Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biso

nie wiem co mi jest

Polecane posty

Gość biso

dzisiaj bylam u lekarza, bo bola mnie strasznie pluca. ona mnie zbadala i stwierdzila ze to tylko zwykle przeziebienie. ale bol w klatce piersiowej jest tak silny ze az nie do wytrzymania sama juz nie wiem co mam robic. powiedziala ze taki bol przy nawet zwyklym przeziebieniu to normalka. dziwne do tej pory nawet jak mialam grype to nie odczuwalam takiego bolu, a teraz cholernie.. do tego dochodzi katar, bol gardla, bol glowy. nie wiem czy nie isc przebadac sie jeszcze gdzies indziej, uwazam ze ta lekarka byla nie kompetentna! :/ jak myslicie pojsc jeszcze gdzies indziej sie przebadac?

Gość lepiej idz do innego tez
dla swietego spokoju, dzisiejsi lekarze zbywaja pacjentow zamiast im pomagac...

Gość Martusia 20
mam podobnie :( już trzeci tydzień meczy mnie katar i ból gardła i czasem głowy. Nie mam gorączki ani kaszlu (kaszlnę raz dziennie). Również niepokoiłam się bo bolą mnie płuca jak wezme głęboki oddech. Byłam u lekarza. Dostałam skierowanie do... kardiologa (mam ogromne problemy od pół roku)... może to jakaś nerwica i dlatego mnie boli?! . Przeziebienie nadal nie przeszło i juz mam dość! Biorę acatar, rutinoscorbin, magnez, piję actimela, jem czosnek, płuczę gardło solą, piję sypop z sosny... i nadal nie pomaga :( Napisz czym się leczysz :) i zyczę szybkiego powrotu do zdrowia

Gość biso
no dzieki teraz to przeczytalam i zaraz sie rozplacze! co ja mam zrobic? boje sie

Gość biso
przed pojsciem do lekarza bralam rutinacee, rutinoscorbin, lykalam jakies syropy, ale w plucach nadal ciagle bolalo. wiec wybralam sie do lekarza, bo juz nie wytrzymywalam z tym bolem. lekarka sie zapytala co mi jest wiec powiedzialm co mnie boli, ze odczuwam silny bol w klatce piersiowej na to ona takim drwiacym glosem powiedziala wie pani co przy przeziebieniu tak zwykle jest ze odczuwa sie bol w plucach. a ja tak? i nie mozna wziasc glebszego wdechu? ona nie wiedziala co powiedziec i tylko kazala mi sie rozebrac osluchala mnie i stwierdzila ze w plucach wszystko gra. przepisala mi jakies tabletki i powiedziala ze mam przez pare dni siedziec w domu. najgorzej jest wieczorem prawie nie moge oddychac. nie wiem co juz robic.

Gość Laurita__
To moze byc na tle nerwowym, ale sprawdz to...