Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madam Cebulka

Jak przekonać chłopaka by nie nosił obleśnych koszulków??

Polecane posty

wiem , że nike czy reebok to niby takie 'oryginalne ciuchy' ale mnie to nie przekonuje i kojarzy mi się z żulami i dresami, boję się że mój chłopak nawet na oświadczyny i sylwestra ubierze się w te łachy - kupiłam mu piękne jedwabne i satynowe koszule a on mówi że nie założy bo to zły materiał!!! jak go oduczyć noszenia bawełnianych szmatek???? :(

Gość walnij sie patelnia w leb

Gość la la la la la
kolejna baba ktora na sile chce zmieniac swojego faceta!! jezu! nie mozna kogos pokochac nawet za te obciachowe podkoszulki Nike'a?? wszystkie baby takie same, pedem za tymi pieknie wysztafirowanymi modelami z pudelka .pl ! a kto powiedzial ze facet w koszulce nike'a jest niemodny albo jest zulem? dziewczyno a tobie wybiera majtki i rajstopy? swoja droga...Dzieki Jezu ze jestem jeszcze w miare normalna hihi

Gość Weronika- weronka
Jak przekonać chłopaka by nie nosił obleśnych koszulKÓW?? naucz się mówić i pisać po Polsku Jak przekonać chłopaka by nie nosił obleśnych koszulEK ?? a jak nie chce nosić to może nie chce i już... właścicielka chłopaka chce aby jej własność odpowiednio się prezentowała...

Gość Różowy polo koszulek
lepsze koszuleki z aligatorkiem albo lamką na serduszku :)

Gość Kordek
jak mówi przysłowie " nie ważne są spodnie, ważne co w spodniach "