Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddddsssswww

dusiła Was kiedyś zmora?

Polecane posty

Gość ddddsssswww

Dziś w środku nocy , będąc sama w domu , poczułam ,że coś mnie przydusza , nie mogłam się odezwać ani poruszyć, strasznie się bałam,w pewnym momencie gwałtownie otworzyłam oczy i uczucie znikło. Boję się dziś zasnąć,eh Miał ktoś podobne przeżycia?

Gość dsfs
miałam parę dni temu taki sen że jakbym leżała w łóżku nieruchomo ale ktoś chodzi po domu, potem po moim pokoju i nagle podchodzi do mnie i próbuje mnie ręką zakneblować a ja piszczę przez kilka sekund. potem się obudziłam. nic nie piszczałam :o

Gość uuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaa
to sie nazywa paraliz przysenny😭 wiem bo mam.:(

ja słyszałam ze to jakas osoba ma cos do ciebie i nieswiadomie cie dusi noca i trzeba jej dac to czego chce a to moze byc cokolwiek np jak jej powiesz ze zmoro dam ci wszystko czego chcesz to ktos pewnie przyjdzie po coc chocby szklanke cukru a 2 sposób na zmore to wyzywac ja od najgorszych

Gość nkllkkl
to jest paraliż senny

Gość ddddsssswww
Ja nie mogłam nic powiedzieć , chciałam krzyczeć , ale nie mogłam słowa z siebie wydusić , czułam dłoń na moich ustach , twarzy , straszne uczucie, nikomu nie polecam

Gość Hula hopka
Tez mialam. Dodatkowo slyszalam bardzo wysoki dźwięk od ktorego strasznie bolały mnie uszy. Czasami czulam przyjemność,mialam wrazenie ze cos we mnie wchodzi. Na poczatku myslalam ze jestem opętana

Gość Olgahi
Ja miałam ostatnio taką akcję, spałam, i w zasadzie w którymś momencie wybudziłam się ze snu byłam w sumie w pół śnie, poczułam jak idzie coś po kołdrze coś mnie dotyka i nagle poczułam na klatce ucisk mocny ucisk, nie mogłam się odezwać, chciałam krzyczec nie mogłam zabrakło mi oddechu strasznie było ciężko mi wyjść z tego, miałam wrażenie że jestem w jakimś ammoku, potem gdy oprzytomniałam strasznie sie bałam spać.... masakra poprostu ;/

Gość xsarax
a ja miałam taka sytuacje, ze przysypiałam juz i nagle cos mi sie przysniło ze sie przewracam i w tym samym momencie cos mnie drgnelo i tak jak by prad po mnie przeszedł, strasznie mi serce walilo...

Gość kolenderek
ja mialam nie raz, to jest tak, ze na wpol snie, zamykaja mi sie oczy na sile a ja probuje je otworzyc, wydaje mi sie ze krzycze ale to tylko w myslach bo to cos mi nie pozwoli i poruszam rekami w obronie, ale nie jest takie straszne, gorzej mialam jak czulam bol na klatce, raz to nawet czulam dotyk na moich posladkach;). Czesto mialam takie przypadki, teraz jakos minelo

Gość aefawerghawerh
o kurwa mialem tak samo, to nie byl zaden paraliz, w uszach mialem pisk jakbym nurkowal na glebokosci 8-10 m, i cos mi lazilo po kuchni, myslalem kazalem temu czemus wygumiac i potem wlasnie sie stalo co sie stalo

Gość 3=3-3=3
mam to samo bardzo czesto az boje sie spac

ja mialam tak jak bylam mala... dorosly mzoe to inaczej przezywa.. ja jak bylam dzieckiem przeszlam traume:/ Wiem że to jesdt straszne.. moj narzeczony tez tak mial.. slyszal piski.. trzepoczące skrzydla.. widzial babe w kapturze ze schylona glowa... kiedys mial dziwny sen.. to byl dzien a my nad morzem w domu spalismy po obiadku.. zbudzil sie opowiedzial mi.. i od tej pory jak z nim spie to czuwam zeby on usnal a potem ja ide spokojnie spac..