Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NowyKandydat

Ostatnio brat mi sie zwierzyl..

Polecane posty

(ma 15 lat) Ze jak oglada kamerki na onetcie albo innych czatach i sie tam facet masturbuje , to mu staje tez , lecz jak sobie pomysli o tym ze mialby komus "obciagnac" to mu opada momentalnie , dlatego wydaje mi sie ze nie jest gejem. Dlaczego tak jest? on sie tego bardzo wstydzi ale jestem dla niego najblizsza osoba dlatego mi to powiedzial , nasza mama zmarla 7 lat temu w wypadku samochodowym ;( prosze o pomoc

Spoko spoko, nie jest gejem. Pewnie go podnieca większość rzeczy, która jest związana z seksem, bo jest jeszcze młody, dojrzewa i wszystko go ciekawi. Nie ma obaw. Spytaj jeszcze, czy staje mu jak widzi nagie kobiety ;)

Gość A ty tak na powaznie
czy wkręcasz autorze?

tak na powaznie serio ... wczoraj wieczorem sie mnie pytal ... mozesz se wierzyc lub nie :s zrobie test z nim , musze fajna fotke jakiejs dziewczyny znalesc i jak mu stanie (bedzie widac chyba przez spodnie) to wam napisze , dajcie mi 5 min ^^

hehe , pokazalem mu fotke tej modelki co na forum gdzies w ktoryms tematcie jest to stanal bokiem do mnie , pewnie zeby nie bylo widac ze mu staje .. to bylo za malo dla mnie chcialem 100% wiedziec , wiec wstalem , (zostawilem ta fote) i poszedlem ... za chwile przyszedlem to bylo widac ze w spodniach bylo ciasno u niego .. wiec tak... na widok golych kobiet tez mu staje

Gość anawetjesli
a nawet jesli jest gejem, to co z tego? Gdy podoba mu sie inna plec niz powinna to nie znaczy, ze jest gorszy ;]

owszem , ale chyba wszyscy wiemy ze geje maja trudno w dzisiejszych czasach ... a nawet mi nie chodzi o to czy jest cz ynie jest ,ale nie jest normalne chyba ze mu tak staje , potem opada itd... nie wiem ja tak nie mialem

Gość kvkfiirvnhdu
glupoty piszecie! mi tez staje na widok golego faceta a nie jestem gejem:)

no to , to jest normalne ? Bo sa rozni faceci z tego co juz sam zdolalem zauwazyc , jednym staje na bacznosc bez duzej ilosci roboty , a inni musza popracowac zeby im stanal i rownie szybko im opada

Gość kvkfiirvnhdu
moim zdaniem tak.widzisz kogos na golasa i to jest podniecajace,bo dzialaja hormony:)

ogladnalem te fotki i juz czuje troche ciasno w majtach ^^ ale to moze przez to ze jestem prawiczkiem i jestem "nie wyrzyty"

Gość Tylko spokojnie bez paniki
Bywają też zayebiste laski które mają siusiaxa i to pewnie była jedna z nich !

Gość 5eeeeeeeee
tttttttttttttt

Gość koncentrator
Pomarańczowy - stul pysk proszę, bo twoje wypowiedzi są poniżej pewnego poziomu. Wydaje ci się, że jesteś zabawny a tak nie jest. Wszystkie twoje wypowiedzi zgłaszam do moderatora.

Pomaranczowy , jak sie juz w moich tematach udzielasz to prosze pisz cos co pasuje do tematu a nie rob czatu ... I prosze cie , jak chcesz tylko byc "smiesznym" nie wiem dla kogo to idz na forum "dla chacych byc smiesznymi" czy cos @Topic Czyli mam sie nie martwic , moj brat nie jest gejem , tylko poprostu mu jeszcze hormony buzuja

Gość koncentrator
Pomarańczowy - zachowujesz się naprawdę żenująco i gratuluję poziomu, skoro posługujesz się cytatami z Kiepskich. Idź chłopie lepiej do książek, zamiast oglądać durne seriale, bo jutro Gimnazjum czeka. @TOPIC Nie, nie masz powodów do zmartwień. Napiszę więcej. Z tego co wiem to 80 procent chłopców w wieku dojrzewania ma takowe ciągoty, ma wizje spania z mężczyznami, niektórzy z nich oglądają filmy, na których występują homoseksualiści i uwierz mi, że nie ma w tym nic dziwnego, bo po kilku latach ZAZWYCZAJ wszystko przechodzi. Oczywiście są wyjątki, aczkolwiek popęd do homoseksualności to już indywidualna i rzadka sprawa. Pozdrawiam (nie dotyczy Pomarańczowego).

Gość wALERAINNNA
Ja tez sie podniecam jak ogladam masturbującą sie kobiete.Wtedy sama sie zaspokajam.I nie jestem lesbijką,mam męża i dzieci.

Gość szukam dziewczyn
niestety pomaranczowy to taki przypadek chroniony jak i komediant. ktos walnie obrazliwego posta lub jest podszywaczem z mety go kasuje moderator, a tych dwoch debilow nie, wiec albo sami pracuja w redakcji kafe albo sa zrozpaczonymi onanistami dobiegajacymi 30-tki blagajacymi moda zeby dal im mozliwosc upuszczenia z krzyza swojej bezdennej beznadziejnosci.

Gość saddo-masso husajn
o to to to!!!! i tu masz czlowieku racje... dzieki ze ty napisales/as moje mysli...