Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dusia19

pytanie ad perfum!!

Polecane posty

Gość dusia19

Witam mam problem,kupilam perfumy oryginalne i zniszczyla mi sie folia i musialabym na nowo jakas folie zalozyc na ten perfum by dac go na prezent komus bo to mial byc prezent,nie chce by ktos pomyslal ze jest to podrobka, co mam zrobic gdzie moge sie udac by to zrobic ??proszeo rade

Gość
Po prostu powiedz to obdarowanej osobie,oryginalne perfumy pachną dłużej więc Ona będzie wiedziała jakie są :)

Gość dusia19
tzn gdzie:)? zajmujesz sie czyms takim ??

Gość I am so sorry for you
a jak ci sie ta folia zniszczyla?

Gość dusia19
kurcze raczej to niemozliwe, bo prezent nie bede ja wreczac tylko brata dziewczyna i mowila mi ze ma byc wszystko ok a ta folia mi sie zniszczyla no i nie wiem co zrobic a myslicie ze w perfumeri moga to zrobic ???? w jakiejs wiekszej douglas lub sephora

nie, w perfumeriach nie zajmuja sie wczesniej zerwanymi foliami. Tez uwazam, ze sama ja zdjelas i teraz udajesz glupa

Gość dusia19
no co Ty nie jestem taka swinia by otwierac dla kogos perfumy ,jak bym wyszla w oczach mojego brata dziewczyny no bez przesady ;/;/ kupilam dwa perfumy emporio armaniego i calvin klein in2u zaplacilam za dwa 180 zl .

ke?? Oryginalne?? Dwa za 180??Chyba cie ktos zrobil w balona.

Gość dusia19
Mowila mi na poczatku gdy zamawialam jej te perfumy zeby bylo wporzadku bo to na prezent i zalezalo mi na tym by bylo wporzadku, jechalam na rowerze w plecaku je mialam i zahaczylo mi nie iwme czy piórnik czy cos innego i troszczke sie potargalo ale nie duzo a nie chce wyjsc na idootke;/

Gość dusia19
ostatnio sama zamawialam u tego kolegi te perfumy i wszystko bylo wporzadku j,kupilam hugo bossa deep red i byl super dlugo sie 3ma oryginalny,sprowadzane sa z Zachodu, sa to kradzione perfumy to fakt,maja wszystkie naklejki potwierdzajace oryginalnosc, kody i ogolnie zapach jest super.

Gość dusia19
mam 19 lat,nie kupuje perfum na allegro kupilam je tak jak napisalam wyzej od kolegi ktory sprowadza perfumy od kogos tam kto z zagranicy je przywozi

Gość a ja bym .
nawet kolega z zagranicy tak tanio nia ma... wiem bo siedzialam troche w perfumach i orientuje sie w cenach. na bank podróby

wierz mi takie perfumy nawet nie lezaly kolo oryginalow.

Gość dusia19
Te perfumy ktore kupilam ost hugo boss deep red to naprawde oryginal bo mialam je kiedys i moze to komus sie wydawac niemozliwe kupic za tak tanio bo teraz pelno podrobek ale jednak mozna kupic tanio i nie podroby a oryginaly. Znam sie troche na perfumach bo jak jestem w Londynie to czesto kupuje perfumy oryginalne i jak do tej pory kupujac u tego kolegi nie zawiodlam sie i bede kupowac dalej jak mi sie tylko moj hugo boss skonczy

kochana ja mieszkam w Londynie wiec wiem jakie tu sa ceny i kitu mi tu nie wcisniesz

Gość dusia19
wiec wiesz ze w londynie kupisz za grosze perfumy, pisalam ,ze sa to Kradzione perfumy z magazynow z zachodu wiec nie sa to kupowane w Europie zachodniej i przywozone tylko kradzione.

Gość dusia19
Przeciez ie maja napisane na opakowaniu ze sa kradzione, skoro TY masz tyle pieniedzy i taki zajebisty z Ciebie burzuj to kupuj tylko w perfumeriach i w POLSCe gdzie za perfumy zaplacisz jak za Woły, no ale pewnie tylko Twardaj estes w gębie bo stac Cie napewno tylko maxymalnie na perfum firmy PUMA lub adidas

nie, nie pisalas, ze perfumy sa kradzione tak samo jak wczesniej nie pisalas, ze kupujesz od kolegi. Poza tym czy za grosze to nie wiem. Zalezy jakie i jaka pojemnosc, ale ceny nie schodza ponizej 30 funtow(za najmniejszy flakon).

Gość a ja bym .
PROWOKACJA. i to beznadziejna. kazdy wie ile takie perfumy kosztula i nie wmowisz mi ze sa oryginalne. tak jak ktos powiedzial moze dlugo sie trzymac ale mniej intensywnie pachniec. pozatym ile to dla ciebie długo?? bo oryginalne potrafia nawet ponad tydzien pachniec dosc intensywnie.

Gość dusia19
Ceny w londynie sa naprawde supewr jesli chodzi o perfumy,mieszkalam w londynie jakis czAs,za perfum ten hugo boss deep red za 50 ml placilam 45 funtów, ten ktory kupilam ,,na lewo " mam za 100 zł 100ml,na allegro patrzylam i ceny sa moze troche wyzsze.

Gość dusia19
w sumie to ja mam to gdzies czy to sa naprawde podrobki czy nie, jesli pachna dlugo i trzymaja sie na ciele i nie wietrzxejea to ok, z mojego doswiadczenia te perfumy ktore teraz mam pachna tak intensywnie z 10 godzin a pozniej moze troche mniej,ale ja ich nie daje na ciało w ilosci 10 psikniec, maxymalnie 3-4 i to wszystko,poniewaZ sa intensywne i dosyc mocne.

100 ml za 100 zl prosze cie. Jesli uwazasz, ze to oryginal to jestes naprawde naiwna i glupia

Gość dusia19
Jesli wygram kiedys w totolotka to napewno kupie oryginaly ,narazie jako osoba bezrobotna na utrzymaniu mamy nie stac mnie na perfumy oryginalne, i chcialabym zaznaczyc iz to nie ja bede dawac prezent tylko mojego brata dziewczyna bedzie prezent komus dawala,wiec ja tutaj jestem tylko posrednikiem .pozdrawiam

Poza tym nie wiem gdzie za 50 ml Bossa placilas 50 funtow. Ja kupuje 100 ml za mniej

Gość dusia19
w debenhamsie,kupilam tego bossa w marcu rok temu

Gość a ja bym .
4 psikniecia i trzyma sie 10 godzin... fajne podróbki... albo nie. nie fajne bo nawet podróby zcasami sa leosze

Gość dusia19
nie musi mi nikt wierzyc poprostu chcialam sie zapytac o perfumy jesli ktos ma mi wyrzucac na forum ze jestem naciagaczka lub sciemniara to lepiej nie udzielajcie sie prosze WAs wcale. bo ja tylko smieje sie z niektorych wypowiedzi,pozdrawiam

Gość gość
A może zapakuj w papier i jak ta osoba będzie otwierać to stwierdzi, że jej się to zahaczyło albo naklej kokardę czy coś. Myślę, że da się coś z tym zrobić. Osobiście kupuję odpowiedniki perfum i moi bliscy wiedzą, że taki flakonik (nieoryginalny) nie oznacza złych perfum, a wręcz przeciwnie. Zamawiam na zapachowiec.pl i flakoniki mają inne niż oryginalne ale perfumy są świetne więc wszyscy zadowoleni ;)