Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zeschizowana98765

jestem w ciazy ?

Polecane posty

Gość zeschizowana98765

mam takie pytanie. czy przez to, że pieściłam chłopakowi członka przez majtki i nie doszło do wytrysku, a po jakimś czasie sama siebie pieściłam, nie wkładając palca do pochwy, tylko pocierając łechtaczkę, mogłam zajść w ciążę. W sumie to sądze, że to nie możliwe, ale tak ostatnio sobie coś wkręcam, ehh. Jestem dziewicą. Tamten dzień to był bodajże 1 dzień po miesiączce. Po jakimś tygodniu od tego wydarzenia bolały mnie piersi ale tylko 1-2 dni. Bolał mnie brzuch w okolicach żołądka. Dostałam od lekarza tableetki i się uspokoiło. Po jakichś 10 dniach od tych bólu piersi dostałam normalna miesiączkę, długą jak zawsze. skończyła się 2 grudnia. Jak obliczyłam teraz powinnam mieć owulacje, i rzeczywiście mam ten śluz. Przeczytałam, że plemniki poza ciałem nie żyją dłużej niż godzinę, bo sperma zasycha i wtedy umierają. Na prawdę wmawiam sobie, że to niemożliwe, ale zawsze znajdę nawet największą głupotę, by przypieczętować ciążę, ehh. ostatnio sobie wkręciłam, że mam wypuklone podbrzusze, poszłam z tym do pielęgniarki w szkole to mnie wyśmiała i powiedziała, że każdy tak ma, w sensie kobiety i że wcale nie mam wypuklone, a ja takie bzdury gadałam.. Proszę o odpowiedzi, wiem że to dziwny temat, ale jakoś nie daje mi spokoju. Z góry dziekuję :)

jestes definitywnie w ciazy. urodzisz osiemnastoraczki jako pierwsza kobieta na ziemi. beda rozmiarow krasnali i kazde innego koloru... :D:D

Gość a jak sie zachowują...........
pędz to juz było dedilko!!!!!!!!!!!!!!