Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tararumpum

Ile spią wasze 3-miesięczne dzieci w dzień?

Polecane posty

Gość tararumpum

Mój wczesniej spał po 2-3 godziny co 1,5 godziny a teraz od 7 do 19 ma około 3 drzemek tak 40-60 minut i to chyba mało?

Gość moja ma 2 miesiace
i potrafi spac 3 razy po 5 min, nic jej nie dolega nie placze, lekarka sie smieje ze widac taka jej uroda, w nocy spi dobrze

wieku 3 miesięcy mój synek miał kilka drzemek w ciągu dnia tak po 30 minut. Teraz mu idzie piaty miesiąc i znowu te drzemki robią się coraz dłuższe - potrafi zasnąć o 12 i obudzić sie o 15 :)

Gość Faro
Moja Malutka spi 2x po około 30 minut w ciągu dnia. Dopiero pod wieczór zasypia na dłużej ( przed kąpielą) a po kąpieli potrafi już przespać nawet 10 godzin i budzi mnie wczesnym świtem :)

Gość tararumpum
czyli to norma? moj zasypia po kapieli około 19 i budzi sie około 7 rano, oczywiście z 3-4 pobudkami w nocy na jedzenie ;)

Gość w dzień
ze 4 razy po 30 min.W nocy 15 godz z 2 karmieniami

Gość Faro
ojjj to moja mała tylko raz budzi się w nocy na karmienie... może to za mało...

Gość saleminka8
moja ma 2 miesiace ZAZDROSZCZE Faro a jak sypiała jak miała miesiąc

Gość Faro
Saleminka8 - jak mała miała miesiąc to też przesypiała całe noce, a oprócz tego więcej spała w dzień ( nie spała długo ale za to często, praktycznie po każdym karmieniu zasypiała) oprócz tego często też jadła. Teraz też często je w dzień, może dlatego nie budzi się w nocy.

Gość Mamusia klusia córeczki
w tym wieku spala ok.30min- 1h - 3razy, a potem miala 2 drzemki po 30min - koszmar. Jak zaczęła raczkowac i męczyc sie to ma 2 drzemki po ok. 1h-1h20min.

Gość saleminka8
mój ma dopiero 5 tygodni,ale śpi ładnie w dzień nawet 3 godzinki a w nocy porażka,czasami budzi sie co 1,5 godzinki-na posiłek i śpi dalej

jak była mniejsza spała po 3 godziny ciągiem, i budziła się na 2 godzinki... potem jej przeszło :)

ja na Hanię nie mogę narzekać:) ma 3,5 miesiąca, kąpiel około 19.30 -20.00 i śpi do 7-8 rano a w ciągu dnia też dużo śpi zje pobawi się troszkę i jak widzę że już zaczyna trzeć oczka to kładę ją do łóżeczka i sama sobie zasypia potrafi spać po 2-3 godziny , zjeść pobawić się i znów iść spać na 2-3 godziny

Gość wrzesniowa mamuska
moja corcia dzis konczy 3mies i w dzien spi 3-4drzemni po godzine max 2 w nocy przesypia 4-5h