Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katrzynka.

wstydze sie moich rodzicow

Polecane posty

Gość katrzynka.

Wiem ze to strasnzie dziecinne i zarazem podle z mojej strony alesydze sie tego jaki zawod wykounja moi rodzice.Stoja na rynku i sprzedaja ubrania niektorzy u mnie w klasie chwala sie kim sa ich rodzice co uwazam za dzieicnne ale jednak jest mi wtedy przykro najgorzej jest jak trzeba napisac bylo na poczatku gimnazjum czy liceum czym zajmuja sie moi rodzice wstydzilam sie tego.wstydze si przyznac przed chlopakiem ktory do mnie np zarywa ze zapyta sie kim sa moi rodzice wiec uwazam ze przez to nie zasluguje na chlopaka wiem ze to zalosne:/ ale ludzie sie podsmiewaja z tego niektorzy z ironia pytaja czym zajmuja sie twoi rodzice?to prawda,bardzo dobrze sie nam powodzi dzieki ciezkiej pracy moich rodzicow ale ludzie dziwnie reaguja co o tym myslicie?do mezczyn i chloakow czy chcielibyscie taka dziewczyne ktorej rodizce wykonuja taki zawod?i bardzo prosze bez chamskich i niecenzuralnych komentarzy chcialabym po prostu iwedizec co myslicie na ten temat.

myślę, ze chyba nie masz w życiu poważnych problemów i że to rzeczywiście dziecinne

Gość katrzynka.
mowia zebym sie tylko do 1000 liczyc nauczyla i wiecej do szkoly nie chodzila bo szkoda czasu i pieniedzy. nauczyc sie tez musze jak sie otwiera kontenery z odzieża PCK , by miec towar do handlu i przejac biznes po rodzicach

Gość katrzynka.
spadaj podszywie.

a ja myślę że gdyby moi rodzice pracowali nawet jako np.babcia klozetowa to nie wstydziłabym się ich pracują uczciwie? zarabiają na ciebie? jak możesz tak pisać to oni powinni się za ciebie wstydzić

Gość jacekkkkk
aj Katarzynko ,musisz to jeszcze przemyslec

Gość katarzynka.
co o tym wszystkim myslicie?

Gość Kordek
a jakie mają zawody / wykształcenie ??

Gość nie rozumiem dlaczego
się wstydzisz. nie pojmuję tego. tak jak ludzi, którzy niby się z tego śmieją. w życiu mnie by to nie rozbawiło, a już na pewno nie zawstydziło. autorko, bez obrazy, ale to ty powinnaś się wstydzić...

Gość brak slow ...
jak mozna wstydzic sie wlasnych rodzicow. To oni powinni sie wstydzic , ze splodzili cos takiego jak ty! 💤

Gość glupia jestes i tyle
Moi rodzice tez tak pracuja. Ciezko. Pewnie nawet ciezej niz Twoi bo sprzedaja ale wczesniej sami je produkuja. Nigdy sie tego nie wstydzilam, moi rodzice nie maja wyksztalcenia ale sa bardzo madrymi, kochajacymi, pomocnymi ludzmi. Jakby mi jakis chlopak w liceum powiedzial ze nie spotka sie ze mna bo moi rodzice robia to czy to - jego strata a nie moja bo to znaczy ze jest idiota i prozniakiem a z takimi sie nie zadaje. A kolo fortuny roznie sie toczy i za jakis czas on by mogl stac na rynku. A tak w ogole - ja jestem lekarzem, rodzice bardzo mnie wspierali gdy studiowalam i jestem im bardzo wdzieczna za to.

Gość katrzynka.
ale chcielibyscie miec taka dizewczyne ktorej rodzice wykonuja taki zawod?

Gość katrzynka.
mama ma wyzsze wyksztalcenie,tato skonczyl szkole zawodowa.ale jest mi przykro bo chlopcy zwracaja uwage na takie rzeczy

tata mojego jezdzi 'z beczką' po wsi i jest git:D:)

Gość kaska baska joaska goska
niech zgadne, masz 15 lat??

