Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czerwona pomarańcza

Ktoś miał z tym styczność?

Polecane posty

Gość lustro2222
a dostałas maila od nich?

Gość lustro2222
ja podałam swój emali bo tez jestem ciekawa.

oszukaństwo na maxa, dostaniecie jakiś "plan" , trzeba szukać kolejnych osob wciagac je w to i masz za to "kasę" .

Gość lustro2222
dostałam maila gdzie jeszze koles zachwalał tę firmę i trzeba do niego napisac zeby przesłał poradnik krok po kroku gdzie jest dokładnie wszystko napisane.

Ja tez się boje, że to moze byc raczej lekka sciema. Boje sie, ze takie ofert pracy w internecie to raczej nie sa powazne. Sama bym chciała pracowac w internecie , tylko to jest raczej nie mozliwe gdy sie nie ma odpowiedniego przygotowania fachowego, (np. grafik, informatyk) , albo nie zna języków obcych . Wię c ja bynajmniej sobie nadziei na prace w internecie nie robię.

Gość wypisz się z kursu
wejdźcie na stronę http://www.nowmymail.com/ i kliknijcie click here to get disposable email... a potem ten mail wklejcie na stronę. strona generuje w sekundę konto pocztowe ważne przez jakiś czas. bez hasła itp. 🖐️ idealne do rejestracji w podejrzanych serwisach, newsletterach itp. 🖐️

Gość madlen20
lustro2222 i co odpisujesz na tego maila?bo ja tez takiego dostałam

Gość lustro2222
Słuchajcie. Napisałam e maila ze chce ten poradnik krok po kroku, bo wczesniej było napisane, że otrzymanie tego poradnika do niczego nie zobowiazuje. To koles mi odpisał, że poradnik jest tylko dla osob zdeklarowanych na wspołprace z nimi.