Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swe44

Niebieskie żyłki na piersiach

Polecane posty

Gość swe44

Niedawno patrząc się chwilę w lusterku zauważyłam na swoich piersiach bardziej widoczne niebieskie żyłki myślałam nawet że może się ubrudziłam,ale nie...Dodam, że od hmm może 3-4 dni piersi mnie bolą i troszkę mi się zaokrągliły .Czy to objaw ciąży? A może to na okres ? ale te żyłki... Jak sądzicie? Bo się tak zastanawiam...

Gość ksie
widoczniejsze Żyłki są objawem ciąży

Gość ja tak miałam
były bardzo widoczne. Piersi się powiększyły. Myślałam że to ciąża, szczególnie, ze okres mi się spóźnił. Ale w końcu dostałam zupełnie normalny okres. Nie wiem skąd te żyłki itd. Zaraz jak dostałam okres zniknęły i piersi zrobiły się normalne.

Widoczne żyłki są objawem podwyższonego stężenia progesteronu a nie objawem ciąży. podwyższony progesteron wystepuje w cyklu z ciążą jak i bez niej. W każdym cyklu stężenie hormonów jest inne dlatego nie można się wzorować na "u mnie w cyklu jeszcze nigdy" - bo zawsze może być ten pierwszy raz.

Gość to objaw choroby
zwanej = zwisające cycki za 2 lata - no cóz starość nie radość, mlodość nie wieczność

Gość nie zawsze nie wkręcajcie
sobie, u mnie widoczniejsze żyłki, bolące i nabrzmiałe piersi to objaw zbliżającego się okresu :/ wiem to na pewno bo od długiego czasu wypatruję wczesnych objawów ciąży i swoje ciało znam praktycznie na pamięć, wiem co w którym dniu cyklu występuje :))

Gość swe44
Dodam , że to mój 'dopiero' 23 dzień cyklu , a okresy mam różnie 32-34-40 dzień cyklu.... Więc wcześnie piersi zaczęły mnie boleć.24.11 współżyłąm bez zabezpieczenia.

Gość swe44
Właśnie dlatego zastanawiam się czy to objawy na @ , czy nie... ale to tylko widoczniejsze żyłki :)