Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zazdrosnicaaa23

nieszczesny wieczor kawalerski-koniec zwiazku

Polecane posty

Gość zazdrosnicaaa23
no w koncu sie przyznal ze jednak byla fajna i mu sie podobala..nie bylo to dla mnie zadnym zaskoczeniem, tylko nie rozumiem po co te klamstwa.. Powiedzialam mu ze mogl powiedziec prawde ale dodac ze tylko mnie kocha i jestem dla niego najwazniejsza i mnie przytulic..sam na to nie wpadl dopiero po mojej sugesti zaczal sie lasic..niestety na to juz za pozno..dziekuje wszystki za opinie oraz za poswiecony mi czas..

Gość zazdrosnicaaa23
uprzedzam przyszle komentarze...nie zerwalam z nim dlatego ze mu sie podobala bo to uwazam za calkiem normalne ale za to ze mnie oklamal.W takich kwestiach sie nie klamie..kto wie moze ma cos wiecej do ukrycia..

Powiedzialam mu ze mogl powiedziec prawde ale dodac ze tylko mnie kocha i jestem dla niego najwazniejsza i mnie przytulic..sam na to nie wpadl dopiero po mojej sugesti zaczal sie lasic" niektóre baby to jednak jakieś dziwne są :) Chcą z facetów wróżki zrobić , oczekując przy tym że ich chłop zachowa sie i postapi tak jak one tego chcą a raczej tak jak sobie wyobrażają . W tym przypadku nasz bohaterka ,przedstawiła dokładny scenariusz postępowani i punkt po punkcie przedstawił anm wizje IDEALNEGO ZACHOWANIA w danej sytuacji ... chłopak sie nie zastosował ..... MUSIAł ODEJSC :(

Gość zazdrosnicaaa23
i co tak wszyscy zamilkliscie..madrale..

Gość zazdrosnicaaa23
Regres...mylisz sie..chodzi mi tylko o to ze mnie oklamal..mogl powiedziec prawde i zrobic tak jak napisalam to wcale nie byloby mi przykro.Klamstwa nie zniose tym bardziej w takiej sprawie.

Gość bo chrzanisz juz o tym od rana
wszyscy Ci piszą, ze jesteś głupia. uwierz w to w końcu i daj ludziom żyć.

Gość zazdrosnicaaa23
tak od rana..ktos tu chyba nie zna sie na zegarku:-P

Gość zazdrosnica jestes dzieckiem
hahahahahaha OKLAMAL CIE????????????/ O JAKA ZBRODNIA!!!!!!!!! jesli to FAKTYCZNIE BYLO KLAMSTWO, BOZE CO ZA DEBILKI SIE RODZA!

Gość zazdrosnicaaa23
moze w twoim zwiazku jest tak ze tolerujesz klamstwo..ja sie do ciebie nie wtracam takze odczep sie odemnie i mojego zwiazku bo jak widac nie masz nic madrego do powiedzenia.

Gość bo chrzanisz juz o tym od rana
od 10.57, lepiej Ci z tym?

Gość zazdrosnicaaa23
moze w Twoim zwiazku jest tak ze tolerujesz klamstwo..ja sie do tego nie mieszam, takze odczep sie odemnie i mojego zwiazku bo jak widac nie masz nic madrego do powiedzenia.

Gość zazdrosnicaaa23
moze w Twoim zwiazku jest tak ze tolerujesz klamstwo..ja sie do tego nie mieszam, takze odczep sie odemnie i mojego zwiazku bo jak widac nie masz nic madrego do powiedzenia.

