0 Napisano Listopad 22, 2010 Spróbuj cos w necie poszukać?? Pomysł na prezent itp.??:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Listopad 22, 2010 te strony z pomysłami mi nie podchodzą ;) cos pewnie wymyślę, jeszcze jest trochę czasu.... najwyżej w ciuchy pójdę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SmileEveryday 0 Napisano Listopad 22, 2010 Zrobiłam znowu chlebek..za każdym razem wychodzi coraz pyszniejszy:D Musiałam sie pochwalić:) Ide sie pomału szykować,bo zanim sie R. przebije przez te kieleckie korki to bedzie akurat 16:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Listopad 22, 2010 ostatnio jak byłam u dr to był poslizg 30min ale zauwazyłam ze jak się chodzi na te wczesniejsze godziny to jeszcze takiego poslizgu najczęściej nie ma :) my sie z M ciagle zastanaiwamy nad tym wypiekaczem.... Smile a ten chleb się na zakwasie robi czy na drożdzach ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Listopad 22, 2010 próbujesz za kazdym razem jakis inny czy masz swój ulubiony i zawsz go robisz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Listopad 22, 2010 gratuluje Ola czekam na fotke:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta82 0 Napisano Listopad 22, 2010 OLka wielkie gratulacje dla Twojego uparciuszka :_) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marzena87 0 Napisano Listopad 22, 2010 Mam wynik bety - 2122....i tak sprawdzam, ale te normy są takie dziwne jakieś, niby na wynikach z laboratorium mam podaną średnią 5 tydzień 1398 6 tydzień 3339 ale obok jest jakiś zakres i już sama nie wiem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach