Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nierozpoznawalna

Nie chcę być już dziewicą !

Polecane posty

Gość a może wybierz się do gina
opowiedz sytuację, on Cię zbada i powie, czy masz się czego obawiać, a jeśli uzna że tak, może lekko naciąć błonę.

Gość Nierozpoznawalna
Ale mi nie chodzi o przebiccie błony.. Jak bym chciała, to faktycznie bym poszła.. Po prostu chcę z kimś uprawiać sex, stracić dziewictwo w naturalny sposób..

Gość 16 wymiata
Jak bedziesz miała porównanie to później ten twój też może nie spełniac twoich oczekiwań i co kopniesz go w dupe. Prawdę mówiąc w głowie mi się nie mieści o czym piszesz, nie dorosłas do tego żeby brać się za te sprawy.

Gość Nierozpoznawalna
narazie nawet o oczekiwaniach nie mogę mówić. bo co takiego mogę powiedzieć? dziecinne; chce, żeby było fajnie i nie bolało? żenada.. człowiek jest do tego, żeby się uczyć i może właśnie ja chcę się nauczyć zanim zdecyduję się na to z kimś kto też chce się uczyć?

Gość 16 wymiata
oby z tej nauki dzieci nie było bo już im współczuje głupiej matki:O

Gość Nierozpoznawalna
Bo pewnie pod zły nr piszesz -.- 879698

Gość onaaa taka jakas
Wiesz... dla mnie to co piszesz jest śmieszne!!! Skoro, jak piszesz kochasz swojego chłopaka to chyba rzecz jasna , że chcesz przeżyć z Nim pierwszy raz!!!?? Po co Ci ktoś doświadczony?? Najważniejsze żeby chyba zrobić to z uczuciem?? Dziewczyno nie chcę Cię osądzać, ale zastanów się troszkę nad tym co piszesz:-) pozdrawiam serdecznie i przemyśl sobie :-)

Gość martika0607
Jezu, nie kumam takich ludzi... Albo z kimś jesteś i z nim się bzykasz albo się puszczasz na lewo i prawo:) Jak można być z kimś, kogo - jak twierdzisz - kochasz, a chcesz z kimś innym uprawiać seks, bo Twój facet jest niedoświadczony, zranisz go i po co Ci to? Zresztą nie ma zasady, jeśli spotkasz barana to pożałujesz, że to było np. takie na odwal się, bez uczuć. I nie ma zasady, ja spałam z kilkoma facetami, teraz jestem z facetem, który przede mną nie miał żadnej i jest najlepszy:) Nie patrz na doświadczenie, bo prawiczek może się bardziej starać od jakiegoś starego wygi:)

Gość a może wybierz się do gina
to o co właściwie chodzi? Nie chcesz żeby chłopak wiedział że jesteś dziewicą? Napisz dokładniej, w czym problem, bo na razie rozumiem tyle że nie chcesz być dziewicą, ale skoro obojętnie Ci z kim stracisz to czemu nie ze swoim chłopakiem?

Gość wesola ferajna
dziewica to ty juz dawno nie jestes

Gość Bardzo doświadczony
Jeśli któraś chce pozbyc dziewictwa bez bólu to piszcie na 694667342ale od razu musisz pokazać się w mms nago

Gość walnięta jesteś
kretynka szkoda mi tylko tego gościa co z taka jest nie masz pojęcia o miłośći a on niech szuka innej

Powiedz twojemu chłopakowi żeby się z kimś przer***** i wtedy nie będzie prawiczkiem