Gość zazdrosnicaaa23
pokaz mi moj post o 10.57 bo dalej nie widze :-/

Gość promocja na kawe jest
Regres daj spokój widzisz ,że autorka i tak swoje a chłopa by szkoda....będzie jeszcze się cieszył ,że sie nie męczy ;)

Gość zaczynam rozumieć
Na początku pomyślałam to co większość. Że autorka nie chciała żeby szedł, więc czemu wprost nie powiedziała? Po namyśle jednak doszłam o co mogło chodzić (?) Ona nie chciała być tą co zabrania. Myślę że naprawdę wierzyła, że chłopakowi tak na niej zależy, że wysili mózg i pomyśli "A jak ona wtedy będzie się czuła? Czy będzie jej przykro?". Może wierzyła, że ma na tyle uczucia, żeby z własnej woli zrezygnować - dla niej. Dla jej dobrego samopoczucia. Albo przynajmniej powie, że i tak będzie najważniejsza. Czemu nie? Może trzeba być realistą. Od razu mówić o co chodzi. Ale faceci NIE RÓBCIE Z SIEBIE DEBILI, którzy nie pomyślą, jak im się kawa na ławę nie powie!!!!!! Zróbcie czasem trochę wysiłku. Rozumiem decyzję o zerwaniu. Co to za facet, który myśli tylko "czy laska pozwoli, czy nie pozwoli", a nie "czy sprawię jej przykrość, czy nie".

Gość promocja na kawe już była
ja tego nie rozumiem co innego jakby zmacał tą striptizerke czy zruchał ją w jakimś obskurnym kiblu a tak ..aytorka ma problemy ze sobą

Gość zaczynam rozumieć
Czy "gowno rozumiesz babo" to było od autorki, czy od kogoś innego. Bo jeśli od autorki to przepraszam, jeśli od kogoś innego, to proszę mnie "oświecić"?

Gość promocja na kawe już była
po co ciągnąć ten temat może to prowokacja i nas laska wkręca

Gość zazdrosnica ty
to jestes jednak zdrowo jebnieta .Jakie ty tu kłamstwo zauwazyłas z jego strony ?Co miał wyrwac sie z kawalerskiego i przylecieć do domu i ci pokazac pena stojacego ? I co wtedy bys mu uwierzyłą ze sie podniecił .Ale z ciebie dziecko o matko

Gość przeczytałam tylko
post autorki i stwierdzam kochana, że rozje*bałaś mi tatuaże. Ale jaja, czy Ty jesteś sprawna umysłowo? Idź w ch*uj dziewczyno, na takie zachowanie to po prostu nie ma nazwy, brak słów. Takie osoby reprezentują naszą płeć i potem słyszy się jak faceci gadają że baby są głupie - teraz już wiem przez kogo

Gość przeczytałam i się zgadzam
ostatni post mnie rozwalił nie mógł tego ktoś wcześniej powiedzieć :P

Gość a tak w ogole autorko
chcesz powiedziec, ze przez wieczor kawalerski zerwalas zareczyny i ucieklas z przed oltarza?????? bez komentarza....

Gość te
a gdzie autorka tak napisala ze to byl wieczor kawalerski jej mezczyzny przed wlasnym slubem...

Gość oj jak często się to zdarza...
:(

Gość onaaa-20cia
do autorki tematu :) rozumiem Cię w 100% kobieto:( właśnie miesiąc temu zakończyłam także mój związek...zerwałam zaręczyny... wprawdzie mój teraz już ex nie był na żadnym wieczorze kawalerskim ale też nie raz mnie skrzywdził przez coś podobnego :( ale to inna historia;/ a ja Cię rozumiem zresztą skoro napisałaś że Twój facet wiedział że nie jesteś do końca zadowolona z tego iż będzie się bawił w towarzystwie gołej zdziry to powinien po prostu zrezygnować! i niech mi tu żadna z Was nie pisze że są zadowolone jak wasz facet podniecałby się na widok gołej (obcej! ) babki bo to nie normalne! i nawet nie chodzi o tą cholerną samoocenę bo ja mam ją dosyć wysoką a też bolało mnie to co robił były :( ale Ty kochana może najpierw poczekaj co będzie teraz robił Twój (?) mężczyzna czy będzie walczył o Ciebie i czy Ci pokaże że naprawdę kocha tylko Ciebie