Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapachróży

zaproponaował kolezeństwo, abym sięod niego odczepiła?

Polecane posty

Gość zapachróży

Zakochałam się w chłopaku, który ma dziewczynę. odrzucił mnie. powiedział,ze chce mieć ze mną koleżeńskie relacje. Zgodziałm się. chciałam byc dobrą koleżanką. ale on się przestał odzywać. co to moze znaczyć?

Gość no raczej znasz odpowiedź
nie ma się co dołować, facet zachował się z klasą - postaraj się zrobić podobnie.

Gość a nie może być w tradycyjna
ze ma cie w doopie

Gość zapachróży
dlaczego się nie odzywa? nie rozumiem. wyjaśniliśmy sobie wszystko. po pewnym czasie tak o przwestał sięodzywać.

Gość czy ludzie są naprawdę
tacy ślepi? Dziewczyno - odpowiedź sama zawarłam w swoim poście. ON MA DZIEWCZYNĘ !!! To Ona jego interesuje i z nią chce spędzać czas, rozmawiać, niepotrzebne mu do tego koleżanki. A Tobie musiał coś powiedzieć, aby nie robić Ci nadziei i abyś odpuściła. Postaw się na miejscu tej dziewczyny - chciałabyś, aby ktoś się kochał w Twoim facecie, mało tego informował go o tym i próbował odbić? Chciałabyś by Twój facet miał koleżanki i spędzał z nimi czas zamiast z Toba?

Gość czy ludzie są naprawdę
* zawarłaś

dlaczego się nie odzywa? nie rozumiem. wyjaśniliśmy sobie wszystko. po pewnym czasie tak o przwestał sięodzywać" pewnie ma dziewczyne cholernie o niego zazdrosną ;)

Gość a dlaczego ma się odzywać
czy wszyscy Twoi inni koledzy do Ciebie codziennie piszą? Czy Ty pamiętasz o każdym koledze? Jeśli się w Tobie nie kocha to po prostu nie pamięta o pisaniu do wszystkich koleżanek.