Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość senioriiitaaaBead19

jestem z chłopakiem dopiero 2 miesiace. Co mu kupic na urodziny bo ma za 2 dni?.

Polecane posty

Gość senioriiitaaaBead19

jestem w kropce. myslalam o bluzie ale przyjaciolka mi odradzila bo niby nie wypada go 'ubierac' ;P

Gość nic mu nie kupuj
zrób mu loda z połykiem - bedzie zadowolony, ale zaznacz, że to wyjątek i tylko z okazji święta.

Gość senioriiitaaaBead19
no nie mam pojecia co kupic. chcialabym cos fajnego,milego , taki mily gest;) lubi chyba to co kazdy facet pilke mecze piwko i auta:/

Jeżeli wiesz że lubi podkoszulki czy bluzy jednej firmy, jakieś konkretne- to dlaczego nie? Na pewno mu się spodoba, a to nie jest nic aż tak "osobistego", zresztą jesteś jego dziewczyną, kto inny ma mu robić osobiste prezenty? Ewentualnie coś związanego z zainteresowaniami- przenośna pamięć, klawiatura czy głośniki lub słuchawki, bilety na mecz, prenumerata jego ulubionej gazety, karnet na basen- plus jakiś drobiazg, choćby kartka "od serca" czy oprawione wspólne zdjęcie. Ja przyznaję że przy prezentach lubię dostawać to, co bardzo rzadko kupuję sobie sama- kiedyś przy poważnej okazji prosiłam o pudełko Rafaello, niestety nikt z gości nie potraktował tego poważnie ;)

Gość myślę i śnię
a jaki jest jego ulubiona drużyna? brazylia? anglia itp? piłka to za ogólnie:D

Gość senioriiitaaaBead19
haha:P spiewac mu nie bede nawet po 5 latach malzenstwa;P

Gość enciapencia
bluza to dobry pomysl jezeli lubi ubierac bluzy, nie sluchaj kolezanki, albo jakis fajny sweterek, jak lubi grac to gre komputerowa jakąs, albo komplet kosmetykow (woda toaletowa, bodyspray) albo cos podobnego i do tego np. wasze zdjecie na kubku, podusi, na puzzlach. ja na allegro wyszukalam kiedys gostka co maluje portrety, wyslalam mu nasze zdjecie mailem i namalowal nas, pięęękny wyszedl portret, za 35zł, ale jak ma za 2 dni to na to juz za pozno

Gość veroni_ka
Zrob dla niego ciasteczka, ladnie udekoruj, wsadz do pudelka, do srodka serwetka, i calosc zawiązac ladna kokardka ;) Moim zdaniem slodkie, a faceci lubia slodkie dziewczyny. To moj pomysl na świeta. Jestem pewna ze go to rozsmieszy, bo ja nie jestem zbyt doswiadczona w gotowaniu :) I on dobrze o tym wie. Kupie do tego lacoste wode toaletowa, akurat jest w aptece w silesi przeceniona na 99 zl.

Gość nie słuchaj bab
faceci są inni - zrób mu loda - będzie wniebowzięty!!!

Gość senioriiitaaaBead19
enciapencia fajny pomysl z tym wspolnym zdjeciem na kubku albo na puzzlach :) dzieki:) wiem ze w empiku robia cos takiego:) kolezanka i mama nawbijaly mi ze bluza to zbyt osobisty prezent ze za krotko sie znamy zebym juz go ubierala !