Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarniawa

sprawa o alimenty...

Polecane posty

WITAM. JUTRO MAM SPRAWE O ALIMENTY. TZN. CHCE POZNWAC MOEGO OJCA O PODWYZSZENIE. DODAM ZE MAM 18 LAT. A WYSOKOSC DOTYCHCZASOWYCH ALIMENTOW WYNOSIE 250 ZL MIESIECZNIE. MOZECIE MI NAPISAC OGOLNIE CO MAM TAM MOWIC W SADZIE ZEBY DOBRZE WYPASC.?

czyli na wykształcenie ojciec ci łozy, mało ci jeszcze, pasożycie? :o

szok:o nie wiecie jak jest to nie wypowiadajcie sie.. ciekawe jak wy byscie mieszkali z mama ktora jest chora i sama ma tylko 400 zl renty.. powodzenia.

he. a moj stary wcale nie TYRA tak jak napisaliscie.. tylko chleje jak moze.. a mna sie od 10 lat nie intere..

Opierdziane Gacie____> nie wiem po jaki ch.uj tu piszesz jak i tak nic nie pomozesz... wogole sie nie wypowiadaj.

>>a moj stary wcale nie TYRA tak jak napisaliscie.. tylko chleje jak moze. czyli tym bardziej nie powinnaś zakładac mu sprawy o większe alimenty, bo kuźwa go na to zwyczajnie nie stać :o

Gość ciągniej od niego ile sie da
ruchał to niech huj teraz płaci za swoje błędy facetów którzy ruchali i zostawili swoje kobiety, lub piją niech płacą i płaczą

nie zwracaj uwagi na głupie teksty. 250 zł alimentów na 18 - letnią dziewczynę to jest bardzo mało. Na jaką kwotę chcesz podwyższyć?

mojej znajomej ojciec jest na emeryturze i buli 800 zł alimentów, a ja dostaje na dziecko 2500 tys.

a jaki ma dochód, ile zarabia

ja go ostatni raz widzialam jak mialam 5 lat takze uwierzcie ze nie wiem.. zadnego kontaktu nie mam z nim... ma jakas rente i sobie dorabia na lewo...

>>zadnego kontaktu nie mam z nim... ma jakas rente i sobie dorabia na lewo... to co na lewo, to się nie liczy. najwyższa renta w Polsce wynosi 800 zł, tobie oddaje 250 zł, więc kuźwa z czego on ma żyć? :o

przede wszystkim w pozwie powinnaś wpisać kwotę większą niż byś chciała dostać żeby na sprawie było z czego zbijać

na mnie to kurde nia ma.. a na swoja kochanke to ma.. i na picie tez.. zaje.bisty ojciec naprawde.. mieszka 25 km odemnie i od 10 lat ponad nie dal znaku zycia.. sie nie intere co sie ze mna dzieje.. nawet mi kartki na 18 ur. nie wyslal. :(

w pozwie mialam napisane ze chce pozdwyzszyc o 150 zl.. a moj ojciec odp ze niby jest wielce chory na nadcisnienie ahh

na sprawę zrób sobie listę ile kosztuje twoje miesięczne utrzymanie szkoła... wyżywienie........ ubrania......... czynsz i opłaty za mieszkanie......... ewentualnie jakieś leki.......... środki czystości...... itp weź zaświadczenie o dochodach mamy i rachunki

o co masz pretensje, skoro jak twierdzisz nie widziałaś go prawie nigdy :o >>większą niż byś chciała dostać żeby na sprawie było z czego zbijać sąd to nie targ, gdzie można się licytować. Może sobie zamarzyć i 5 tysięcy, a sąd oddali pozew jako niezasadny :)

Opierdziane Gacie__> ty sie wogole nie wypowiadaj, bo i tak ja sie tym co piszesz nie przejmuje... szkoda Twojego czasu...

powiedz po co Ty sie wypowiadasz.? zeby mnie zdenerwowac.? z takimi typami jak ty nie mam zamiaru prowadzic dalszej konwersacji... zegnam

on ma troche racji, ojciec ledwo ciągnie na jakiejś rencinie, a ty jeszcze chcesz go dobić :o chcesz, żeby święta w schronisku brata alberta spędzał?