Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarniawa

sprawa o alimenty...

Polecane posty

nie wiecie co piszecie... w tej chwili koncze ta przemiła konwersacje z Wami... ublizajcie sobie kogos innego...pa..

z jakiej racji ona ma się martwić i przejmować ojcem skoro on się nigdy nią nie przejmował? jest ojcem i jego zasranym obowiązkiem jest płacenie alimentów zresztą nie tylko jak była młodsza powinien się nią opiekować itp a on miał ją w d....

Gość miałam taką samą sytuację
mów ze się uczysz, że chodzisz lub chcesz chodzić na zajęcia dodatkowe, jak dojeżdżasz do szkoły tez to mów, że masz 18 lat i zaraz zaczniesz studiować

Obowiazkiem rodzicow jest lozyc na uczace sie dziecko:) Niewazne vczy dostaje rente czy wogole nie pracuje Czasrniawa dostarczalas zaswiadczenie,ze kontynuujesz nauke?

Gość przedstaw co się da
rachunki za leki, za podręczniki itp.

wszystko co moze miec wplyw jezeli chorujesz czy nosisz okulary,aparat ortodontyczny to tez trzeba pokazac zaswiadczenie w Sadzie powiedz,ze ojciec nie utrzymuje z Toba zadnych kontaktow od ...,nie pomaga Ci w zaden sposob,nie otrzymujesz prezentow z okazji np.swiat Moze nie przyjdzie na rozprawe

Gość przedstaw co się da
miałam 23 lata kiedy sądziłąm się z ojcem o alimenty były 2 rozprawy na pierwszej przed drzwiami sali powiedziłą do mnie że miło mnie poznac oczywiście ironicznie, powtórzyłam to sądowi, alimenty dostałam a w uzasadnieniu sąd podał że jeśli ojciec nie chce uczestniczyć w moim zyciu bo poprostu jest moim ojcem to przynajmniej niech robi to płacąc mi alimenty