Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paaaulinaa

problem z chłopakiem, co zrobić?

Polecane posty

Gość paaaulinaa

Witam, mam taki problem. Jestem z chłopakiem półtora roku, mieszkamy daleko od siebie, spotykamy się jak tylko to możliwe. Ja mamm 19 on 20 lat. Ostatnio poznał jakąś dziewczynę na imprezie i poprosił o jej nr gg, rozmawia z nią...ja się o tym dowiedziałam... powiedziałam, że ma to skonczyć te rozmowy z nią. Obiecał, że to zrobi. A wiem, że z nią dalej rozmawia a jak go spytałam, okłamał, że nie. Ja chcę skończyć ten związek...ale tak, żeby jego też zabolało, bo ja się wiele nacierpiałam przez niego...rozstaliśmy się w ten weekend był u mnie, żeby to naprawić...tyle obiecał...też to, że nie będzie rozmawiał z tą dziewczyną, a dziś po 2 dniach z nią rozmawia i mnie okłamuje... Jak to skończyć najlepiej?

Gość najlepiej się kończy...
w środku

pytam poważnie...bo on mnei tak zranił, że też chcę żeby pocierpiał, bo ja tak cierpię i cierpiałam... na razie udaję, że nic nie wiem... chociaż chyba się on domyśla...

Gość bezeczelnie tzytzata marisha
odnosze wrazenie ze ten twoj cały bojfrend czesto napieprza cie po łbie czyms tępym :o ale tak czy inaczej przykro mi

Gość przestan byc taka
zazdrosna zolza, i co facet gada z jakos panna, moze ona jest bardziej interesujaca niz ty? Moze maja wspolne tematy? Nie martw sie, jakby mialo do czegos wiecej dojsc to z pewnoscia on zerwie z toba, wiec po prostu poczekaj