Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka fajna

Nie uwazacie ze idiotki ktore udaja takie nowoczesne i

Polecane posty

Gość taka fajna

wuluzowane kobiety tak naprawde to zakompleksione psity ktore nie potrafia wyrazic swojego zdania na dany temet. Ona nie powie facetowi ze nie podoba jej sie to ze mialby pojsc na striptis tylko udaje glupia pipe a pozniej zzera ja zazdrosc:D Daj soba pomiatac bo jak dla mnie to ze facet chodzi na inne i nie istotne czy popatrzec czy poruchac czy potanczyc jest brakiem szacunku do partnerki i jego olewczego stosunku doniej. Trzeba byc bardzo zakompleksiona dziewoja zeby sie na to godzic i jeszcze pierdaczyc o zaufaniu bueheheheheh:D Chyba gorzej mnie wkurzaja takie tepe dziewoje niz sami sprawcy zamieszania:D Ale jak ktos daje soba pomiatac to jego wybor, nie szanuje takich kobiet.

Ona nie powie facetowi ze nie podoba jej sie to ze mialby pojsc na striptis tylko udaje glupia pipe a pozniej zzera ja zazdrosc" tutaj bardziej chodzi o to że kobiety chcą z facetów zrobić wróżki którzy mają sie domyślać , co je boli ,co drażni i jakie stanowisko maja przyjąć w danej chwili tak ,aby ich nie ranić ...

Gość taka fajna
brawo ajednak jest jeden co rozumie o co chodz:D Ale i tak nie rozumiem tych glupich pip ktore godza sie na rzeczy ktore im nie odpowiadaja bo chca byc takie nowoczesne i bez ograniczen.

Gość pyt odp
nie zapomnij, ze ograniczajac wolnosc wyboru faceta dajesz mu prawo, zeby ograniczal twoja. jezeli facet nie ma do kobiety szacunku, to czy pojdzie na sriptiz, czy tez nie pojdzie, bo kobieta mu zabroni, nie zmieni faktu, ze on tego szacunku nie ma. ale malolaty l(lub wielolaty o niedojrzalym rozumie) lubia pocieszyc sie wladza, ze cos nakaza, cos zabronia, facet uslucha i ona juz sie pyszni, ze ma nad nim kontrole. nie widzicie, jakie to jest zludne?

Gość catherinaaa
taka fajna zgadzam sie w 100%