Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość melsa1

Wstydze się swojego chłopaka przed rodzicami!!!!!!!

Polecane posty

Gość nogoglaszczka
jesli pil alpage pod budka z piwem to walic goscia!!

No raz mi "ł" nie weszło i już podszywik. Oczywiście to z nienawidzeniem ludzi to było moje i szczere całkiem :] Autorko, ja mam pomysł. Powiedz mu o swoich wątpliwościach. Problem sam się rozwiąże.

Gość nogogłaszczka_
jednak lubie jak mi wylizują bobra

Gość faktycznie dobrze ci
ludzie radza,zostaw tego chlopaka.On jest zbyt wartosciowy zeby pakowal sie w wasza pelna rodzinke koltunow i hipokrytow.Dziwne,ze on do tej pory nie poznal sie na takiej idiotce ,za grosz nie masz wlasnego rozumu.

Gość nogogłaszczka_
popieram!

Gość dajcie spokojjjjjjj
to Ciebie i Twojej rodziny trzeba sie wstydzic!!!myslisz,ze chlopak z pelnej rodziny bedzie taki super?widac nadajecie na innych falach-niech poszuka sobie dziewczyny,ktora doceni go jako czlowieka odpowiedzialnego.widac,ze nie mial zycia uslanego rozami ,a mimo to wyrosl na porzadnego faceta.

Gość biedny chłopak......
Jedyną jego rodziną byli dziadkowie a teraz jeszcze taką głupią dziewczyne dostał od losu :(

Gość kgjkjkj
Czy osoba wychowywana przez dziadków to coś gorszego? W sumie to tacy sami rodzice ,tylko że starsi. Pracuje studiuje, mieszka z dziadkami, 21 lat zdąży jeszcze mieć kilka dziewczyn zanim się ustatkuje.

Żal.pl dziewczyno... Myślę, że masz max. 12 lat i gówno wiesz jakimi wartościami się kierować w życiu... Żenada...:S Idź zapytaj rodziców czy możesz jeszcze na necie siedzieć bo już po wieczorynce:S Dziecko neo...

Gość nogogłaszczka_
dokladnie, autorko, juz dawno bym cie rzucil za twoja proznosc!

Nie prosze was o to byście mnie krytykowali! Obstawiam możliwość zerwania z nim z kilku powodów! Poza tym coraz mniej czasu się z nim widuje bo on ma dużo swoich zajęć, kocham go! ale jakoś wcale za nim nie tesknie jak go nie ma! :(

"dokladnie, autorko, juz dawno bym cie rzucil za twoja proznosc!" Jak już musisz pod moim uroczym nickiem pisać, to zorientuj się chociaż jakiej jestem płci :P

Gość spróbuj się zachować z empatią
Wyobraź sobie że facet mówi Ci że się wstydzi przed rodzicami bo jesteś panieńskim dzieckiem. Jak byś chciała to rozegrać?

boże trzymajcie mnie bo pierdolne tu zaraz! skąd takie pustaki biorą się na świecie????? jak czytam jebnietą autorkę to mi sie przypomina moja tesciowa co lata codziennie do koscioła, duby sąsiadom obrabia, ten pijak, ci bez ślubu zyją a sama do ołtarza w 8 miesiącu ciązy szła!!! ludzie że jeszcze dzisiaj mozna miec takie dylematy!

Gość em melsa1
jak go kochasz niepowinnas tak mowc ,myslec. jak ci to nieprzeszkadza jakie ma pochodzenie to dlaczego sie przejmujesz co "rodzice powiedza ,pomysla".Niech gadaja co chca , olej to .Twoi rodzice sa nietolerancyjni, chlopak niewybral sobie takiego zycie to niejego wina. ile masz lat?

Gość jeśli to nie prowo
to żal mi nie tylko Twoich rodziców, ale i Ciebie...

" jak ci to nieprzeszkadza jakie ma pochodzenie to dlaczego sie przejmujesz co "rodzice powiedza ,pomysla"." Ależ przeciez jej też to przeszkadza. Nie zauważyłaś? :]

Gość em melsa1
jeszcze raz przeczytalam, masz racje. On niezasluguje na Ciebie

Gość mała_mary
A dlaczego chłopak ma odpowiadać za to co stało się w jego rodzinie? To ,że jest nieślubne to nie jest żaden problem dla normalnego człowieka, świadczy to tylko o tym jak bardzo ograniczeni są Twoi rodzice. Wychowali go jego dziadkowie i nie ma w tym przecież nic złego! mogli kochać go i wychować lepiej niż niejedna matka czy ojciec! Radze Ci z nim zerwać bo zniszczysz go tylko! On potrzebuje akceptacji i miłości a nie takiej PATOLOGI jak Ty i Twoja rodzinka!

Gość znalazła dobrego chłopaka i je
szcze jej źle!