Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 katrzynka.

wstydze sie moich rodzicow

Polecane posty

Go艣膰 katrzynka.

Wiem ze to strasnzie dziecinne i zarazem podle z mojej strony alesydze sie tego jaki zawod wykounja moi rodzice.Stoja na rynku i sprzedaja ubrania niektorzy u mnie w klasie chwala sie kim sa ich rodzice co uwazam za dzieicnne ale jednak jest mi wtedy przykro najgorzej jest jak trzeba napisac bylo na poczatku gimnazjum czy liceum czym zajmuja sie moi rodzice wstydzilam sie tego.wstydze si przyznac przed chlopakiem ktory do mnie np zarywa ze zapyta sie kim sa moi rodzice wiec uwazam ze przez to nie zasluguje na chlopaka wiem ze to zalosne:/ ale ludzie sie podsmiewaja z tego niektorzy z ironia pytaja czym zajmuja sie twoi rodzice?to prawda,bardzo dobrze sie nam powodzi dzieki ciezkiej pracy moich rodzicow ale ludzie dziwnie reaguja co o tym myslicie?do mezczyn i chloakow czy chcielibyscie taka dziewczyne ktorej rodizce wykonuja taki zawod?i bardzo prosze bez chamskich i niecenzuralnych komentarzy chcialabym po prostu iwedizec co myslicie na ten temat.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
my艣l臋, ze chyba nie masz w 偶yciu powa偶nych problem贸w i 偶e to rzeczywi艣cie dziecinne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 katrzynka.
mowia zebym sie tylko do 1000 liczyc nauczyla i wiecej do szkoly nie chodzila bo szkoda czasu i pieniedzy. nauczyc sie tez musze jak sie otwiera kontenery z odzie偶a PCK , by miec towar do handlu i przejac biznes po rodzicach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 katrzynka.
spadaj podszywie.

Udost臋pnij ten post

a ja my艣l臋 偶e gdyby moi rodzice pracowali nawet jako np.babcia klozetowa to nie wstydzi艂abym si臋 ich pracuj膮 uczciwie? zarabiaj膮 na ciebie? jak mo偶esz tak pisa膰 to oni powinni si臋 za ciebie wstydzi膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jacekkkkk
aj Katarzynko ,musisz to jeszcze przemyslec

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 katarzynka.
co o tym wszystkim myslicie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kordek
a jakie maj膮 zawody / wykszta艂cenie ??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie rozumiem dlaczego
si臋 wstydzisz. nie pojmuj臋 tego. tak jak ludzi, kt贸rzy niby si臋 z tego 艣miej膮. w 偶yciu mnie by to nie rozbawi艂o, a ju偶 na pewno nie zawstydzi艂o. autorko, bez obrazy, ale to ty powinna艣 si臋 wstydzi膰...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 brak slow ...
jak mozna wstydzic sie wlasnych rodzicow. To oni powinni sie wstydzic , ze splodzili cos takiego jak ty! 馃挙

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 glupia jestes i tyle
Moi rodzice tez tak pracuja. Ciezko. Pewnie nawet ciezej niz Twoi bo sprzedaja ale wczesniej sami je produkuja. Nigdy sie tego nie wstydzilam, moi rodzice nie maja wyksztalcenia ale sa bardzo madrymi, kochajacymi, pomocnymi ludzmi. Jakby mi jakis chlopak w liceum powiedzial ze nie spotka sie ze mna bo moi rodzice robia to czy to - jego strata a nie moja bo to znaczy ze jest idiota i prozniakiem a z takimi sie nie zadaje. A kolo fortuny roznie sie toczy i za jakis czas on by mogl stac na rynku. A tak w ogole - ja jestem lekarzem, rodzice bardzo mnie wspierali gdy studiowalam i jestem im bardzo wdzieczna za to.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 katrzynka.
ale chcielibyscie miec taka dizewczyne ktorej rodzice wykonuja taki zawod?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 katrzynka.
mama ma wyzsze wyksztalcenie,tato skonczyl szkole zawodowa.ale jest mi przykro bo chlopcy zwracaja uwage na takie rzeczy

