Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Syla.krk

o co chodzi facetom??????????

Polecane posty

Gość Syla.krk

Powiedzcie o co chodzi facetom, bo ja nie wiem. Bylismy razem krótko bo pol roku ale przez ostatni miesiac mieszkalismy razem. wczoraj okazalo sie ze jak wychodzi do pracy zaczyna drugie zycie -mailuje z laskami a nawet zaklada ogloszenia, ze szuka kogos na spotkanie na kawe...zaczelam mu odpowiadać na tego maila jako inna osoba i w jeden dziec byl w stanie umówić się z obcą laską, wysłać zdjęcia a mnie wmowic , ze idzie z kolegami na piwo.. jak wrocil do domu juz czekaly na niego walizki. Powiedzcie mi tylko dlaczego on zamiast zerwac szukal wrazen na portalach i umawial sie z laskami? co siedzi w facetach?

Gość gitarra
lubił Twoją kuchnię? i nie mógł z niej zrezygnować, nie mógł i juz!

Gość Syla.krk
kuchnie, mieszkanie, kanapeczki do pracy.. gnojek.

Powiedzcie mi tylko dlaczego on zamiast zerwac szukal wrazen na portalach i umawial sie z laskami? co siedzi w facetach? " chciałas zapytac pewnie co siedzi w twoim facecie ? ;)

Gość Syla.krk
Moim byłym już na szczęście facecie... ale do cholery jak sie nie chce z kims byc to sie odchodzi z godnością a nie zabawia na wszystkie fronty...

'ale do cholery jak sie nie chce z kims byc to sie odchodzi z godnością a nie zabawia na wszystkie fronty' Niektórych to zadanie niestety przerasta :)