Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bugenvilla w kolorze rózowym

Dobrze zrobiłam ?

Polecane posty

Jakiś czas temu poznałam faceta, który niestety ukrył przede mną fakt, że jest żonaty i ma dzieci. Gdy dowiedziałam się o tym byłam w szoku, po czym odnalazłam jego żonę i poinformowałam ja mailowo o naszym romansie. List był rzeczowy, konkretny, bez wyzwisk itp- po prostu zwykła informacja. Co o tym myślicie?

Gość vnm
no i dobrze zrobiłas...biedna kobieta zyła w nieswiadomosci z jakim gnojem zyła

Gość chce przeszczepu genów
też bym tak zrobiła. I jeszcze powinnyście się razem umówić i obydwie obmyślić zemstę :D To by się chłopak zdziwił.

Nie odpisała, ale tu nie jestem zdziwiona, aby uwiarygodnić maila- opisałam jego cechy fizyczne ( gdzie ma znamię itp). A poznałam go gdy ona była w ciąży!

Gość vnm
ciekawe tylko czy meil do niej dotarł czy ten bydlak go przechwycił...boze jakim to trzeba byc gnojem i nic nie wartym człowiekiem zeby zdradzac zone w ciąży...zeby wogóle zdradzac...

Gość Edmund Szklarski
nie wiekszym niz bugenvilla ... nie rozumiem po jaki ch.j bylo informowac zone? zeby co?!

Chyba dotarł, co on by wlazł do jej skrzynki?

O przepraszam, ja nikogo nie okłamywałam- a on okłamywał nas dwie. To dostał za swoje, niech ma piekło w domu.

Gość ja powiem tak ....
rozumiem Twoje rozczarowanie i wściekłość ale uważam że powinnaś załatwić to tylko z nim ....a pocztę mógł przejąć jak najbardziej jeśli jego żona ufała mu wierzyła i nie miała przed nim tajemnic to i z hasłem na pocztę pewnie nie robiła tajemnic .....myślę że gdyby mail dotarł to facet jakoś by Ci dał znać co zrobiłaś

Nie dałby mi znać, bo zawsze był bardzo skryty i nie o wszystkim mówił. Ja na nią trafiłam przez jeden z portali i tamtędy napisałam. Bardzo wątpię, aby miał jej hasło do skrzynki- to nie ten typ człowieka.

Gość mrówka w kropki bordo
a dlaczego ma się nie wpierdalać ? To nie ona się wpierdala, tylko facet ją wpierdolił w trójkąt bez jej wiedzy.

Gość taka fajna
nie wiekszym niz bugenvilla ... nie rozumiem po jaki ch.j bylo informowac zone? zeby co?! zeby pogonila bydlaka na zbity pysk i nie zyla w nieswiadomosci jakie gowno ma pod dachem:D Juz rozumiesz czy jasniej opisac po co eliminuje sie takie jednostki jak zdradzajcy mezowie??? Zeby chujowi nie uchodzilo na sucho wsadzanie mlego gdzie popadnie.

Gość ja ci powiem
że mialam podobna sytuacje , najpierw mogłas porozmawiac z nim i z nim to załatwic , a potem gdyby z rozmowy nic nie wynikało poinformowac jego żonę.

porozmawiałam, twierdzil że nie powiedzial bo " nie pytałam". a co to ja prokurator, aby wypytywać na randkach, szczególnie jak facet twierdzi, że jest singlem???

Gość vnm
i co by to dalo ze autorka porozmawiała by z nim?...zdradzal by zone z kims innym a zona dalej zyła by w nieswiadomosci z jakim gnojem zyje...

>>Zeby ch*jowi nie uchodzilo na sucho wsadzanie mlego gdzie popadnie. skoro taka dobra z ciebie duszyczka, to może zajmij się wolontariatem w jakimś hospicjum, więcej z tego pożytku będzie :o

>> zona dalej zyła by w nieswiadomosci z jakim gnojem zyje... a skąd wiesz, że ona nie zdradza?

Ona zdradza:DDD zaniedbana kobieta z dwójką maleńkich dzieci mieszkająca na wsi:DDDD i pozostająca na jego utrzymaniu, nie rozsmieszaj mnie:):):)

Gość Edmund Szklarski
A co zlego bylo w tym, ze on ciebie na boku posuwal? Komus sie krzywda z tego powodu dziala? Moze tobie? Jaka? Cos stracilas? A tak, przez twoja zle pojeta "sprawiedliwosc", mamy co najmniej 3 nieszczesliwe osoby i (prawdopodonie) osierocone dziecko ... Zaj...bisty bilans.

A co zlego bylo w tym, ze on ciebie na boku posuwal? Komus sie krzywda z tego powodu dziala? no jasne, ze nie, przeciez to normalka, ze kazdy kazdego moze posuwac na boku i nikomu sie wtedy krzywda nie dzieje walnij sie w pusty leb

Gość Edmund Szklarski
zawsze szczery, no to powiedz mi gdzie jest to halo???? Bo ja go nie widze. Jezeli ktos ma takie potrzeby (por..ac na boku), to czemu nie?

Gość freakkkk
szklarski ma duzo racji, nie wyciera sie blota blotem. Taka "zemsta" nic ci nie dala a prawdopodobnie przysporzyla cierpien jej, jemu i dziecku. Zlota zasada to: nie wpieprzaj sie w czyjes malzenstwo. Rozwiaz swoje problemy a innych zostaw w spokoju. to, co mialas mu do zarzucenia, powinnas powiedziec jemu i tylko jemu. To sprawa miedzy wami. On i zona to osobna bajka, ktora cie nie dotyczy.

>>i nikomu sie wtedy krzywda nie dzieje dopóki nikt się nie dowie, to jaka krzywda mu się dzieje?

zawsze szczery, no to powiedz mi gdzie jest to halo???? Bo ja go nie widze. Jezeli ktos ma takie potrzeby (por..ac na boku), to czemu nie? jesli nie ma tego "halo" to skad potrzeba by to ukrywac? dlaczego nie otwarcie he?

Gość Edmundzie Szklarski
Gdzie? Tu, że : 1. buganville nie miała ochoty po...ć na boku. 2. zapewne żona tego gnoja też nie 3. ani jego dziecko w związku z powyższym miło, że żona nie żyje w nieświadomości.