Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość zeschizowana98765

możliwa ciąża ?

Polecane posty

Gość zeschizowana98765

mam takie pytanie. czy przez to, że pieściłam chłopakowi członka przez majtki i nie doszło do wytrysku, a po jakimś czasie sama siebie pieściłam, nie wkładając palca do pochwy, tylko pocierając łechtaczkę, mogłam zajść w ciążę. W sumie to sądze, że to nie możliwe, ale tak ostatnio sobie coś wkręcam, ehh. Jestem dziewicą. Tamten dzień to był bodajże 1 dzień po miesiączce. Po jakimś tygodniu od tego wydarzenia bolały mnie piersi ale tylko 1-2 dni. Bolał mnie brzuch w okolicach żołądka. Dostałam od lekarza tableetki i się uspokoiło. Po jakichś 10 dniach od tych bólu piersi dostałam normalna miesiączkę, długą jak zawsze. skończyła się 2 grudnia. Jak obliczyłam teraz powinnam mieć owulacje, i rzeczywiście mam ten śluz. Przeczytałam, że plemniki poza ciałem nie żyją dłużej niż godzinę, bo sperma zasycha i wtedy umierają. Na prawdę wmawiam sobie, że to niemożliwe, ale zawsze znajdę nawet największą głupotę, by przypieczętować ciążę, ehh. ostatnio sobie wkręciłam, że mam wypuklone podbrzusze, poszłam z tym do pielęgniarki w szkole to mnie wyśmiała i powiedziała, że każdy tak ma, w sensie kobiety i że wcale nie mam wypuklone, a ja takie bzdury gadałam.. Proszę o odpowiedzi, wiem że to dziwny temat, ale jakoś nie daje mi spokoju. Z góry dziekuję :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować