Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze dac mi znac

Ospa wietrzan- jedno pytanie

Polecane posty

Gość prosze dac mi znac

Hej mam pytanko dzisaj bo kilkunastu dniach nieobecnosci do przedszkola przyszlo dziecko ktore przeszlo ospe mama przyiosla zaswiadczenie, ze juz moze chodzic, ma kilka strupkow na buzi z tego co zauwazylam, czy jest duze prawdopodobienstwo zachorowania na ospe zarazenia sie od niego? Na ospe bylam szczepiona , ale nie przechidzilam jej.

Gość szukam porady
nie zarazisz się, bo nie ma już czym mogłaś się zarazić, gdy dziecko jeszcze chodziło do przedszkola

Gość szukam porady
nie zarazisz się, bo nie ma już czym mogłaś się zarazić, gdy dziecko jeszcze chodziło do przedszkola

Gość prosze dac mi znac
unas panuje ogolnie epidemia przeziebienia i w ogole , ale tego chlopca bardzo dlugo nie bylo

Gość prosze dac mi znac
no w sumie tak ale jakby mnie zarazil to po kilku dniach byl juz chyba miala ospe po wiem ze jakos do 2 dni przez pojawieniem sie tych babelkow najsilniej dzieci zarazaja, to juz by mi cos bylo a tak leci juz 3 tydzien sama nie wiem czy dobrze rozumuje

Gość prosze dac mi znac
no w sumie tak ale jakby mnie zarazil to po kilku dniach byl juz chyba miala ospe po wiem ze jakos do 2 dni przez pojawieniem sie tych babelkow najsilniej dzieci zarazaja, to juz by mi cos bylo a tak leci juz 3 tydzien sama nie wiem czy dobrze rozumuje

Gość prosze dac mi znac
to tak jakby 3 tydzien sie koczy to jaby mnie zarazil to juz by cos bylo tak rozumuje ,

Gość prosze dac mi znac
to tak jakby 3 tydzien sie koczy to jaby mnie zarazil to juz by cos bylo tak rozumuje ,