Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość melsa1

Wstydze się swojego chłopaka przed rodzicami!!!!!!!

Polecane posty

Gość melsa1

Owszem on studiuje,pracuje ale problem leży gdzie indziej. Mata mojego chłopaka urodziła go jako dziecko nieślubne! a moi rodzice zawsze źle odnosili się do panienek z dziećmi a do tego mojego chłopaka wychowywali rodzice jego mamy bo ona nie była w stanie go wychowywać! Mój chłopak ma 21 lat, pracuje po 16 godzin uczy się zaocznie i opiekuje chorymi dziadkami. To wszystko sprawia że nie moge się pochwalić nim przed rodzicami :( Jeszcze w dodatku mój chłopak bardzo nienawidzi swojego ojca.

Gość zapachróży
nie masz się czego wstydzić. Zapoznaj go z rodzicami. Wytłumacz im wszystko na spokojnie.

Gość prawie robi różnicę
nie wstydź się i nie musisz wszystkiego od razu rodzicom mówić, może niech najpierw go poznają, a potem pytają o szczegóły.

Gość melsa1
Tylko jak ja im to wytłumacze? mój chłopak bedzie dla nich gorszy z wielu przyczyn! I zawsze beda uważali go za patologie. Chłopak nie miał pełnej rodziny!

Gość I co z tegooooo
? Pracuje Studiuje I opiekuje się dziadkami Czyli taki chłopak to nie powod do wstydu :O

Gość marna prowokacjaaaa

Gość facet trzezwo myslacy
melsa1, tak to wlasnie jest jak jest sie polako-katolo-fanatykiem... niestety... porazka.

Gość no co za ludzie
Młody chlopak który zamiast się szwendać po imprezach pracuje i jednocześnie się uczy, a na dodatek opiekuje się dziadkami, którzy go wychowali... czyli, pracowity, poważnie myślący o życiu, z dobrym secem i szacunkiem dla ludzi, a ta tu pisze, że się go wstydzi i że to patologia!!! Dla mnie patologiczni są tacy ludzie jak ty i twoi rodzice którzy nie dostrzegają prawdziwej wartości tego człowieka tylko oceniają go przez pryzmat przeszłości jego matki. Zostaw go, bo szkoda takiego faceta na związek z tobą i twoją rodzinką. Uważaj żebyś razem z mamuńcią i tatuńciem nie dostała lekcji pokory jak się spikniesz z jakimś "wartościowym" bo z pełnej rodziny, on zrobi ci dziecko i zniknie..

sprawdź datę urodzenia i datę ślubu rodziców - może też jesteś "przedślubna" to by był argument za tym, że też byli kiedyś młodzi i nie byli do końca grzeczni;P

Gość melsa1
Ja go kocham lubie z nim przebywać, tylko co z tego. Ja to wiem że rodzice go nie zaakceptują z przyczyn które już wymieniłam! On może jest dobrym człowiekiem ale jak tak dłużej myśle to on nie jest wymarzonym kandydat ani dla mnie na męża ani nawet dla moich rodziców na zięcia :(

Gość Niydjia
melsa1

Gość Niydjia
melsa1

melsa1, pierdol ich. to twoje zycie!

też jestem za tym żebyś go zostawiła, szkoda chłopaka. to on powinien się ciebie wstydzić :o

Gość melsa1
Nie moge olać rodziców! Dla mnie bardzo istotne jest ich zdanie! Mój chłopak nawet nie zna takiego słowa jak rodzice. Był wychowywany tylko przez dziadków! Rozmawiałam z nim by porozomawiał ze swoim ojcem a on powiedział tylko że go nienawidzi. I jak to o nim świadczy?

autorko, wybacz, ale czy ty masz jakieś pojęcie o życiu czy byłaś wychowywana pod kloszem rodziców?

Gość nogoglaszczka
Czizas. Wstydzić to Ty się powinnaś, owszem, ale nie chłopaka, a przed chłopakiem. Wstydź się swoich rodzicow i swojego durnego sposobu myślenia. Baby to jednak durne są...

Gość I am so sorry for you
nie no jasne. Lepiej zeby chlal, cpal, i sie obijal ale mial pelna rodzine tak? Zalosne:o

oj tak. rodzicow ma fanatykow katoli, ktorym sie wydaje ze sa madrzejsi bo nie jebali sie przed slubem

Gość melsa1
Mój chłopak powiedział że nienawidzi swojego ojca! czyli jak to o nim świadczy? źle, bo mimo wszystko to jego ojciec, który niedawno wyciągnął do niego reke!

mlesa, moze ma powody do tego! to co, ze wyciagnal reke, jesli byl np. jebanym pijakiem alkoholikiem to tez bym mu kazal teraz wypierdalac

też bym nienawidziła jakby zostawił moją matkę w ciąży

Gość nogoglaszczka
A ja nienawidzę ludzi. Czyli jak to o mnie świadczy? ^^

Gość melsa1
na dodatek pił alpage pod budką z piwem z kolegami... :(

Gość nogoglaszczka
serio alpażura walił? a to nieznośny nygus!!