Gość katrzynka.
a wiecie czemu jest mi tak przykro?b oostatnio spotykalam sie z pewnym chlopakiem myslalam ze cos z tego bedzei,zalezalo mu na mnie tak mi sie wydawlao dopoki nie doiedzial sie od ,,zyczliwych''osob kim sa moi rodzice stwierdzil ze z jakas wiesniara ktorej rodzice stoja na rynku pracowac nie bedzie.

Gość kaska baska joaska goska
to ten chlopak, ktory jak sie o tym dowiedzial, to prawdziwy wiesniak!! jesli ktos Ciebie lubi, szanuje to niewazne czy rodzice Twoi sa robotnikami, lekarzami czy sprzedaja na rynku!!! powinnas sie cieszyc,ze w ogole ich masz!! bo ile jest osob, ktore chcialyby miec rodzicow, nawet wykonujacych najgorszy zawod, niz ich nie miec!! nie mozesz sie wstydzic rodzicow, to jest przykre!! i powinnas byc z nich dumna!! ze cos robia, probuja jakos pracowac i zarabiac na zycie, na Ciebie. Zawsze mogloby byc gorzej, no.mogliby byc alkoholikami!! Nie wstydz sie mowic, co robia Twoi rodzice,bo to ZADEN WSTYD!!! nie oni jedni sprzedaja ubrania na rynku!! To fajna praca, mozesz sobie fajne ciuszki pewnie czasmi wybierac, przebierac:)

Gość bezmozgowiec
..szkoda mi tych twoich staruszkow, ktorzy ta praca "wstydliwa" jak mowisz karmia takie beztalencie jak ty!!!

Gość Siostra Magdalena
Wiesz co Ci powiem słońce ?? Nie dziwię Ci się. Mimo, wszystko, nie jest najgorzej u Ciebie. Moj ojciec to pijak, chodzi po miescie w ktorym mieszkam, i żebra o złotówkę. Nieraz pytał moich znajomych, którzy mowili mi pozniej : 'spotkałam twojego ojca, chciał złotowkę ' :)) Więc nie pi** mi tu ludzie, ze rodzicow nie można się wstydzić. To głupie, utarte teksty, kreowane na podniosłe idee. Rozumiem Cię, ale powtarzam, nie masz najgorzej. A i jeszcze pytanie do uczestników forum - nastolatkowie nie mogą mieć problemów ?? Mowicie tak, jakbyście sami nigdy nie byli w takim wieku i nie wiedzieli, jak się pewne sprawy przeżywa. Szczególnie w tak młodym wieku. Jestem studentką socjologii, coś o tym wiem, że bagatelizuje się problemy nastolatków. Ale jakby się dziewczyna powiesiła, to by była wielka tragedia i wszyscy by wspołczuli. Żal.

Żadna uczciwa praca nie hańbi- na początek, jeśli trudno Ci o tym mówić, mów po prostu że rodzice zajmują się handlem. Taka praca bywa ciężka- wstawanie wcześnie rano, stanie na targu bez względu na pogodę... nie ma się czego wstydzić! Miałam w podstawówce koleżankę której rodzice tak pracowali- miała dobre warunki materialne dzięki temu, raczej mogliśmy jej zazdrościć niż się wyśmiewać. Teraz ta dziewczyna w wieku 22 lat (oprócz studiów i zajęć dodatkowych) robi to samo- nie wstydziła się rodziców, teraz nie wstydzi się tego co sama robi, uczciwie pracuje i może chodzić z podniesioną głową, nie wygląda jak blachara w białych kozaczkach- a tak co poniektórym się dziewczyny z placu kojarzą. Ma chłopaka który bardzo ją kocha- więc chyba zawód to nie przeszkoda. Handel to jeden z najstarszych zawodów :) Moja mama pracuje już naście lat w hipermarkecie, nigdy się tego nikt w rodzinie nie wstydził, podobnie jak tego że mój brat robił na budowach.

Gość siostro magdalenko
nikt nie wypisuje podnioslych idei, bo gdybys bardziej zmobilizowala sowje szare komorki wiedzialabys ze odpisujemy tu na konkretny przypadek , ktorym na pewno nie byl problem "pijanych rodzicow". Amen.