Udost臋pnij ten post

tata mojego jezdzi 'z beczk膮' po wsi i jest git:D:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kaska baska joaska goska
niech zgadne, masz 15 lat??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 katrzynka.
a wiecie czemu jest mi tak przykro?b oostatnio spotykalam sie z pewnym chlopakiem myslalam ze cos z tego bedzei,zalezalo mu na mnie tak mi sie wydawlao dopoki nie doiedzial sie od ,,zyczliwych''osob kim sa moi rodzice stwierdzil ze z jakas wiesniara ktorej rodzice stoja na rynku pracowac nie bedzie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kaska baska joaska goska
to ten chlopak, ktory jak sie o tym dowiedzial, to prawdziwy wiesniak!! jesli ktos Ciebie lubi, szanuje to niewazne czy rodzice Twoi sa robotnikami, lekarzami czy sprzedaja na rynku!!! powinnas sie cieszyc,ze w ogole ich masz!! bo ile jest osob, ktore chcialyby miec rodzicow, nawet wykonujacych najgorszy zawod, niz ich nie miec!! nie mozesz sie wstydzic rodzicow, to jest przykre!! i powinnas byc z nich dumna!! ze cos robia, probuja jakos pracowac i zarabiac na zycie, na Ciebie. Zawsze mogloby byc gorzej, no.mogliby byc alkoholikami!! Nie wstydz sie mowic, co robia Twoi rodzice,bo to ZADEN WSTYD!!! nie oni jedni sprzedaja ubrania na rynku!! To fajna praca, mozesz sobie fajne ciuszki pewnie czasmi wybierac, przebierac:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bezmozgowiec
..szkoda mi tych twoich staruszkow, ktorzy ta praca "wstydliwa" jak mowisz karmia takie beztalencie jak ty!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Siostra Magdalena
Wiesz co Ci powiem s艂o艅ce ?? Nie dziwi臋 Ci si臋. Mimo, wszystko, nie jest najgorzej u Ciebie. Moj ojciec to pijak, chodzi po miescie w ktorym mieszkam, i 偶ebra o z艂ot贸wk臋. Nieraz pyta艂 moich znajomych, kt贸rzy mowili mi pozniej : 'spotka艂am twojego ojca, chcia艂 z艂otowk臋 ' :)) Wi臋c nie pi** mi tu ludzie, ze rodzicow nie mo偶na si臋 wstydzi膰. To g艂upie, utarte teksty, kreowane na podnios艂e idee. Rozumiem Ci臋, ale powtarzam, nie masz najgorzej. A i jeszcze pytanie do uczestnik贸w forum - nastolatkowie nie mog膮 mie膰 problem贸w ?? Mowicie tak, jakby艣cie sami nigdy nie byli w takim wieku i nie wiedzieli, jak si臋 pewne sprawy prze偶ywa. Szczeg贸lnie w tak m艂odym wieku. Jestem studentk膮 socjologii, co艣 o tym wiem, 偶e bagatelizuje si臋 problemy nastolatk贸w. Ale jakby si臋 dziewczyna powiesi艂a, to by by艂a wielka tragedia i wszyscy by wspo艂czuli. 呕al.

Udost臋pnij ten post

呕adna uczciwa praca nie ha艅bi- na pocz膮tek, je艣li trudno Ci o tym m贸wi膰, m贸w po prostu 偶e rodzice zajmuj膮 si臋 handlem. Taka praca bywa ci臋偶ka- wstawanie wcze艣nie rano, stanie na targu bez wzgl臋du na pogod臋... nie ma si臋 czego wstydzi膰! Mia艂am w podstaw贸wce kole偶ank臋 kt贸rej rodzice tak pracowali- mia艂a dobre warunki materialne dzi臋ki temu, raczej mogli艣my jej zazdro艣ci膰 ni偶 si臋 wy艣miewa膰. Teraz ta dziewczyna w wieku 22 lat (opr贸cz studi贸w i zaj臋膰 dodatkowych) robi to samo- nie wstydzi艂a si臋 rodzic贸w, teraz nie wstydzi si臋 tego co sama robi, uczciwie pracuje i mo偶e chodzi膰 z podniesion膮 g艂ow膮, nie wygl膮da jak blachara w bia艂ych kozaczkach- a tak co poniekt贸rym si臋 dziewczyny z placu kojarz膮. Ma ch艂opaka kt贸ry bardzo j膮 kocha- wi臋c chyba zaw贸d to nie przeszkoda. Handel to jeden z najstarszych zawod贸w :) Moja mama pracuje ju偶 na艣cie lat w hipermarkecie, nigdy si臋 tego nikt w rodzinie nie wstydzi艂, podobnie jak tego 偶e m贸j brat robi艂 na budowach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 siostro magdalenko
nikt nie wypisuje podnioslych idei, bo gdybys bardziej zmobilizowala sowje szare komorki wiedzialabys ze odpisujemy tu na konkretny przypadek , ktorym na pewno nie byl problem "pijanych rodzicow". Amen.

Udost臋pnij ten post