Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

19mlooda91

Wpadliśmy z gumkami?

Polecane posty

jeśli masz chorą tarczycę to uważaj!!! ja też mam -niedoczynność lekarz mi mówił, że jeśli będę kiedyś planowała ciążę to powinnam w tym czasie brać tyle tabletek, by doprowadzić do nadczynności, by dziecku niczego nie brakowało pamiętaj na przyszłość bo może ci się urodzić chore dziecko!

No też mam niedoczynność, tylko póki co to nic nie planuję i wolalabym jednak nic nie mieć... dlatego też mam pytanie jeszcze czynie mogłabym już w sobotę zrobić testu? źle wykaże?

wiesz co, teraz są takie testy, że po 3 - 4 dniach od stosunku pokazują dobrze (kobiety, które są zapładniane in vitro tak sprawdzają czy się udał, czy nie)

Dzięki Ci wielkie ;* i innym również... :) O wiele spokojniejsza jestem teraz ^^... bo czytając innych problemy to się nabawiłam tylko strachu, obaw i zwątpiłam w swoje istnienie... heh... dziękuję Wam :)... to jak są tak czułe te testy to zrobię w tą sobotę i zobaczę co z tego wyjdzie... oby nic nie było :(...

Gość HYZIA GYZIA
3-4 dni po stosunku??? przeciez samo zagniezdzanie trwa do ok tyg po stosunku wiec jesli nie ma zarodka w macicy to nie ma mowy o ciazy...

Heh, czyli nic nie wykaże? a czy w ogóle dobrze wykaże jeśli mam ten śluz taki jakiś? ;/ ech

Gość HYZIA GYZIA
hej nie wykaze, bo od momentu stosunku jesli doszlo do zaplodnienia to trzeba ok tyg zanim zarodek sie zagniezdzi w macicy i wtedy dopiero zaczyna sie wytwarzac hormon ktory wykaze na tescie ciaze. A w in vitro wszczepia sie zarodek do macicy wiec nie ma tego okresu od stosunku do zagniezdzenia.

Heh... dzięki...^^ to zrobię za tydzień może :) Powoli dojrzewam do pewnej decyzji... Wydaje mi sie że miałam nikłe szanse żeby zajść w ciążę, ale nawet gdyby, to dam radę ^^... dziękuję Wam :)

Gość HYZIA GYZIA
Mysle ze nie ma sie co martwic na zapas, plamienia wcale nie msza oznaczac ze to ciaza, skoro gumka byla prawidlowo zalozona;) ale test mozesz zrobic tak dla swietego spokoju;) powodzenia!

Coraz gorzej chyba ;(( krwawię od kilku dni... nie jest to okres- na pewno... ale czasami z rana boli podbrzusze ;((( boję się że to coś poważniejszego ;(