Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problemowatakasobie

czy dobrze zrobilam?

Polecane posty

Gość problemowatakasobie

moj 28 letni mezczyzna nosil kilka miesiecy temu zegarek na skorzanym pasku. jestesmy krotko ze soba wiec nie znam do konca jego preferencji,wiem ze ten zegarek mu sie zepsul. ja kupilam mu na boze narodzenie zegarek casio na bransolecie: http://www.029gouwu.com/images/200806/1213143557036711713.jpg jak myslicie mimo ze nosil na pasku, spdooba mu sie ten?

Gość przyzwyczai sie
a prezent fajny na pewno sie ucieszy

Gość nie kupuje się zegarka
partnerowi

Gość problemowatakasobie
nie wieze w przesądy :)

Gość przyzwyczai sie
dlaczego sie nie kupuje?

Gość problemowatakasobie
przyzwyczai sie- jest glupi przesad ze zegarki odliczaja czas do konca związku. Tylko ze jest mnostwo par ktore wzajemnie sobie kupowaly zegarki i sa wiele lat po slubie. zwykla bzdura jak z czarnym kotem:,czy piatkiem 13.

Gość przyzwyczai sie
lo jeso a ja kiedys kupiłam zegarek ojcu hahahah to co odlicza nam czas czy jemu... ale bzdury

Gość problemowatakasobie
HEHE :) PONOĆ TO SIĘ TYCZY TYLKO PAR :) czyli sądzisz ze spodoba mu się zegarek na bransolecie mimo ze nosil na skorzanym pasku? Boje sie ze jednak jak mezczyzna woli pasek to pasek, a jak bransoleta to bransoleta... tak jak mają kobiety.... może zle wybralam:(

Gość przyzwyczai sie
spodoba mu sie na pewno.. szczerze mówiąc na pasku mi sie nei podobaja, zawsze mu mozesz powiedziec, że jesli sie nie przyzwyczai to moze zmienic na pasek w koncu zegarek sieliczy a nie to na czym go nosi:) ale według mnie kilka dni i sie przyzwyczai :)

Gość przyzwyczai sie
ale chaos w tej mojej odpowiedzi :D spodoba mu się na pewno

Gość problemowatakasobie
w tym zegarku chyba nie da sie zmenić na pasek ...:/

Gość przyzwyczai sie
ogladałam ten zegarek i na pewno się da. ale mysle, że to nie bedzie konieczne, jest elegancki i ładny więc bedzie nosił z przyjemnością nie wiesz też dlaczego mial tamten na pasku, może dlatego, że akurat taki kupil i juz potem nie zmieniał z tego co sie orientuje to faceci lubia zegarki na bransoletach, a przynajmniej jeden - mój - :) myślę, ze nie bedzie koniecznosci wymiany

Gość problemowatakasobie
dziękuję, pocieszyłaś mnie. On tamten mial z kwadratową kopertą i czarny skorzany pasek. ten jest KOMPLETNIE INNY... wiem ze prezent to prezent, ale zawsze sie chce by prezent byl jednak trafiony...a nie przelezal w szafie.

Gość przyzwyczai sie
:D zreszta pomyśl, dgybyś ty miala dostać zegarek to wolałabyś na bransolecie czy na pasku? ja ten pierwszy :) dodatkowa ozdoba cieszy, a zegarek na pasku tylko spełnia swoja role, a nie zdobi hmm chyba :)

Gość problemowatakasobie
no tak,ale faceci maja inaczej hehe:) moze pojde z tym zegarkiem do zegarmistrza i spytam czy mozna zmienic na pasek, jak bedzie mozna dokupie mu dodatkowo pasek i ewentualnie sobie zmieni ...

Gość problemowatakasobie
chyba oszaleje przez ten zegarek. Moglam mu kupic cos innego:/:(