Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemmmssaam

co miał na myśli to mówiąc??

Polecane posty

zawsze szczery-owszem bo kiedy on będzie 1000% pewny że chcę ze mną spędzić reszte życia..ON SIĘ NIE ZASTANAWIA CZY MNIE KOCHA I CZY CHCĘ ZE MNĄ BYĆ BO TEGO JEST PEWNY...ale spędzenie z kimś całego życia mieć z kimś dzieci założyć rodzine to poważna decyzja.może to dobrze że on w tym związku jest spokojny i myśli-na spokojnie kwintesencja infantylnosci i naiwnosci, zwlaszcza wspominajac te kropelki szczescia :-)

Gość jestesbeznadziejna
a co ma ociec do waszego zwiazku?

Gość niewiemmmssaam
zawsze szczery:) wiesz nawet do końca nie czytam co napisałeś..ale powiem Ci że wole by teraz był niepewny i się porządnie zastanowił a jak poukłada sobie wszystko i będzie ze mną to ja nie znajdę wierniejszego i bardziej kochającego mnie faceta..pare dni niepewności a całe życie spokojne

Gość niewiemmmssaam
jestesbeznadziejna-nic nie ma mój ojciec do związku-ale mój facet chciał z nim porozmawiać by mój ojciec brał go na poważnie nie chciał by traktował to jak jakieś tam chodzenie razem czy coś tylko poważny związek.on sam to zaproponował że powinien porozmawiać więc ja mu nie zabraniałam

Gość niewiemmmssaam
zawsze szczery- :)nie myślę że będzie pięknie i bajkowo ...ale mogę się kłócić i przechodzić kryzysy z kimś kogo bardzo kocham ,bo nieważne czy sie kłócimy czy nie ważne że wiem że on jest przy mnie a wszystko da się naprawić jeśli się kocha

Gość jestesbeznadziejna
kur.... jak cie kocha to nad czym sie zastanawia czy chce byc z toba czy ty rozumiesz kobieto ,ze jak ktos sie kocha to nie zastanawia sie nad niczym milosc idzie dalej i wszystko razem z nia moj facet sie nie zastanawial czy mnie kocha tylko jest ze mna nigdy nie mowil mi czegos takiego ,sluchaj kochanie musze pomysle czy chce zyc z toba i czy dam rade to jest straszne ,zeby facet sie zastanawial nad miloscia

ale mogę się kłócić i przechodzić kryzysy z kimś kogo bardzo kocham ,bo nieważne czy sie kłócimy czy nie ważne że wiem że on jest przy mnie a wszystko da się naprawić jeśli się kocha ale bredzisz, czy moze czytasz fragment jakiegos opowiadania? swoja droga to ciekawe, ze w ta strone piszesz w ten sposob ale w druga, to zrozumiale, ze on sie musi zastanowic, a nad czym? :-) przez tydzien? :-)

Gość jestesbeznadziejna
kur... nie myslalam,ze znowu bedzie to samo i ten sam temat co ty kobiety wyprawiasz to nie odpowiedni facet dla ciebie zreszta jak reszta wczesniejszych haahahha zakochujesz sie a oni cie maja w dupie i mysla czy cie kochaja prawda nie kocha i kwestja czasu radze znajdz zajecie a nie uzalasz sie na forach pani KP HAHAHAHA

Gość jestesbeznadziejna
Co taka cisza?Widze,ze mam racje ,no bo taka prawda koles ma to w dupie i tyle :)Zabawil sie i przypomnialy mu sie uczucia? smieszne!!!Nad kochaniem sie nie mysli to sie poprostu czuje.

Gość niewiemmmssaam
tak jestem głupia jestem naiwna...no więc czemu zjawił się u mnie z pierścionkiem zaręczynowym mówiąc że mnie kocha nad życie i chcę ze mną spędzić resztę życia i mieć gromadkę dzieci..oczywiście się zgodziłam.to tylko facet oni tak szybko nie podejmują decyzji jak kobiety.jestem szczęśliwa.pozdrawiam was i uciekam do mojego mężczyzny życia:)

Gość nieprawdziwa zmanierr
zawsze szczery wow przestales pomagac ubogim rozwazam powrot ;)

Jassssne... zjawił się.. wczoraj miał wątpliwości, dzisiaj przyleciał z pierścionkiem. :) I wpadła tutaj, żeby o tym napisać. Ech...

Gość nieprawdziwa zmanierr
zawsze szczery wow nareszcie przestales niesc pomoc ubogim blyskotliwie sie mylisz rozwazam powrot.. ;)

Jasssne, wczoraj miał wątpliwości, rano już nie, wieczorem wpadł z pierścionkiem. A dziewczyna wpadła na forum, żeby o tym opowiedzieć i pobiegła z powrotem do niego. Ciekawe za ile wróci. Teraz opowiedz inną bajkę.

Gość maniak_biustow_kobiecych
tez mysle ze posuwa inna laske

drogie panie,a gdzie wiara w facetów i romantyczne historie?.A może akurat ten facet nie zdradza.:P

Jasne, a świstak nie zawija. :) Chociaż... w sumie, może i tak, moim zdaniem, to kobiety częściej zdradzają. :)

zawsze szczery wow nareszcie przestales niesc pomoc ubogim blyskotliwie sie mylisz rozwazam powrot.. rozwazam okazanie radosci po upewnieniu sie co do autentycznosci zmanierrowanej wedrowniczki :-)

Musztarda kobiety histeryzują,a wieć (być może) nasza bohaterka topiku trochę ubarwiła historie, inaczej by nie miała powodu zakładać topik.

Gość xxonaaa
ja chyba przestaje wierzyc w milosc.. Wy faceci zupelnie nie probujecie nas zrozumiec...

no niech Wam bedzie prowokacja,albo naiwna idiotka,ja postanowiłam być optymistką :P