Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jaguarka

zazdrosny facet! co robic?!

Polecane posty

wszedzie mam nick jaguarka... Ale po co mam sie smiac ? forum jest po to aby wymieniac sie pogladami... niewiem co ty jest smiesznego.. :| ja poprostu chce sie dowiedziec co twierdza inni proste... :) i z tego co widze kazdy mowi to samo... :) jezeli niechcecie nie musicie sie wypowiadac na ten temat.. ale ludzie maja naprawde rozne smieszne glupie oraz ciezkie problemy... mam lepsze zajecie od robienia jakis prowo... naprawde to jest smieszne... nawet niewiedzialam ze ludzie tak robia ...

Gość oczywiscie ze prowokacja
zauwazylam ...że w wiekszosci prowokacji na kafe występuja kropki ...o tak...:classic_cool:

Gość buaha
wszyscy pisza to samo, bo wszyscy widza co sie dzieje i maja nadzieje, ze w koncu ty tez to zobaczysz prowo dlatego, ze to co opisujesz wydaje sie... nierealne :-o

Gość jest tu taka jedna osoba
bądź kilka??? ktore zawsze jak piszą te swoje prowokacje co kilka słów stosują wielokropki...

Jeju to po co jest to forum ?? jezeli kazdy twierdzi ze to prowo jakies to po kiego grzyba sie wypowiadac?? ja tu chce wymienic opglady a wy bedziecie mi wpierac zr to prowo ... ludzie az tak to mi sie nie nudzi ... :]

Gość buaha
no dobra, to nie prowo ale rozmawialismy o czyms innym, tak? co wiec zamierzasz zrobic ze swoim facetem?

Jaguarka mam tak samo ! no moze troche w mniejszym stopniu:) Teraz jak poszlam na studia zaoczne to juz w ogole. Godzinny wywiad po zajeciach gdzie z kim co. Ja juz sie przyzwyczailam chcoc na poczatku bylo dreczace.

ja tez sie przezwyczailam. ale coraz bardsziej mnie to za przeproszeniem wqrwia bo inaczej to nie moge opisac mojej zlosci;/

Gość najgorsze co moze byc
w tsakim przypadku to przyzwyczajenie sie do takiej chorej sytuacji!

JaGuarka długo będziesz jeszcze taj biadoliła że Ci źle że Cie wkurza? Kiedy w końcu cos zmienisz w swoim zyciu? I czy w ogóle i jak zamierzasz to zrobic?

Gość grrrrr
no bo rozwiązania są dwa: optymistyczne - to jest prowokacja pesymistyczne - autorka jest w jakimś chorym związku z jakimś totalnym leniem i albo jest bardzo marnie z jej inteligencją a z kolei koleś to mega spryciarz że sobie tak dziewczynę wytresował albo dziewczyna nie jest szczególnie głupia a tresowanie następowało baaardzo powoli i nie zauważyła kiedy znalazła się w jakimś dziwnym i chorym związku. W przypadku drugim cóż rozwiązań jest kilka: - najprostsze na pewno skuteczne i najczęściej padające na kafe - rzuć go :D - trudniejsze i nie gwarantujące że się powiedzie: wyłączyć gg, informować (nie pytać się o zgodę) że idę z koleżanką na ploty, proponować wspólne wyjścia jak nie chce to trudno idziesz sama ze znajomymi. Oczywiście może się skończyć rozstaniem i awanturami ale żeby zrobił autorce awantury to koleś musiałby się ruszyć z domu a istnieje spora szansa że nie będzie mu się chciało

zamierzam duze zmienic... :) dlatego pytam sie was o zdfanie nbo w sumie szkoda tyak dlugiego zwiazku moze jest ktos komu udalo sie naprawic... :)

o to chodzi ze ja nie zauwarzylkam ... przyjaciolka mi powiedziala co sie z toba stalo ? ty nigdzie nie mozesz wyjsc iu sie pytala... i dopiero doszlo do mnie ze na za duzo mu pozwalam...

Gość Nick mi nie potrzebny
Ale numer. By nie do uwierzenia. Mógłbym sporo tu napisać ale nie bardzo mi sie chce. Jesli byś chciala usłyszeć co zrobić to zadzwon 784286057 i to nie jest żart

Wiesz mnie naprawde dziwi to czemu i po co z nIm jestes. Czy ten człowiek daje Ci choc troche szczęscia i radości. Czy poczułas sie ostatnio kochana, wazna dla Niego. Nie pytam o to co było kiedys tylko o to co jest teraz. Czy oprócz obrażania i poniżania dostajesz w tym zwiazku coś jeszcze. Czy uwazasz ze do takiego stanu psychicznego doprowadza osoba która kocha. No i pytanie czy Ty go kochasz. Ja na Twoim miejscu odeszłabym od Niego mimo tych gróźb. Odetchniesz psychicznie i na pewno poznasz kogos wartościowego. Nie wiem ile masz lat, na tamtym topicu piszesz ze 16. Jesli tak to jeszcze cale zycie przed Toba - nie warto na starcie sobie je niszczyc.

daje mi szczescie czasem jak mnie przytuli albo cos.. :|jezdzimy nad morze itp. co weeken d jestem u niego... jak sie poklocimy przeprosi mnie albo cos i przez to nie potrafie go zostawic :(

Gość jednego mu na pewno
nie brak - umiejętnosci manipulacji ofiara bo niestety tak można cie okreslić!

Gość eksy
a jak Cie pobije powiesz - ryj nie szklanka? obudz się misiu!

Gość Nick mi nie potrzebny
Pomyślałem ze jak usłyszysz od kogoś co o tym sądzi to moze wreszcie dotrze ze to chore jest. Mam pewna teorię dlaczego on tak robi. Ile on na lat.?

Tal - dla mnie to psychopata.. albo Ty masz jakieś problemy z własną osobowością.. Kochana.. nikt nie mówi Ci niczego na złość.. przecież nawet Cię nie znamy.. Ale po co masz się męczyć z kimś takim.. na pewno zasługujesz na kogoś lepszego.. i nie pozwól sobie na takie traktowanie.. powiedz mu,ze to koniec.. zobaczysz jaka będzie jego reakcja.. powiedz,że masz dość tej zazdrości, tego,że na każdym kroku Cię "śledzi". Człowiek,który kocha, nie myśli tylko o sobie.

On ma 20 lat... Wczesniej mial laski co sie puszczaly... ja jestem pierwsza osoba ktora pokochal... i niby mnie kocha... ale nie czuje tej jego milosci :|

tak.. ale nie raz mowilam ze to koniec... i wracalam do niego bo mi bylo go szkoda... :( a teraz jak mu powiem ze to koniec pomysli ze to znowu to samo ze tylko tak mowie... :(