Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkfdi44zyt

KTÓRA Z WAS KUPIŁA KIEDYKOLWIEK BIUSTONOSZ Z ALLEGRO I JEST ZADOWOLONA?

Polecane posty

Gość kkfdi44zyt

blagam pomozcie mi ..od roku nie moge na siebie kupic stanika w sklepach chodze do specjalnych sklepow z bielizną i masakra..same miseczki b i c a jak jest cos powyzej to tez zle lezy.. blagam powiedzcie mi jaki mam mniej wiecej rozmiar stanika jak podam wam wymiarki i gdzie na allegro moge kupic taki stanik i sie nie zawiode?plisss w biuscie mierzone bez stanika mam :96cm pod biustem:76 cm wiem ze to miska d wg pan w sklepach które mi doradzaja ale nie jestem pewna.

Gość nie kupuj z allegro w zyciu
trzeba przymierzyc lepiej a miske masz D.

Gość ggrger
raczej sie nie kupuje staników na allegro. Wymiary wymiarami, ale zawsze może źle lerzeć, drapać, niepasowac itp.

Gość nie kupuj z allegro w zyciu
dokladnie

Gość takalala34
ja kupiłam na aalegro, mam dokładnie takie same wymiaery jak ty i jestem zadowolona na maxa, pierwszy biustonosz który założyłam i leżał jak ulał, a uwierz też się wiele nachodziłam po sklepach i nic nie pasowało, aż postanowiłam zaryzykować i wreszcie się udało a miska to D, masz racje

Gość a jaki sprzedawca
blagam zasugeruj gdzie to kupilas..moze link..plisss

Gość leyla_24
A ja raz się skusiłam.Mam duży biust ( 80D) i ciężko mi jest dostać coś ładnego na siebie, bo w tych 'lepszych' sklepach, jak już podoba mi się jakiś model stanika to zawsze szyją z nich tylko malutkie rozmiary, albo po prostu krój jest taki,że zupełnie nie leży. I raz trafiłam na aukcję na allegro, gdzie po dość atrakcyjnej cenie pan miał do sprzedania biustonosz Calvin Klein w moim rozmiarze.Zaryzykowałam.Mam go jakoś od roku i jest to mój ulubiony biustonosz. Leży tak, jakby go uszyto na mnie. I wygląda bardzo ładnie. Także mi się udało:)

Gość akd88df
leyla a jakie masz wymiary ze masz 80d biust? bo ja tez mam 80 D i mam wymiary takie;biust 106 a pod biustem 85

Gość leyla_24
wstyd przyznać,ale nie znam swoich dokladnych wymiarów. I nawet nie mam jak zmierzyć póki co,ale przy okazji nadrobię:)